Eski nişanlım beni terk etmişti bir buçuk sene önce hatta nikah tarihi almıştık ve birbirimizden çok uzaktık neyse işte nikaha bir ay kala terk etti ve çok yalvardım hani ayrılma sebebini söylese veya gerçekten bitirmek istiyorsan son kez buluşup vedalaşıp öyle güzel şekilde bitirsek derdim hiç kabul etmedi gözümün yaşına hiç bakmadı ve bana öyle bi bakış attı ki asla unutamayacağım şeyler yaptı çok acımasızca davrandı hiç haketmediğim şeyler yaptı ve aileme bana suç attı. Gerçekten ahımı aldı affedecemicem onu ne kadar çok seversem seveyim… Onu sevmekten gerçekten başka hiç bi şey yapmadım kaç senedir hep onu sevdim de o görmedi galiba bunu değerimi de bilmedi. Neyse bir zamanlar da pişman olup geri dönmüştü annemden izin almıştı hatta benimle tekrar konuşmak için ben de kabul ettim ama bu seferde beni gerçekten çok acıttı terk etti ve şimdi de ne duyuyorum? Eniştem ile karşılaşmışlar ve ona çok pişman olduğunu söylemiş… eniştem de tabi yüzüne tükürmüş kıza ne yaptın ne hale bıraktın diye o da yere bakmış çok pişmanım demiş… sizce ne yapmalıyım gerçekten kafamı karıştırmasın artık pişman olacaksa niye yapıyo ya o kadar yalvardım… sosyal medyadan engeli kaldırıp tekrar engelliyorum bu hala engeli kaldırmıyor anlamıyorum yalan mı söyledi yoksa gerçekten pişman mı veya bana yazmaya cesaret edemiyo mu… ölsem daha iyi düşünmek istemiyorum engel olamıyorum aşk çok kötü bi şey yanlış birine aşık olunca 🥲..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk olarak, kendi duygusal ve psikolojik iyiliğinizi önceliklendirmeniz önemlidir. Kendinize zaman ve alan tanıyın, duygularınızı işleyin ve iyileşmeye odaklanın. İlişkinin sona erdiğini kabul etmek, iyileşme sürecinin bir parçasıdır. Bu dönemde kendinizi suçlamak veya geçmişi sürekli düşünmek yerine, geleceğe odaklanın. Karşı tarafın pişman olduğunu duyduğunuzda, bu duygu karışık hislere neden olabilir. Ancak hatırlamanız gereken şey, başkalarının davranışları üzerinde kontrolünüzün olmadığıdır. Sosyal medya üzerinden tekrar engel kaldırıp engellemek veya iletişim kurmak, duygusal dalgalanmalara yol açabilir. Bu tür hareketler duygusal olarak daha fazla zarar verebilir. Kendinize uzak durma fırsatı tanıyın. Arkadaşlarınız, aileniz veya profesyonel bir danışman, duygusal sürecinizi desteklemek için faydalı olabilir. Duygusal olarak bu dönemi atlatmanıza yardımcı olabilecek kaynaklar ve destek ağları bulabilirsiniz. Kendinizi yeni hedeflere odaklamak, ilerlemenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim, hobiler, kariyer hedefleri gibi alanlarda kendinizi geliştirmeye çalışmak olumlu bir etki yaratabilir.
şimdi düşünüyorum; hata yaptığım biriyle ya da onun ailesinden biriyle karşılaşsam ben de pişmanım işte kötü hissediyorum derim. çünkü birinin yüzüne karşı "iyi yaptım, gayet mutluyum" denmez bu noktada. ve sen yine o daha dönmeden, dönerse naparım diye düşünmeye başlamışsın bile. ortada bir şey bile yok. seni nikaha 1 ay kala terk eden birine nasıl yeniden güvenebilirsin, ailene ve en önemlisi kendi gururuna bunu nasıl yedirebilirsin? düşünmeden yoluna bakmak varken böyle yapmayın ya, böyle sevgi olmamalı
Pişmanım demesin ama denedik yapamadık hayırlısı da buymuş desin başka şeyler desin ama pişmanım demesi çok yanlış bence, ben demezdim belki karşımdaki insan ona söyleyebilir yanlış anlaşılma olur.. ve şu an hiç de mutlu görünmüyormuş yüzü çökmüş halde çok fazla kilo vermiş küçülmüş diyorlar. Ama katılıyorum çok haklısın güzel söylemişsin teşekkür ederim yorumun için. Sadece kabullenip yoluma bakmam lazım neden hâlâ kendime bunu yapıyorum hiç bilmiyorum çok zor ama umarım en yakın zamanda tamamen unutabileceğim onu
yaşadıkların kolay değil, onun tarafında da neler oluyor bilemiyoruz. bir şekilde mutsuzluk belki pişmanlık elbet yaşayacak. hayatın neler getireceği de belli değil. umarım en kısa zamanda yoluna bakıp, mutlu olur ve şu dönemleri hatırlamazsın
İkinci şansı vermişsin ayni şekilde seni yarı yolda bırakmış. Seni sevmiyor. Birdaha güvenme, hayatınada alma
İşte hâlâ içimde ona karşı hislerim var maalesef başkası ile tanışmayı sevmeye çalıştım hiç yapamadım ve umarım en yakın zaman da unutabileceğim onu
İlişkiniz ne kadar sürdü? Yaşlarınız kaç? Burcunuz ne? İnan ki onunla evlensen bile çok mutsuz olursun
Yani biz uzun zamandır tanışıyoruz da çoğu zaman konuşmamıştık. Çocukluktan beri tanışıyoruz ve onun ilk çocukluk aşkıymışım hep öyle derdi ailesine ve aileme hep beni anlatırdı ve bana gerçekten çok farklı bakardı hiç kimsenin bana bakmadığı gibi öyle güzel öyle aşkla sevgi dolu bakardı ki bana. Sonra işte yıllar önce bi kaç ay konuştuk olmadı bana hep beni bekle bana biraz zaman ver derdi üniversitedeydi ben bekledim ama sonra engelledim kendimi ikinci plandaymışım gibi hissettirdi. Bir sene sonra tekrar annem ile konuşup benimle konuşmak istediğini söyledi ve tekrar konuştuk iki sene sonra da nişan yaptık işte her şey gerçekten çok mükemmeldi arada biraz tartışma küçük sorunlar olsa bile bu çok normal şeyler her neyse sonra nişanlandık 5 ay sürdü aileler çok baskı yapıyodu oda annesiz babasız büyüdü ülke değişikliği yapacaktı ondan mı bilmiyorum bana sebebini söylemeden gitti bari söyleyip gitseydi… terk etmeden öncr bana ot içtiğini itiraf etmişti acaba ondan mı bilmiyorum terk ettiği gün tanıyamıyodum onu çok farklı davranıyodu çok farklı bakıyodu farklı konuşuyordu imalı imalı. Hani ben çok büyük yanlış yapmış olsaydım bu kadar acı çekeceğimi sanmazdım en azından sebebini biliyo olurdum ve derdim bunu hakettim hatayı ben yaptım diye ama oda yok ki… yaşım şu an 25 o 28, ben boğa o kova. Evet bende öyle düşünüyorum ama aşk işte…
Benzer bir şeyde ben yaşadım. Tek fark ben nişanlanmadim. Ot içen insanin ruh hali değişken olur. O etkilemiş olabilir. Farkli bir ülkede korkutmuş olabilir. Belkide nazara geldiniz kim bilebilir 🤔 Seni çok iyi anlıyorum, sebebi bilseydin netleşirdin ve sende hayatına bakardın. O yüzden net değil. Amaci hep senin aklında soru işaretini birakmak.
Aynen öyle… o yüzden şu an ne yapacağımı bilmiyorum sabrediyorum o günden beri 🥹 umarım en yakın zamanda unutabileceğim…. Ve benim yaşadığım şeyleri de yaşasın da anlasın..
İnan bana net oldun mu, yillar sonra bu adam için mi zamanımı harcadım dersin. her şey geçiyor. Önemli olan bir erkek için en güzel yillarini çop etmemek. Eğer mümkünse ona yaz bir oturun konuşun, net oman senin hayrina olur
Evet işte bilsem bu kadar üzülemem.. Düşündüm bunu ama şu an gerçekten o kadar korkuyorum ki ona yazmaktan hani sevinirse bu bana yazdı diye veya ona geri döndüğümü sanıp da havalara girerse saygısızlık yaparsa canım yerine konulursam yine? Engelleri de kaldırmadı daha ben de engelli bırakıyorum tabi. Ya da daha çok üzülürsem bana cevap vermezse? 🥲 çok berbat bi hal içindeyim o kadar yardıma ihtiyacım var ki
Gururu boş ver yaz. Benzer bir durumu yaşadim. Net olmadığım için yillarca aklımdaydı. Sonra işte netleştikten sonra kabulenme ve unutma süreci başladı.