Hiç aldatıldınız mı nasıl bir his ve bunu atlatabildiniz mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şüphe duydum. İki gün önce de ayrıldım. Haklı olmama rağmen acı çekiyorum. Galiba bunu atlatabilmek için zaman gerekiyor.
Bende şüphe duyduğumda ayrılsaydım keşge. Araştırdığımda ogrendigim şeyler beni yıktı
Nasıl aldatmış seninkisi. ya da nasıl öğrendin?
Ben uzun zamandır şüpheleniyordum ama üstüne dusmuyordum bu şüpheyede hislerim sebep oldu tamamen his somut bir durum yoktu sevgim üstüne düşmeme engel oluyordu çünkü konduramiyorsun sevdiğin bir insana. onunla gayet iyi anlasiyordum. Ama artık öyle bir noktaya geldiki bu şüphe hissi beni yiyip bitirdi onla ne kadar iyi anlassamda. en sonda kendime dedim ki ben gerceklerle yuzlesicem dedim bunun sürekli Instagram şifresini istiyordum ben demekki hep o şüohe hissinden en sonda verdi bu şifreyi. Msjlar kısmında bir çocukla konuşmaları vardı çocuk buna bu kızdan uzak dur falan demiş bende bunun haberi olmadan o çocuğa ulaştım çocugun sevgilisine aşık olmuş ve uzun süredir o kıza yazıyormuş kız istememesine rağmen çocuk bunu tehdit falan etmiş hatta kaç sefer. üstelik benle beraberken. Tabi bunlarinogrenince uzun süre önceden hissettiğim o şüphe hissim doğru çıktı.1-2 sene öncesine dayaniyormus 1 sene önce falan aşık olmuş bu kıza. Wp durumlari atıyordu sanki aşk acısı çeker gibi önceden meğer o kıza yazıyormuş benle. beraberken. son barismamizda da Instagram biosuna bir söz yazmıştı sana karşı duvar orduysem tuglasini sen verdin diye. o kıza göndermeyinis bunlar hep. Bunları yazdığında hep altinsa bir şey olduğunu hissetmiştim öğrenincede kafamdaki tüm şüphelendiğim sorular gerçek çıktı. Tabi bir yandan da önüne gelen kıza yazıyormuş benle beraberken. öğrendiğimden beri acı çekiyorum 4 aydır kendimde değilim şimdi diyorum ki keşge derini arastirmasaydim ben bu derece etkileneceğimi ve kaldıramayacağı mi tahmin etmezdim. Şüphe hissini hissettiğimde ayrılsaydım diyorum şimdi. Ama olan oldu
Aynı şeyleri yaşamışız biliyor musun. İlişkimizin birinci yılı dolacakti ve ben ayrıldım ondan senin dediğin gibi somut bir şey yoktu ama yaptığı bazı şeyler kafamda hep soru işareti olarak kalmişti. Tabii ilkim olduğu için ve sonsuz güvenmek istediğim için bende üstünde düşmedim. Uzun zaman önce beni ınstagramdan takip etmeyi bırakmıştı. İşte yine bir şekilde beni ikna etti. Son günde de onu ınstagramdan öylesine ismini arattım ama çıkmadı ismi engellemişti beni. Neden yaptın diyince de yine yalan söyledi yapmadım dedi. Instagram şifresini istedim vermedi. 3 gün boyunca bekledim bir şeyler kanıtlasın diye ama yapmadı en son bende engelledim, ve hayatımdan çıkardım
İlk sevgili olunca böyle oluyor demek ki benimde ilk sevgilimdi. En tecrübesiz ve en saf olduğum zamanlar. Sen en doğru kararı vermişsin şüplenenince hemen ayrılman senin açından çok iyi bir durum olmuş. Derini öğrenmek isteseydin daha çok uzulecektin belki benim gibi. belkide başka bir kıza aşık oldugunu gorecektin. Kötü insanlardan kurtulduk daha fazla zarar görmeden şükretmeliyiz.
Kesinlikle şükrediyorum. Tabii acı da çekiyorum. Ama her işte vardır bir hayır onlardan kurtulduk. Sende dört aydır unutmamışsın yapma bunu kendine öyle adamlar ki değmez gerçekten. Zor ama başka şeylere odaklan. Yeni şeyler öğren ne bilim yeni bir alışkanlık edin kendine
Çabalıyorum bende ama hassas biri olduğum için galiba bu derece etkileneceğimi hiç dusunmezdim hata bende kendimi tanıyıp uzulecegimi tahmin etmem gerekirdi. Yani ne yaptıysam kendime ettim bedelini de ödüyorum ama en azından evlenmedim diyerek kendimi şanslı hissedip yoluma devam ediyorum. Zaten benim uzuldugum o değil ki 1 ay önce yazdı engelledim rahatsız etme beni diye onun için uzulsem barisirdim üzülmeye değecek biri değil ben giden ,5 yılima. verdigim değere ve onun için kendimi yiorattigima üzülüyorum en saf en cahil olduğum zamanlardı iyi niyetimi merhametimi hepsini kullandı uzuldugum şeyler bunlar ama geçecek inşallah. Teşekkür ederim
Ne demek, aynı duyguları yaşadığımız için seni anlayabiliyorum. Ama seninki kocaman 5 yıl Allah bilir neler paylaştınız benimki sadece bir yıl sürdü ve yarısını uzak mesafede yaşadık. Yani bende acı çekiyorum ama seninkisi çok daha fazla onun için şu an ne desem bilmiyorum. Ama sadece geçeceğini bil ve eminim seni hak edecek birini Allah karşına çıkartacak inşallah. Ve tüm kötü anılarını unutucaksın. Oda yaşattığını yaşayacak bundan emin olabilirsin
Buna şüphem yok ilahi adalet var. şu an sadece Allah'a dua ediyorum. Sadece kafamda şu soru var acaba ben birini mi üzdüm de haksız yere şu an bu kadar acı çekiyorum yoksa imtihan mı edilyorum ona göre ders cikaricam. yasadiklarimdan ama. bunun cevabını bulamiyorum
Bunun cevabını bilemeyiz. Ama Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Belki biraz silkelenmen gerekiyordur. Allah da seni kapına bekliyordur. Dua et iç huzurun için ve bolca şükret ne geliyorsa ondan geliyordur ve O bizi çok seviyor.
İşte gunlerce düşündüğüm şey de bu şimdi eskinsevgilim bana bunu yaptı ya birgün o ilahi adalet sayesinde acı cekrcek o zaman işlediği günahların bedelini ödemiş olcak imtihan edilmiş olmicak yani. Acaba şu an bende mi bu durumdayım bunu anlayamıyorum anlasam ona göre bir yol kişilik cizicem de... işte. neyse her şeyin hayırlısı ne diyelim
Evet dediğin gibi bedelini ödeyecek aynısını yaşayarak.. ama senin onun üstünde hakkın var seni hayal kırıklığına uğratmış. Arkasında kırık bir kalp var anlayacağın yani senin hesabında ondan sorulur merak etme.
Evet ama atlattım dersem yalan olur şimdi dkfkf
Güldüğünü göre iyi degilsin
Bir sene oldu ama her gülene de iyi değilsin tarzı bir yorum yapılmaz bence çünkü kötü de değilim
Şimdi böyle ağır bir durumu anlatırken gülmen yaşadığın acıları görmezden geldiğini üstüne gitmediğini dalgaya aldığını gösterir ve sağlıklı bir durum değil
Ah teşekkür ederim psikolog hanım ahaha uzun zaman oldu sadece artık bi güven sorunu yaşıyorum ancak bu düşünce ile kendimi yiyip bitirmiyorum
Anladım
Aldatildim zevk. aldim bundan
Sevgilim olmadığı için hayır