sevgilimden ben ayrildim ve pismanim tekrar benimle iliski yapmak istemiyormus :(
sizce ghostlasam ise yararmı
sizce ghostlasam ise yararmı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrılan taraf o olsa evet olur ancak senin yapmanın bir anlamı yok yaparsan da sonuçsuz kalacaksın
neden sonucsuz kaliyim anlamadim?
Mağdur taraf karşı taraf ayrılan sensin sana nefret duyuyor bu şekilde kendi daha hızlı topluyor sana karşı yani kendisini yoksayman bir şey ifade etmiyor kendisi için ancak sen ona yazmışsın kendisi istememiş o seni yok saysa her konuşmak istemediğinde daha çok baglanacaksin kaçan kovalanır mantığıyla
ya peki geri dönmezmi bir mesajla geri döndüremezmiyim :(
Bir mesajla imkansızı bekliyorsun geri donsede eskisi gibi olmayacak daha da toksik bir ilişki halini alacak durumu kabullenip hayatına devam etmen lazım başka bir yolu yok
iliskimiz pek toxic degildi zaten iliskimiz sanaldı hic bulusmadık
ama onu yinede sevdim 3 aydır cıkıyoruz
Daha ne o zaman niye kafana takıyorsun hızlı unutursun iyiya işte sana eskiden toksik di demedim şu an zaten toksik bir tavır yani takıntılı bir şekilde yazıyorsun sen farkında değilsin aradan biraz zaman geçecek yine ayrılmak isteyeceksin bu da durumu daha da toksik bir hale getirecek
ya zaten kendisi ilk bulusmada eve cagıran küfürler eden bana az zaman ayıran birisiydi birde kız cevresi doluydu ayrilmak iyi oldu galiba
Bence de isabetli olmuş mesafeni koru onu takma bile tam gaz devam et yoluna
ama iste kriterlerimin bir coguna uyunca baglandim ben birde ilgi verilince hemen bağlanan birisiyimde ama vazgecme zamanı gelmis
Dünya üzerinde tek erkek o değil onun içinde tek kadın sen değilsin bence önemli olan bizim ne isteyip kriterlerimizin ne olduğu değil karşı tarafın bizi tamamlayıcı olması daha elzem bir konu geliyor bana
Adam istemiyormuş yapsan bile zaman kaybı olur. Hem Ghost yöntemini psikolojisi sağlıklı olmayan bireyler yapar
evet saglikli bir birey degilim britney istedigimide yaparim taktik ise yararmı diye soruyprum sen ne sacmalıyorsun aqq
Yapsan da sonuç vermez adam seni bitirmiş kafasında
bos yapma kari hadi baska kapıya
Biraz saygılı olsan keşke soru sordun cevabını veriyoruz bu triplere girmen de ayrı bir mevzu
Ayrısın zaten hayalet olmuşsun onun için daha ne kadar ghost olabilirsin ki 😄😄😄
haha cok komiksin sus bence
Ağla 😄
Sen ağla hahaha
😭
😄😄😄