Selamlar. Ben 25 yaşında, iş güç sahibi, kendine bakan, temiz ve özenli, tip olarak da gayet iyi bir erkeğim. Çevremdeki insanlar durmadan neden kız arkadaşın yok, nasıl olmaz, seni alan yaşadı gibi söylemlerde bulunurlar ve kız arkadaşım olmadığı için çok şaşırırlar. Yaşantımdan dolayı da kadınlardan anlayan onları bilen bir insanımdır. Daha önce ilişkilerim de oldu. Özetle bir kızın isteyebileceği her özelliği bulunduruyorum diyebilirim. Eksiğim yok fazlam var. Fakat kız arkadaşım yok ve nasıl bulacağım hakkında da bir fikirim yok. Önceden sosyal çevrem çok genişti ve bu beni boğduğu için arkadaş çevreme çeki düzen verdim. Yakın bildiğim dostlarım var sadece ve hepsi erkek. Yarısı şehir dışında yarısı benimle aynı şehirde ama onlarında kız çevresi yok. Yani arkadaş çevresi jokerini kullanamıyorum. İş yerinde en genç insan benim geri kalanlar hep 35 yaş üstü insanlar. İş yerinde de bulma şansım yok. Instagram gibi sosyal uygulamalardan hayatım boyunca hiçbir insana yürümedim ve bilmiyorum nasıl yüründüğünü ya da nasıl kız bulduklarını. Zaten sosyal medya çok kullanan bir insan da değilim. Hayatım evden işe işten eve diyebilirim. Çok eğlenceli sohbeti güzel bir insanım yani utangaç ya da özgüven eksikliği yaşayan bir insan değilim. Çoğu erkeğe göre daha anlayışlı daha bilgili ve daha iyi olduğumu düşünüyorum.
Şimdi benim kafamı karıştıran olay şu. Evlilik için geç mi kalıyorum ve benim neden sevgilim yok. Gerekli standartların hepsini fazla fazla karşılıyorum. Hani sosyal medyada aranan erkek profili diyebilirim 😅 ama neden kız arkadaşım yok? Nasıl kız arkadaş bulabilirim? Bu benim için gerekli mi? Gibi gibi bir sürü soru dönüyor kafamda. Fikirlerinizi be tavsiyelerinizi lütfen benimle paylaşın. Bir sonsuz girdaba girdim ve çıkamıyorum