Eşimi seviyorum evliliği de sevdim ama o sevemedi. Eve kafası estiği gibi arkadaşları ile buluşup geç gelmesi evde olduğu zamanlar sadece telefonla ilgilenmesi eve yiyecek alıp fatura ödeyip evliliği bundan ibaret görmesi zaten cocuk kısmına geçmiyorum bile o kadar soğuk ki çocuk falan olmaz bizden. İlgimi sevmiyor onun için suslenirim gelince sarılır öper guleryuzle karşılarım o gelince heyecan olur biraz da olsa bi bardak çay icip sohbet etmek isterim ama o yok. Beni sevmeyen bi adamla aynı evde nefes almak işkence gibi ayrılmak kolay değil bilmiyorum ne yapcam?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine saygın yok değer vermiyorsun acil boşan.
Öyle ha deyince olmuyor iste
O zaman zemin yarat para biriktir neler yapabilirsin eyleme geç.
Selamun aleyküm hayırlı geceler bacım severekmi evlendiniz?
Aleykumselam kardeşim. Evet evlenmeden önce 1.5 yıl beraberdik hafta da 1 görüşürdük ama mutluyduk sıkıntılara beraber gogus gerer ilgimizi sevgimizi gösterirdim ben evlenince yine aynı oldum ama eşim o kadar değişti ki çok mutsuz benimle hayir evlenmeden önce ne isem şimdi de oyum. Değişmedim o zaman mutlu idi benimle şimdi mutsuz benimle mutsuz olmasına da üzülüyorum onu istemediği bi evliliğe zorlamak istemiyorum madem sevmiyor bitsin diyorum ah ah o kadar zor ki yüreğim düğüm düğüm mesela geç gelmesinden dolayı kızdım adamın umurunda bile degil
Rabbim huzur geçim versin sizede sabır versin kac yıldı evlisiniz eniştemin yaşı senin yaşın kac bacım
Yani eniştenin iş ile ilgili veya ailesi ile ilgili sıkıntıları var mı?
Yani bır anda bir adamın böyle değilmesi hiç normal değil
Biz evleneli gülersin kedi daha 5 ay oldu. Evlendikten sonra eve girdiğimizde beri boşlukta gibi. İşine kardeşi o kadar destek verdi ki her gün arar sabah beraber giderler işi gücü sıkıntısız ama hep iş güç diye önüme bahane atıyor hadi diyelim öyle o zaman arkadaşlarına da ara ver yok onları hiç ihmal etmiyor ailesi her konuda destekler adam bana karşı çok bileyli. Bak ben evinde ibadetinde kapali bi bayanım. Sadece eşime süslenir ona yönelik olurum her şekilde sevgimi hissetmeye çalışır asla boş masraf yaptırmam şimdi merak ediyorum ben evliliğine eşime bu kadar sarılırken o niye sarılmiyo?
Belki olacaktı kedi değil kusura bakma
Subhanallah şu an şaşkınlık içindeyim yanı daha 5 aylık evlisiniz bu durum nedir yanı bak bacım bende 2 aylık evliyim eşimle severek evlendık rabbim muhabbetımızı arttırsın cok mutluyuz ufak sıkıntılar olsa bile ama eniştenin yaptıklarına hiç anlam verebilmiş değilim
Rabbim sana huzur geçim versin eniştemede bir an önce düzeltmeyi nasip etsin bacım
Sana daha iyi nasıl yardımcı olabilirim onu düşünüyorum şu an keşke elimden bir şey gelse🙏🏻🙏🏻
Allah sizin mutluluğunuza zeval vermesin. Bak esin sana ne olursa olsun bi konuda sıkıntım var diyorsa mutlaka dinle sakın gönül almamazlik etme sevgini hissettir merak etme simarmaz. Kadın anlaşılmak derdine çare olunsun ister cabani görmek ister yalnız birakma esini dinle her zaman kardeşim. Bize gelince Allah hakkımda hayırlı olanı versin ne diyim bilmiyorum RABBİM geçim güzelliği versin size
Ne güzel bir dua rabbim sana iki katını versin bacım bizim sıkıntılarımız var aşamıyoruz o sıkınyıları ama birbrimize baglıyız cok şükür ama bu sıkınyılatı nasıl aşacagız onu bilmiyoruz ama olsun😊😊
Dua et yeter kardeşim Allah razı olsun düşünmen yeterli
Yani gece gece szin derdiniz içime oturdu valla keşke elimdem bir şey gelse
Dilersen bana me—s-@j at seni dinlim derdine derman bulalım belki faydan dokunur kardeşime
Bunda bi yuva nasıl darbe alır gör kardeşim sende evliliğine bu sayede sımsıkı sarılırsın olumlu tarafından bakiver
Sende lütfen karamsar konusma her zorlukla beraber bir kolaylık vermiştir yüce rabbim🌹🌹 Allah tan ümid kesilmez
Vallah nasıl sıkıntılar bilmiyorum ama konuşup anlaşmanın ortayı bulmaya razı olmalısınız. Biz iletişim kuramıyorum kocam benimle konuşmuyor ama siz konuşursanız çözersiniz elbette
Konusuruz biz eşimle ama biraz zorluk yasıyoruz ama onuda aşacagız biraz zor olacak ama olsun ☺️
Size sizi dinleyerek yardımcı olmak isterim bacım eğer kabul ederseniz?
Bir erkek olarak bir eş bir koca olarak eşinizin içinde bulundugu durumu anlamanız için yardımcı olmak isterim sizlere eğer kabul ederseniz
Rabbim bir an önce eski mutlulugunuzu sizlere nasip etsin şu gece vakti🙏🏻🙏🏻
Sanırım yanlıs bır sey söyledım bacım galiba kusuruma bakma bır kusurumuz olduysa
Hayırlı geceler bacı🙏🏻✋🏻
Bence bu durum kadinlara ozel erkekler evli iken baska birisiyle olunca macera niyetinde oluyor
valla ya decam ya da sende aldatıcak hayatını kadınlıgını surdurceksın
Ben aldatmam ama ayrılırım zorlarsam
ayrılcanım sende cekılmez omur boyu
Senin bu satte burada ne işin var öyleyse
Uyuyamadım içimi döktüm
Birazda kendini eleştir diye dedim
Bu saatte sitedesin eşin sana bir şey diyo mu 🤔
Ben buraya nadir girerim soru sorar çıkarım ben.. kendimi eleştirdim çok düzeltmeye çalıştım hatalarımı ama karşımdaki umursamiyo
Uyuyor benimle ilgilenmiyor ki burada olduğumu bilsin
X per puanın kaç?
Var mı x per puanın
Boşanma yın çocuk yapın düzelir durumlar
Kardeşim adam benim zorumla olursa beraber oluyor ne çocuğu zor
Abla oha ya o nasıl erkek şu an şu saat benim evimde kız olacak acaba ne yapıyor olurduk.
Siz bide evlisiniz. Buna nasıl tahammül ediyorsun
Bi de bana sor işkence gibi.. zaten bi bosanayim evlenmiicem sevgili falan da yok aslaa.. böyle de yalnızım öyle de bari tek sorumluluğum kendi anneme babama olsun böyle evli ve yalnız olunca esijjn de ailesine sorumluluğun oluyor insan iyice bunalıyo
Abla az cilve falan et iyice mi odun bu adam, hiç mi kalkmıyor seni arzulamıyo bu , siz ne biçim evlisiniz benim üst katta ki lavuk daha bu akşam çalışma gerçekleştirdi apartmana korku saldı adam resmen olmaz öyle alt komşunun duyması lazım biraz çaba sarf edin adamın gözüne git zorla adamı az olmaz böyle, siz bir çocuk yapın zorla da olsa yaptır konuş dert leş dinle anla abla niye böyle yapıyorsun de anlamadan dinlemeden evliliği bitirme kocalık sorumluluklarını yerine getirsin.
Bana büyükler çok söz söyledi anlıyorum bu işlerden
Ablan neler yaptı etti be ablacım karşındaki seni sevmiyor ise istersen dünyanın en güzel ol olmuyor olmuyor ben itici geliyorum adama
Abla boşan nikahı bana bas seni dünyanın en mutlu kadını ederim bir akşam rahat uyumazsın. Bu adam böyleyse sen beni hak ediyorsun veya bir başkasını seni 3 kereden fazla istemeyen adama hemen yolu vereceksin bence doğrusu bu bana hep yarın bir gün karın olunca akşam sırtını dönüp yatma
Bunları ona anlattın mı peki?
Ah ah kaç kez ben kafamda kuruyormusum öyle diyo
Farklı şeylere yönlendir ya da ortak zevklerinize göre bence plan yapın illa ki sevdiğiniz şeyler vardır
Keşke hiç evlenmeseydik evlenmeden önce daha mutluyduk beraber
Yani şahsen ben seninde kendine ayrı ortam yaratıp biraz eğlen isterdim
Yıh.