@canerozkum🏵
Biri iş yerinizin önüne gelip, sizi sevdiğini ve eğer şans vermezseniz intihar edeceğini söylese tepkiniz ne olurdu?
@canerozkum🏵

Suya düşen karıncaları bile kurtaran ben, bir insanın gözümün önünde canına kiyma ihtimaline asla göz yumamam. Tamam şans verecem derim sonra da durumu polislere bildiririm, gerekeni yaparlar. Muhtemelen hastaneye yatırılır ruhsal tedavi için.
Zaten benim kaderim de kafayı yemiş adamların bana aşık olması gibi bir durum var. Bu anı yaşarsam hiç şaşırmam
Edersen et bana ne derim kendi hayatına son vereceksin seni şurada gömecekler gideceksin kendi hayatını edersin umurumda bile değilsin derim isterse o saatten sonra kafasına sıksın ne yapayım yani öyle her önüme gelip de tehdit edip seni seviyorum diyene inanacak olursak işimiz var ayrıca aciz insanlar canına kıyar kimsenin sevgisi kimsenin hayatından değerli değildir m
Cehennemin dibine kadar yolun var derim aptalca konuşmak yerine benimle insan gibi konuşmayı deniye bilirdin diye bir çıkışı hakediyor
Bu tipleri alıp eşek sudan gelinceye dövüceksin sonra ölüme o kada istekli olup olmadığını anlamasını kolaylaştıracaksin aslında işin kötü tarafı hem iletişim kurmasını bilmiyor üstüne seni bu şekilde baskı altında tutmaya çalışıp vereceğin kendine göre yanlış kararın önüne geçecek aklı sıra çakal bir kere dahi karşına bu şekilde çıkarsa direkt polise git ya da savcıya git kutudan ne çıkacağı belli de olmaz bu tip ruh hastalarının
Ahaha ya şöyle yapım erkeksi, yaşadığım ortamdan işte hayat şartlarından erkek gibi yetiştim, o yüzden korkak bir yapım yok, bunun verdiği rahatlık sanırım, zaten biber gazı bıçak vs var çantamda, arabamda kalın sopa , yanlış anlaşılmasın psikopat degilim ama, yinede temkin li olmakta fayda var.
Böyle ruh hastalarının asıl yaşaması sıkıntı doğru yoldasın Çok yaşa güzel kardeşim derim...😄
Yorumumu sansürlemiş KS tüh.😄
Teşekkür ederim...☺️🥳🌺
Anlaşıldıktan sonra tabi sansür değil.😄😄
Cevap
45Cevap
İntihar etmesine gerek olmadığını, zihnen zaten ölmüş olduğunu söylerim..
:D :D fotoğrafı görünce gülme geldi aksiyon filmi gibi, böyle bir şey yaşanmazdı ama olursa da zaten inanmazdım bir kişi akıl hastası değilse sırf birinden red yediği için intihar falan etmez. ki çoğu da şov zaten. edecek olan kimseye söylemez bunu sadece yapar
Zaten yüzlerce kadın haberlere cıkıyor ama haklı yere ama haksız yere ama ölmeyi haketmiyorlar. Ben bi şans verirdim sırf bir kadın daha haberlere cıkmasın diye... belki anlaşırız belki kaderim bilemem.. Ama şans verirdim bir kahve yemek olabilir.
Yine mi ya der ve intihar vakalarında ki artışta ki rolüm nedeniyle çok vicdan azabı çekerim. Bir suçluluk psikolojisine girer ve ona bir şans veririm.
Hic bir kadin ölmeyi hak etmiyor. Onunla güzel bir sekilde konusur ve sans verirdim. Her insan hak eder sansi.
"Bu günü mü bekledin, neredeydin sen" diye tepki verirdim herhalde 😄 ve kabul ederdim 😊
Psikolojik olarak sorunlu kişi dünyanın en güzeli dahi olsa asla istemem.
Bu tarz maddeler kullanana ben asla selam dahi vermen. Ben liseye giderken 2 çocuk vardı bu tarz şeyler kullanıyordu. Sonra evlenmişler çocukları olmuş ona rağmen evde çocuğu aç mama süt bekliyor ya da ev sahibi kira diyor onlar bir köşede içki ve yasaklı maddeler içiyorlardı ve finalde boşandılar. Halen yaşamları aynı ve ne malları var ne düzgün hayatları nede eşleri. Kısaca sokak çocuğu tinerci gibi yaşamları var.
Etmezsen beni sevmiyorsun derim. Bir takıntılı tipten daha kurtulur ortalık
Onu ayık kafayla ben bir döveyim gelsin de
Sen bilirsin benlik sıkıntı yok derim😂😂
Hiç kimseye değmeyeceğini ve kimseyi dötten bahanelerle zorla tutamayacağını anlar veya ölür. Kendi kararı 🤔
İlk önce konuşur ederdim sonrasında polislere şutlardım olayı ama baktım ben de seviyorum evleniriz jdkdkdkdkd belli olmaz 😄
Ruh hastası olduğunu düşünürüm, yanında olur durumun olup ya da olmayacağı konusunda mantıklı açıklamalar yaparım.
Silah boştur gada yalandna havaya bir el sıkar sonra kendine çevirir kesin blöf yapıyordur
Favori aktörüm ile soru arasında bir bağdaştırma bulmaya çalışıyorum sadece 😁
Ona sarılır... kulağına seni ömür boyu seviyorum derim
Allah ruh hastası şizofrenlerden, saplantılı manyaklardan bizi korusun.
Ben iş veren olduğum için , gel çalış derdim.. iş performansına göre bakarız 🤣
Benimde bir şartım var evde oturcaz derim kabul ederse olur
Saçmalama sıkıyorsa et ederdim yemezler ayrıca bunun sorumlusu ben değilim o banane
İn bir konuşalım derim. Baktım olmuyor bende çıkarım.
Jason Statham adamım ya. Evet veririm intihar etmesin m. l kimse için değmez diye.
Şizofreni belirtileri. Hastaneye kadar eşlik ederim
Sevmiyorsam yaşamasın zaten 😀
Konuşurum derdi ne diye
Buyursun meydan onun kendi tercihi sonuçta.
Tepki vermezdim. Ölsün :D
@Meliig95 ayıp be
Karadenizli değil misin surundureceksin
Evet olabilir sürmene pidesini tek gömüyorsan normal :)
Gerçek olsa. Öyle davranmasın
Kime tabiki kiz
Ölmesin diye kan canını verirsin
Kqfana sıkmazsan adam değilsin derim😄🤭
O an sakinleştiririm sonra tekmeyi vururum
Eline ben silahı tutuştururdum :D :D
112 acil servis aranıyor..
evden calısıyorum olmaz yani öyle bir şey yine sevilmedik
oldu bende bi top modelin evine gidip yakarim bu gezegeni diyeyim.
İntihar etsin :D
Umursamam şov yapıyor sevenin çığlığı içindedir
İntihar edebilir sorun yok ben sevmiyorsam
Döner arkami giderim ne hali varsa görsün..
Umrumda olmaz naparsa yapsın benden uzak
Dünyadan bir kişi eksilecek kayıp sayılmaz
Oturur konuşur onu ikna etmeye çalışırdım
İzlerdim açıkçası
Onu yatıştırmaya çalisirim
İntihar edebilirsin buyur bekliyorum derdim
Al başına belayı
Hiç tanımadığım birisi mi
Tamam der kandırırım
Veririm o da insan değil mi
Yazık la. Mezar taşına ne yazmamızı istiyor.
Ahaha
Allah rahmet eylesin şimdiden, der geçerim
git tedavi ol derdim zorla sevemem
Tohumuna para mı saydım
Ette görelim derdim
Mutlaka veririm
Sektör got la derim
Polisi arardım.
İntihar etsin
Şans veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?