Selam arkadaslar,
Evet bir sene onceden bahsediyorum maalesef :(
Okulum o sure yeni bitmisti ve daha henuz ise girmemistim.. Ve o ara cok goruculer geldi buyuzden hic bir kimseye sans vermek istememistim ve kimseylede gorusmedimm..
Maalesef bazen cok kiskanc insanlar olur hayatimizda, cocugu gormeden beni sogutmuslardi. Ama onlari daha iyi taniyan bilen insanlara konustum ve onlar bile dediler oyle birini sakin kacirma diye.
O oglani ben yeni gordum bir kac ay once, grupla geziye gitmistik ve oda vardi.. biara kizlarla gectik kenara oturmaya. oda yazik o ara dibimden hic ayrilmadi. ama ben ona hic oyle bakmadim. okadar masum duruyorduki anlatamam.. ben oraya gecim oturim diye sonradan yerinden kalkmisti ve ben gectim oturmustumm..
dun hic ummadigim biranda tekrardan onunla karsilastim.. beni gordumu bilmiyorum amaa ikimizde araba kullaniyordukk..
Şu an boyle dusundugumde ona bir sans vermek istiyorum.
teyzesi bile anneme demis annesi ona kiz ararken kucuk kardeslerini verdi evlendiriyor..
baya ovmus onu ama otekinide gommus teyzesi anneme.
sizce nasil bir adim atilmasi gerekiyor?
oda benim gibi seciciymiss,
sadece problem benden 6 yas buyuk olmasi :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
6 yaş büyük olması problem değil tam aksine anlaşılma yaşıdır ben ilişkilerde erkeğin büyük olmasını önemsiyorum. Annene diyebilirsin o çocuğu gördüm ne yapmış evlenmiş mi gibi. Aranız iyiyse gelse şimdi yok demem tarzında bir nabız yokluyab ilirsin
evli olmadigini biliyorua, hatta teyzesi bile dun anneme demis isteki annesi ona bakiyordu ona nasip olmadi biri ama kardesine oldu, ilk gitti hemen evet demisler diye..
dun annemlede konustumm. oda dedi eger birsey derse soylimmi annesine bende evet soyle dedim ama. belkide annesi daha acmaz bu konuyuu?
Oo anneler işin içine girdiyse o iş kesin olur 😄
zaten annesi gorucu gelmisti, ama ben onu hayatimda hic gormemistim..
dunde geri annemle konustum hani sans vermek isterim ona diye.. okadar cok gelmistiki bunalmistim ve buyuzdende onu hic gormeden onuda red etmistimm..
ama biz ozaman hayir dedigimiz icin yazik kadin sonradan bizden baya uzak durmustu..
kandil gunu gormustum annesini bana baya ters bakmisti ama yinede benimle selamlasmisti..
gecen kinadada gordu benii tam cikiyordum beni gordu baya bi guldu bende ona geri guldumm annesine
kayboldunuzzz?
Aracı kişi ile görüş
annesi hemen annemle muhattapa gecmistiii ozaman
Var mı instagramı filan? Adını sanını bilirsin
evet var, ama ordan ona istek atarsam veya nebilimm mesaj atarsam beni yanlis anlar belkide oyle yaptigim icin red eder
Hıımm o zaman sen kime sordun onu da böyle iyi konuştu?
onun hakkindami?
bi yenge vardi yillardir komsusuymuss.. ve o demis daha dogrusu annemeki cok iyi bir cocuk diye.. hatta teyzesii bile baya ovmus bide bi yengesi var oda
Komşuya çıtlat. 😊
amaa o daha komsusu degil iste :( ve heralde eskisi kadar fazla konusmuyorlar
Annene söyle ondan fikir al.
Öylesine arasın bakalım nasılsın iyi misin falan fistan diye
soyledim konustuk annemle yeni.. eger annesi konuyu acarsa annem ozaman soylicekmissss :)
bakalim hayirlisi biraz heycanliyimmm
Hah işte konuyu açmazsa naptın hayırlısı olsun evlendirmişsin / nişanlamışsın çocukları, her paini yok rleştirsin mi yerine hayırlısı olsun filan desin. O da der işte büyük oğlan dışında diğerleri yerleşti yerine çok şükür ona da bulsaydık bi hayırlısı filan der. Annen de konuyu açar 😄
* bozuk yazmışım. Hepsini yerleştirdin mi yerine desin annen.
hahhaa aynennnn aayyy insallaahhhh konuu aciliiirr vallahaa yaaaaa :(
dusunmesi bile heycan vericii suaan
anladimm anladimm senii, coook tesekkur ederimmm <3
İşte konuyu böyle annen çıtlatsın
Rica ederim m 😘😘😘😘
bakalimmm bilmiyorumm artik nasil yapacak
insallahh en kisa zamandaaa konuyuu acarlardaa olur yaaa :)
Hayırlısı olsun
cunkuu aralik'ta kardesinin dugunu var.. ve benim bi arkadasinda dugunu var.. hani onunla aramda birsey olursa enazindann onunla gidebilirim dugune. cunku o dugunde beni rahat birakmicaklar yoksaaa arkadasiminn..
aminn insallahh tesekkur ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!