Kocamın eniştesi bana farklı niyetle yaklaştı ve bunu eşime aradan 8 ay geçtikten sonra söyledim?

Biz eşimle 5 yıldır evliyiz evliliğimin ilkyılında Kocamın eniştesi görümcemin eşi bana 1 kızım varsa ikincisi de sensin derdi hiç o gözle bakmıyor gibiydi eşimle ayrılma durumuna geldik sonra hamile olduğumu anlayınca büyükler barıştırdı bizi eniştesi de gelmişti sonra bi gün eniştesi aramız nasıl diye sormak için geldi tabi bahaneydi niyetini bana söyledi üstü kapalı ama anladım bu cesareti eşimden aldı hiç arkamda durmuyor beni hiç onlara karşı korumuyor sahiplenmiyor bende bu eniştesinin hareketini o sıra eşimle yeni barıştığımız için söyleyemedim bana karşı çok gaddardı ailesi hep doldururdu sonra arada bir görümcemin evine gidip karşılaşıyorduk ya da biz ordaysak hemen evine gelirdi eşime bakınca üzülüyordum vicdanen rahatsızdım gitmek istemiyordum söyleyincede sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun diye kavga çıkartıp huzursuz ederdi günlerce psikolojik olarak çökmüştüm kimseye anlatamıyordum hamileydim çok yalnızdım hep dua ediyordum ağlayarak eşimden destek görmedim her gün burnumdan getiriyordu bi gün dayanamadım cesaretimi toplayıp eşime söyledim anlattım çok üzüldü sinirlendi velhasıl aradan 3 yıl geçti ve o görümcemin kızının düğünü vardı kaynanamların görümcemin kocasının bu bana yaptığı davranışından haberleri vardı eşim anlatmıştı bu durumu görümcemin kızıda babasının bu durumunu öğrenmişti sürekli aldatıyor görümcemi pislik bi insan ve kızıda kendisi düğünüme gelmesenizde anlarım küsmem size demiş eşime ama eşim benim çok üzüleceğimi bildiği halde ve gitmemesi gerektiğini söyledim gidersen beni ayaklar altına alırsın farklı gözle sana bakarım dedim ama gitti geldi yalan söyledi gitmedim diye itiraf etti sonra ama pişkin ve hiç benim üzülmemi umursamadan gram vicdanen rahatsız değildi bunu dile getirdiğimde kavga diliyle konuşuyordu benimle diğer kayınlarım var böyle değiller bu onlardan birinin eşine yapılsaydı çoktan dersini vermişlerdi ben çok üzülüyorum o adamı gördüğünü söyledi düğünde yani başkası olsa yaşatmaz o adamı ya da sırf bu yüzden yeğenide olsa eniştesini göreceği için gitmez hediyesini gönderir hiç arkamda durmuyor ve görümcemin diğer çocukları da evlenecek böyle gidicek beni hiçe sayıcak ne yapıcam bilmiyorum görümcem kaynanam eşimi aradılar çağırmak için benimle konuşmuyorlar bile kaynanam nispet yaparak bazen baban nerde ne zaman bizi almaya gelicek derdi görümcemin kızına çok çaresizim boşansam bile ailem çok baskıcı el alem ne der beni çok bunaltırlar ama böylede devam edemiyorum midem kaldırmıyor ben onu çok severdim ama kalbimde bişey kalmadı çok soğudum bu olaydan sonra beni hiç kollamaz ailesine karşı savunmaz her kavgamızda gider ailesine kötüler ailesi zaten bana düşman olmuş durumda bu olaydan sonra da zaten hiç bir şekilde bişeyleri telafi etmediler yanımda durmadılar

Kocamın eniştesi bana farklı niyetle yaklaştı ve bunu eşime aradan 8 ay geçtikten sonra söyledim?