Ben çok defa aldatıldım ve intikamım acı oldu😈 Kendimi enayi gibi hissettim bununla mı olmuşum ben dedim tiksinti hissi geldi ama peşimde köpek oldular😏 Siz aldatılınca kendinizi nasıl hissettiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,3b cevap paylaştı.
Ben olayı bir süre idrak edemedim yediremedim gurur yaptım ağladım zırladım tabi gençlikte var daha 20 bile olmamışız ondan sonra idrak etmeye başlıyorsun diyorsun evet oldu bu olay artık kabul et.. Sonra ulan ne üzüyorsun kendini değer mi onun için evresi başlıyor.. Sonra bir haber geliyor o başkasıyla çıkmaya başlamış bile vayyy... diyorsan bir daha kabullenememe evresi başlıyor herşey başa sarıyor.. Sonra ulan o hayatını yaşıyor sen ne kafana takıyorsun evresi başlıyor.. En sonunda sende birisini bulup hayatına devam edince çivi çiviyi söker evresi başlıyor.. :) Aslında çok kaptırmayacaksın kendini kıyısından köşesinden takılcaksın
Bir kere yasadim bunu. Dimdik durarak atlattim. Sonrasi malum pesinden geri geliyor sen basindan def ediyorsun falan. Ama duygu olarak hissettigim ben bunu mu sevmisim oluyor o an gozlerin onundeki perde kalkiyor. Size dunyanin en guzeli gelen insan igrenc bir mahlukata donusuyor. Sen nasil intikam aldin bilmiyorum ama en iyi intikam iyi gorunmektir.
Şimdi çok aldatılmış bir insan olarak söylüyorum, herkesin aldatması aynı tadı vermiyor.
Kimine aaa öyle miymiş dedim geçtim, kimine de yahu bu yer elması nasıl beni aldattı dedim. (Her insan kendini aldatılamayacak kadar özel hisseder ben de alelade bir insan evladıyım sonuçta hoş görün)
Genel olarak his mi desem düşünce mi desem emin olamadığım şöyle bir durumun içinde buldum kendimi, boşta kalmışlık. Keşke ben ayrılsaydım diye dizlerimi dövdüğüm de oldu. Sonuçta ergenlik hehehe...
Ama hiç intikam almaya çalışmadım :/ zaten pişman olan pişman olacak, kararından emin olan intikamı iplemeyecek ne gerek var.
ben o duyguyu iyi bilirim Allah kahretmesin aklını yitirebiliyosun baya kötü oluyosun çünkü sevmişsin güvenmişsin asla beklemiyosun ama oldumu da kötü oluyor bende intikam planlarına girdim tabi ama çok etkili olmadı benim en iyi intikamım uygulamada değil sözlerimdeymiş sözlerim ise en etkili yöntem beddua ve tutuyor gerçekten çok mutluyum :D ayrıca senin intikam planını merak ediyorum @nilsuuuu
aldatılmak çok yönlü , sevgili olurken ayrı , yatakta ayrı , evliyken ayrı , sevgiliyken adan cinsel açığını kapatmak isteyebilir. ( erkek ) yatak arkadaşın vardır , sadece onunla yatarsın , patnerin başkasıyla da yatar evliyken zaten boşanma sebebi
Pekde birşey hissetmediğim biriyle beraberliğim oldu yaklaşık 2 ay, tanımaya çalışıyordum. Başkasıyla daha berabermiş öğrendim arkadaşla anlaştık gece onlara film izlemeye gittiğinde biraları alıp kapıyı çaldım çocukla tokalaştık aaa kaşarda burdaymış dedim geçtik film izledim ağlaya ağlaya eve koştu :D :D
Ben daha birkaç hafta önce Aldatıldım bir şey hissetmiyorum Çünkü artık sevmiyordum zaten şimdi Allah bilir cinsellik konuşuyordur o kadınla... umrumda değil
kesin öyle olmuştur evet. bende birkez yaşadım o hissi sonra ailesine herşeyi anlattım abisi bir güzel dövdü bunu 3 ay boyunca evden dışarı adım atmadı telefon yasaklanmıştı çok iyi olmuştu bak hatırladım yine keyfim yerine geldi
En İyi Cevaplar