Alışveriş & Hediyeler Çeyizim yok sizce geç mi kaldım? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Şey benim çeyizim yok sizce çok mu geç? hala da çeyiz düzmeyi düşünmüyorum...😕😕🤣🤣🤣 Güncellemeler1 yıl Bu arada aday yok bu gidişle baya bı zaman olmayacak gibi 🤣🤣🤣 Çeyizim yok sizce geç mi kaldım? Cevapla Çeyiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Çok geç kaldın ama gene uygun fiyata çeyiz düzersin 0 2 Yorumla Renalzey 1 yıl Aday yok ki Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Bulursun Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Günümüzde gereksiz eskiden yokluk zamanlarındaydı çeyiz biriktirmek 0 0 Yorumla
Gece_Kraliçesi Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Koca adayı yoksa çeyiz saçma. 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Bencede
Yytgchj Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Geç gibi ama hayırlısı bu belkide 0 4 Yorumla Renalzey 1 yıl Of ya 😓😓 Yorumla Yytgchj 1 yıl Üzülme kız heryeede talibin var Yorumla Renalzey 1 yıl Nerde Yorumla Yytgchj 1 yıl Ya sanki kabul edecen yaa Yorumla
kuzgunz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Geç değil hem kime göre neye göre 0 6 Yorumla Renalzey 1 yıl Dimi 💎 Yorumla kuzgunz 1 yıl Aynen öyle bak hayatına:)) takma kafana Yorumla Renalzey 1 yıl 😓😓😓 Yorumla kuzgunz 1 yıl Kim üzdü seni söyle bakalım hem dün biz senle sırdaş olduk ya😂 Yorumla Renalzey 1 yıl Ah ah hayat Yorumla kuzgunz 1 yıl Üzmüyorsun kendini lütfen ama Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Ortada aday yok ise hayır 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Yok valla 🤣🤣 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Ben seni çeyizsiz alayım 0 6 Yorumla Renalzey 1 yıl Olur 🤣🤣 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Meslek ne Yorumla Renalzey 1 yıl Öğretmen Yorumla Pipetpipet 1 yıl Oldu bu iş Yorumla Renalzey 1 yıl Sizin? Yorumla Pipetpipet 1 yıl Memurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok geç kaldın ama gene uygun fiyata çeyiz düzersin
Aday yok ki
Bulursun
Günümüzde gereksiz eskiden yokluk zamanlarındaydı çeyiz biriktirmek
Hayır tabiki
Koca adayı yoksa çeyiz saçma.
Bencede
Geç gibi ama hayırlısı bu belkide
Of ya 😓😓