Bir sene onceden gelen gorucuyu tekrar'dan istiyorum gelmesini. Bu sefer sans vermek istiyorum sizce nasil olacak?

Selam arkadaslar,

Evet bir sene onceden bahsediyorum maalesef :(

Okulum o sure yeni bitmisti ve daha henuz ise girmemistim.. Ve o ara cok goruculer geldi buyuzden hic bir kimseye sans vermek istememistim ve kimseylede gorusmedimm..

Maalesef bazen cok kiskanc insanlar olur hayatimizda, cocugu gormeden beni sogutmuslardi. Ama onlari daha iyi taniyan bilen insanlara konustum ve onlar bile dediler oyle birini sakin kacirma diye.

O oglani ben yeni gordum bir kac ay once, grupla geziye gitmistik ve oda vardi.. biara kizlarla gectik kenara oturmaya. oda yazik o ara dibimden hic ayrilmadi. ama ben ona hic oyle bakmadim. okadar masum duruyorduki anlatamam.. ben oraya gecim oturim diye sonradan yerinden kalkmisti ve ben gectim oturmustumm..

dun hic ummadigim biranda tekrardan onunla karsilastim.. beni gordumu bilmiyorum amaa ikimizde araba kullaniyordukk..

Şu an boyle dusundugumde ona bir sans vermek istiyorum.

teyzesi bile anneme demis annesi ona kiz ararken kucuk kardeslerini verdi evlendiriyor..

baya ovmus onu ama otekinide gommus teyzesi anneme.

sizce nasil bir adim atilmasi gerekiyor?

oda benim gibi seciciymiss,

sadece problem benden 6 yas buyuk olmasi :(

Güncellemeler
+1 yıl
kiz evi naz evi derler ama
Bir sene onceden gelen gorucuyu tekrar'dan istiyorum gelmesini. Bu sefer sans vermek istiyorum sizce nasil olacak?