Yoksa kendine güvenli takılmalık ama ciddiye dönmeyecek birini arıyor, seviyorum lafları yalan diye mi düşünürsünüz? Yoksa benim gibi evliliğinde sıkıntı olan biri ile bir yola gireyim olacaksa diye mi düşünüyor dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duygusal boşlukta olduğu için sağlıklı bir durum değil. Üzülen taraf olmamak için uzak durmakta büyük fayda var.
Bunu bende söyledim kendisine. Sen duygusal boşluktasın, sağlıklı düşünemiyorsun dedi. Boşanma durumumdan dolayı mı diyorsun dedi evet dedim. Biz onunla o bekarken tanışmıştık. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşanmamla ilgisi yok, sana itiraf etmem gereken çok şey var dedi. Ben duymak istemiyorum kapatabilir miyim teli dedim. Kaçıyor musun benden dedi. Evet dedim o kadar mı ya o kadar mı gerçekten dedi. Allah seni de sevip sevileceğin insanlarla karşılaştırsın dedim ben. Eşin kıymetini bilir umarım filan dedi. Bilmiyorum bana duygusal boşlukla büyük anlamlar yükledi aramızdaki iletişime gibi geldi
Evli birine askini ilan eden samimi degikdir. Umrundami sana verecegi zarar? Gizli ask yasamak hosuna gider erkegin hesap sormadan plan yapmadan ohh
Bende samimi olduğunu düşünmüyorum, yemezler beni böyle kandırabilecepini mi sandın dedim. Duygusal boşluktasın sen umarım Allah senin karşına da sevip sevileceğin birini çıkarsın ama benden sana bu konuda onay çıkmaz dedim.
Cok guzel konusmusun
Konuştukta kime konuştuk, madem benle niye gülerek konuştun, ben olduk sandım diyor.
Adama bak bee ne yasiyo kafasinda. Selam bile verme artik dengesiz
Olabilirde, olmaya bilirde erkekler farklı ya anlayamazsin
Ben duygusal boşluk yüzünden yapıyor diyorum ama bilmiyorum
Olabilir evet.
Evli biriyle asla ciddi düşünülmez sadece cinsellik olur.
Bende böyle düşünüyorum. Boşanmış olsamda bana yine aynı gözle bakacağını düşünüyorum
Boşanmış olsaydın bişi diyemezdim ama bu durumda sana cinsel gözle bakıyor
Burada önemli olan snein de ne istediğin
Ben istemem öyle şey, kabul edecek olsam zaten ederdim.
Bence de en doğrusu bu
Bence sende onu istiyorsun o biliyor mu senin evliliğinin sıkıntı olduğunu
Ben söylemedim ona hiç. Defalarca sordu hep iyiyiz sorun yok dedim. Ama bir kadın arkadaşımla dertleşirken ağlamıştım. Eşim çocuk olmuyor diye bir ara eve gelmiyordu, çok kötü davranıyordu, arayınca evde ne varda gelcem diyordu. Bende kadın arkadaşıma ağladım. Bu kadın gidip ona anlatmış. Adam bana gelip durup dururken ben evlenince çocuğum olmazsa evlatlık alcam dedi. O zaman bekardı. Şimdi evlendi boşanıyor. Şimdi de çocuk istemiyorum zaten ben filan dedi. Ama ben anlatmadım eşimin beni üzüp ağlattığını
Anlıyorum ama en yakınına bile anlatma yaa lutfen bunu yapma :)
Ama lütfen bir hata yapma olur mu :)
Onda haklısınız , iş yerinde kadın erkek hiç kimse dost değil. Beni yaramdan yakalamaya çalışıyor. Bir de anladı duygusal insan olduğumu , seviyorum çocuğumuz olmasa da sorun etmicem diye kandırmaya çalışıyor
Aynen öyle dikkat et sırtlan çıktı kadında senin sırrını hemen nasıl gidip anlatmış karaktersiz yaa sende acını kimse gösterme dikkat et
Evet direk elin adamına yaramı , yakalanacağım yeri söylemiş resmen. Ben çok iradeli insanım, beynim bulanmadı desem yalan olur ama duruşumu bozmadım
En iyisini yapmışsın güçlü dur yapma yanlış bir şey adamda yakışıklı mi Ilgın var mı bulandı aklin
Adam tip olarak iyi ama bir sürü yakışıklı insan var sonuçta. Diksiyon ses tonu davranışları da iyi. Sürekli ilgi iltifat tam love bombing yani. Bir tarafta benimle çocuk olmaz nasıl olsa diye yatmayan , bir güzel söz söylemeyen , beni aşağı çeken gerçek bir adam. Bir tarafta tip çok iyi , sürekli aşk sözleri ve yalan vaadlerde bulunan hayalet adam. Kafam sevgisizlikten ve cinsellik yaşamadığım için karışıyor. Adım evli. Ne çocuk var ne koca. Resmen kâğıt üstü. Ama hiçbir neden haklı çıkarmaz böyle bir olayı. Sonunda namussuz olur insan her türlü. Öyle işte. Yine de iradeliyim ben. İnanıp yıkılmadım
En güzelini yaptın konuşmak ister misin yanlış anlamazsan t@k! b yapar mısın
Atmam
Tamam inan konusmak içindi burdan değil normal konuşmak için yanlış anladin
Yooo doğru anladım
Tamam o zaman yazabilirsin yaz istersen konuşmak istemezsen yazmazsin
Sende evliymişsin ben samimi bulmadım. Senden ona bir ümit verme olayı yoksa.
Ümitten kastınız ne? Bana bir kaç kere eşim ile aramda sorun olup olmadığını sordu ben hep iyiyiz dedim. Ama bşr kadın arkadaşımla dertleşmiştim. O akıllı gidip buna anlatmış. Yalan söyleme filan dedi ama ben kötüyüz demedim hiç
Anlattığına göre sen bir şey yapmamışsın, ayrıca arası her kötü olan da ayrılmıyor. Bence o adamın niyeti iyi değil.
Daha açık yazayım, öncelikle cinselliğini giderecek birini arıyor
Anladım sorumluluk almadan ilişki yaşayacak, üstelik benim çocuğum da olmuyor. Her anlamda sorumluluk hissi olmayacak bende. O yüzden öyle yavru köpek gibi geliyordu sesi seviyorum derken
Benim yorumum bu, üzgünüm
Sorun değil , birşeyimi kaybetmiş değilim sonuçta ben.
Evet, evliliğine devam etmeyi düşün bence
Zaten öyle yapıyorum
Bence doğru yoldasın
Takılmalık biri olamayacağını, ciddi bir şeyler istediğini bilsin. Sınırların olsun ve sınırlarını koru. Bunları yaparsan, o da kötü niyetli biriyse bir süre sonra zaten uzaklaşacaktır senden. Uzaklaşmazsa da bil ki iyi bir yoldasın.
Ben evliyim arkadaşım, ayrılmak gibi şu an için bir düşüncem yok.
Evli birine böyle bir teklif ancak cinsellik için olur tamam hoslanabiljr ama
Oda aşk anlamında değil diyorsunuz, zaten reddettim ve dedim de yemezler beni böyle kandırabiliceğini mi sanıyorsun dedim
Hevesini alınca vurur tekmeyi, sende kocanı boynuzladığınla ya da yuvanı yıktığınla kalırsın
İkisini de yapmadım, bir sürü hakaret edip postaladım
Olması gerekeni yapmışsın ama burada sorduğuna göre adam aklına girmiş bir kere işin zor senin
Aklıma girmedi desem yalan olur ama iradeliyim, muhattap olmuyorum kendisi ile
Kocanla aradaki sorunları kimseye anlatma birdaha
Ne bileyim ben boş boğaz kadının gidip bir erkeğe anlatacağını
Yuvalar hep bu yüzden yıkılıyor işte.. Kocasıyla arasında sorun olan kadına yürüyen çok olur.. Amaç bir süre zevkini alıp sonrasında yol vermek, senin yuvan yıkılmış adın çıkmış kimse bakmaz bunlara
Kendi keyfini düşünüyor yani. Onun kaybedecek birşeyi yok zaten boşanıyor. Olan bana olacak. Yok zaten ben eşime bu alçaklığı yapacak insan değilim, sende kendini reddedildim diye kötü hissetme, bir sürü bekar kadın var , üzülme yoluna bak dedim. Ben yapamam zaten eşime bunu. Eşim çok iyi insan olduğundan beni mutlu ettiğinden değil. Ben yapamam
İyi insansın sen umarım eşinde kıymetini anlar Bi noktadan sonra
Duanız için çok teşekkür ederim, umarım amin. Allah sizi de kendiniz gibi aklı başında insanla karşılaştırsın
teşekkür ederim 👸
sadece pompalamalık kadın arıyor ve aşık rolü yapıyor
Duygusal boşluktasın saçmalıyorsun dedim. Ne alakası var ilk gördüğüm günden beri aynıyım ben dedi. Bir sürü iltifat sevgi sözcüğü. Yemezler dedim, hem sen çapkınsın diye duydum ben bir sürü kadına aynısını söylemişsin dedim. Kim dedi sana yalan söylüyorlar kimseye seviyorum filan demedim ben dedi. Allah seni de sevip sevileceğin mutlu olacağın biri ile karşılaştırsın dedim. Saçmalamaya devam etti. Allah seni eşine bağışlasın filan dedi. Ben artık kapatayım dedim. Hala sana itiraf etmem gereken bir şey var diyor. Duymak istemiyorum dedim. Kapattım teli. Sizce ne itiraf edecek olabilir ya bu daha?
Bende saf temiz duygu olduğunu sanmıyorum
Yatağa atmak için söyleyeceği yalanları itiraf diye yedirecekti işte. Gelme böyle oyunlara aşık olduğu falan yok
Şurda gördüm vuruldum burada gördüm bayıldım gibi demi. Çünkü ilk gördüğüm diye başladı masallara
Aynen öyle yalanlar
Bu arada ikiniz de me iş yapıyorsunuz merak ettim.
Nasıl yani
İş yerinden dedin ya adama işinizi merak ettim
Öğretmeniz ikimizde
Anladım. Kocanla evliliğin iyi gitmiyor sanırım. Sebebi ne cinsel hayatınız mı kötü kocanla yokda başka sebepler mi var?
Şu an bu saate telefonun başında olabildiğime göre , tahmin etmek zor olmasa gerek. Dışardan sorun olduğunun farkedilip kolay yem olarak görülmem benim açımdan acı.
Evet bu saatte kocanın koynunda olman gerekiyordu. Merak etme kadınlar üzerinde epey güzel analizlerim var. Sen de o adamla ilişki yaşamak ya da yaşamak konusunda şu an epey çekimsersin. Ama kocanla arandaki durum kmtğ gittikçe büyük ihtimalle ilerleyen aylarda o adamın aldatına da yatarsın
Yanılıyorsunuz , iradeli biriyim ben. Aynı anda iki adamla ne olursa olsun olacak biri değilim. Eşimle durumun çıkmaza girdiğini bende görüyorum. Benim için olabilecek olasılık ayrılmak sonrada o adamla da değil başka biri ile sıfırdan başlamak. Daha onurlu bir başlangıç olmaz mı? Hemde daha güvenilir. Kimseye alçaklık yapmadım.
Umarım onurlu davranıp önce boşanır sonra yeni ilişkilere başlarsın. Ama aldatma oranları tüm dünyada çok yüksek
Umarım bunu yaşamam ve yaşatmam kimseye
:)) heyecan için işte yağlayıp ballıyodur:)
Kandırmak için demi
eee yani : ) sen beni dinle boş ver :)
Zaten fırçayı yedi gitt
:) güzel :) vercem sana taktik:)
İstemedim ki , taktiği napcam
yaw istedinmi dedik iyi git
Ne taktiği vereceksin
hayır :D Samimi değil :D
Bende öyle düşündüm. Yavru köpek gibiydi sesi ama derdi başka demek ki
Çok klasikmiş yaa :D :D Yazık :D
Sesinin öyle olması mı? Ne bileyim gardaş ben evleneli 10 seneyi geçti. Aşk itirafı nasıl oluyordu unutmuşuz hahahahahahs
Puahahaha bu iyiydi bak :D :D Sivaslı mısın?
Değilim
Tamam. Bu kadardı sorum gardaş 🤣
Sağol gardaş
Eyvallah gardaaaş :D :D
takılmalık arıyor
Tipi çok iy başkasını bulsun o zaman napim
sen buna nasıl izin veriyorsun, bence bir de bunu düşün
İzin veriyorum derken? Fırçayı yedi uzaklaştı işte