Eski sevgilim geri dönerse?

Eski nişanlım beni terk etmişti bir buçuk sene önce hatta nikah tarihi almıştık ve birbirimizden çok uzaktık neyse işte nikaha bir ay kala terk etti ve çok yalvardım hani ayrılma sebebini söylese veya gerçekten bitirmek istiyorsan son kez buluşup vedalaşıp öyle güzel şekilde bitirsek derdim hiç kabul etmedi gözümün yaşına hiç bakmadı ve bana öyle bi bakış attı ki asla unutamayacağım şeyler yaptı çok acımasızca davrandı hiç haketmediğim şeyler yaptı ve aileme bana suç attı. Gerçekten ahımı aldı affedecemicem onu ne kadar çok seversem seveyim… Onu sevmekten gerçekten başka hiç bi şey yapmadım kaç senedir hep onu sevdim de o görmedi galiba bunu değerimi de bilmedi. Neyse bir zamanlar da pişman olup geri dönmüştü annemden izin almıştı hatta benimle tekrar konuşmak için ben de kabul ettim ama bu seferde beni gerçekten çok acıttı terk etti ve şimdi de ne duyuyorum? Eniştem ile karşılaşmışlar ve ona çok pişman olduğunu söylemiş… eniştem de tabi yüzüne tükürmüş kıza ne yaptın ne hale bıraktın diye o da yere bakmış çok pişmanım demiş… sizce ne yapmalıyım gerçekten kafamı karıştırmasın artık pişman olacaksa niye yapıyo ya o kadar yalvardım… sosyal medyadan engeli kaldırıp tekrar engelliyorum bu hala engeli kaldırmıyor anlamıyorum yalan mı söyledi yoksa gerçekten pişman mı veya bana yazmaya cesaret edemiyo mu… ölsem daha iyi düşünmek istemiyorum engel olamıyorum aşk çok kötü bi şey yanlış birine aşık olunca 🥲..
Eski sevgilim geri dönerse?