Gizli Üye(36-45)+1 yılO da aldatmıştı diyerek ysptığın onursuz davranışı haklı çıkartamazsın. O aldattığında boşansaydın madem. Üstelik konuşmuşsunuz, karar vermişsiniz ama bekleyememişsin, o hslen senin eşin sen de onun. Ayrıca hastanedeki hareketi de büyük bir nezaket, herkes kaldıramaz o durumu. Bir de telefonu aldım kaydetmesin diye demişdin, cin olmadan adam çarparsınız. Al sen telefonu hepsi kaydediliyor zaten, belki bu mahkemede değil ama bir gün bir mahkeme kurulduğunda zaten hesabını vereceksin. Zaten şöyle olmuştu, zaten böyleydi ile olmaz, eşine saygın yok ok anladık da kendi onurunu da terk etmişsin, yazık!
313 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatan ve yuvamizi dagitan kendi. Hastaneye ugradi diye adam mı oldu? Hastaneye gelmesi nezaket degil insanlik durumu. Benim bu durumum olmasa baska kisiyle olmasam kendinin basina bir sey gelse beni aldatmasina ve uzmesine ragmen bende giderdim hastaneye. Bu insanlik ve vicdanla ilgili bir sey. Bana ne yapmis olursa olsun basina kotu bir sey gelsin istemem, kimse istemez. Hastanede de yaptigi insanlikti yanima gelmesi. Sakin olmasi ise yapmasi gerekendi. Ne yapsin cekip vursun mu? Her seyde kadini suclu cikarmayi ama erkegi yuceltmeye bayiliyorsunuz.
burada beni aldatti deseydim yine kadin olarak beni suclayan olurdu. Demek ki adami kacirmissin, senin boş biraktigin seyler varmis ki baskasina gitmis diyen olurdu. Bu ulkede kadin olmak suç zaten. Bosanmamakta israr eden ben degilim. Ben tamam dedim bosanmak isteyince ve beni aldattigini ogrenince direkt tamam dedim. Tek celsede bitecekti ama araya bizimle ilgili olmayan seyler girdi. Ailemiz üzgündü. Bir de ustune biz boyle bir haber vermeyelim dedik. Biraz bekleyelim dedik ama bu surede ayriydik zaten. Bu ortak karardı yani. Ilk basta aldatan o. Bosanmak isteyen o. O noktaya kadar benim esime karsi sadakatim tamdı. Hala tam sayılır. Bedenen kimseyle olmadim. Ama aldattiysam duygusal olarak evet aldattim diyebiliriz. Uzgundum, kırgındım bana uzatilan eli geri ceviremedim.
Boyle seylerde psikologa ihtiyac olur bazen. O adam benim psikologum gibi oldu bir nevi. Yoksa kendi icimde cok savaştım yapma diye. Yaptigim dogru degil savunmuyorum ama anlaşılmayi bekliyorum. O anki psikolojiyle boyle gelisti. Esim bosanmak istiyorum dedikten sonra şüphelendim arastirdim aldattigini ogrendim. Sonra sevdigimiz biri vefat etti.
Soran+1 yılDarbe üstüne darbe yani. Ruh halim bambaska. Kimseye anlatamıyorum. Vefatin duygusalligini esimle gideremiyorum cunku bagimiz kopmus. Esimin yaptıklarını kimseye anlatamiyorum kimse bilmiyor durumumuzu ki o taziye sirasinda anlatmam zaten doğru degil. Dolup taşıyorum yani. Icimdekileri kimseye dokemiyorum ve o kişiyle konusmaya basliyorum. Ona anlatiyorum, ona ağlıyorum, ona döküyorum icimi. Yapmamam gerek belki ama dolup tasan bardagi durdurabilir misin? Bende durduramadim. Neyse anlatayim da daha gorusmem dedim basta. Ama o ruh halimde, yalnizligimda yanimda olmasi iyi geldi. Insanlar en zor zamanlarinda olanlari hatirlarlar. Bende de durum bu. Sevgili degiliz. Flort gibi bir durumumuz var. Ilk hastaneye koşanda o adamdı. Yanimda olan elimi tutan. O sirada esim gordu zaten. Ben farkli bir ruh halinde yaptim bunlari. Sadece duygularımı bir erkekle paylaştım baska bir sey olmadi. 2 ay sonra sorsan farkli gozlemleyebilirim bu yaptiklarimi. O anki ve suanki ruh halim onu gerektirdi ve olaylar oyle gelisti.
Cevap sahibi+1 yılSerzenişini anlıyorum, normaldir, bir şey diyemem. Zira destek bulmak, rahatlamak için sorduğun soruya beklemediğin bir cevap aldın. Ancak zaten onlarca kişi istediğin cevabı vermiş. İyi yapmışsın, boş ver, sen de yap, hak etmiş vb.. O, onların doğrusudur olabilir, bu da benim doğrum ve doğru olanı yazmam gerekir.
Önce şunu net olarak belirteyim, asla ve asla kadın/erkek ayırt etmem, aldatma onursuz bir davranıştır, kim yaparsa yapsın. Ne erkeği aklarım ne kadını paklarım. Benim için hiç bir farkı yoktur, o yüzden o konuda haksız bir serzenişiniz olmuş, olabilir ama hassasiyetiniz nedeniyle. İleride bu satırları sakin bir şekilde okuduğunuzda belki bu denli bir tepkiniz olmayacak.
Üzgünüm, kırıldınız bekli ancak neden bu kadar sert yazdığımı da açıklayayım. Şu yorumda yazdıklarınızın küçük bir kısmını (O anki psikoloji ile yaptım, yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım vb..) konuda yazmış olsaydınız asla bu şekilde yazmazdım. Yaptığını hiç hoş olmamış derdim, doğru değil derdim. Ancak konuda yaptığınızı haklı çıkartma çabanız ve sadece bunun eşiniz tarafından aleyhinize kullanılması korkusu var, hiç bir pişmanlık ibaresi yoktu. Tekrar yazdıklarınıza göz atarsanız göreceksiniz.
Velhasıl, eşiniz aldatmışsa onursuz bir davranış yapmış, siz de onurlu, karakterli, kendine saygısı olan bir kadın olarak gereğini yapmanız gerekirdi, Konuşmak, çözmek, boşanmak vs. sizin takdirinizdir, kimse bişi diyemez. Ancak aldatarak veya aldatma girişiminde bulunan kadının, aldattığı için onursuz olarak görülen erkekten hiç bir farkı var mıdır?
Size yakışacak olanı yapın, diğer kişi ile görüşmeyin, eşinizle boşanın sonra ne isterseniz yapın. Kendinizi, eleştirdiğiniz birisi ile aynı kefeye koymayın.
Yorumdaki sertlik için kusura bakmayın, öyle gerektiğini hissettim, maksat vurgu yapmak, anlaşılmaktı burada. Hepiniz için en iyisi, hayırlısı olsun.
Soran+1 yılDetayda olanlari anlattim. Zaten yeterince uzun bir detay. Hatta bazi yazdiklarimi silmek zorunda kaldım cunku detay cok uzun diye uyari geldi soruyu paylamama engel oldu. O yuzden baska bahsettiğim seyleri detayda belirtemedim. Genel bir ifadeyle yazdim ve basimdan geceni esimin durumunu sordum. Sizden baska kisilerin yorumlarin altina da yazmistim yaptigim dogru degil diye. Detayda belirtmesemde yorumlarda belirtmeye çalıştım. Telefon konusunda da burdaki yorumlardan da oldu. Tehlikeli olabilir, esin baska seyler düşünüyor olabilir gibi biraz korktum o yuzden. Biz konustugumuzda delilleri mahkemeye sunmasan sadece bitirelim dedi. (Beni aldattigina dair delilleri mesajlari falan soyluyor) tamam dedim. Yani boyle anlastik. Simdi hem biz boyle anlasinca hem burdaki yorumlar ve esimin cok sonradan neden, kimdir vs gibi benimle konusmaya calismasi acaba olayi kendi lehine cevirmeye mi çalışıyor diye düşündürdu. Ki hastanede de delil alma ihtimali vardi. Benimle anlastigi seyi bana yapmasi zoruma giderdi. Bir darbe de boyle alirdim yani. O yuzden bir önlem amacliydi telefon meselesi.
Soran+1 yılBir de eşimin kafasi karisik galiba. Benimle konuştuktan sonra guncellemedeki konusmayi yaptıktan sonra ne olacak simdi dedim biraz zaman ver dusunmek istiyorum dedi. Ne yaptığını anlayamıyorum. Ne olacak dedigimde bir sey yok anlastigimiz gibi bosaniyoruz diyebilirdi. Neyi dusunuyor anlayamıyorum. Daha önce bosanma kararini kesin görürken adamla beni gördükten sonra beklemedigim tavirlar sergiliyor. Fazla sakin kalıyor, benimle konuyu 2 gun sonra konuşuyor. Yani yapısı sakin biri ama gerekrigi yerlerde de tepkisini gösteren biri. Bu sakinligini, dusunceli halkerini anlayamıyorum. Ya hic bilmedigim bir yuzu var ya da kendisi de üzüldü beni baskasiyla gorunce bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte, netice olarak sen bu işe hiç girişmesen ne güzel dimdik, duracaktın, ucundan da olsa sen de bulaşmışsın, sorumluluğunu da almalısın. Hastane olayına gelince, ne var bunda normal, ben olsam ben de giderdim demişsin. Ayrıca ilk olarak eşinin değil diğerinin geldiğini söylemişsin. Yapma işte bunları, sonra da kızıyorsun alınıyorsun. Lütfen önce kendi kendine dürüst ol, saygı duy ki herkes saygı göstersin.
1- Eşine haber vermemişsin ancak diğer kişinin haberi varmış, bunu ilk o geldi şeklinde marifetmiş gibi sunmuşsun.
2- Asıl marifet, haber vermediğin eşinin başkasından öğrenerek yine de ziyarete gelmiş olması
3- Ne olmuş yani hastaneye gelmişse demişsin. Adam hastaneye gelmiş, seni onunla görmüş, nezaketle davranmış ki bu öyle ufak yenilir yutulur bişi değil bilesin. Çekip vursun mu demişsin, hayır ama bu nezaket de yani ne bilim. Senin durumundan dolayı olduğunu söylemiş.
4- Sadece hastaneye gelmemiş, başında beklemiş ama sen bunu konuda yazdığın halde yorumda savunmada es geçmişsin.
5- Adamın kafası çok karışık, ayrılmak istemiyor da olabilir, ya da çok profesyonel kardeşim. diyecem yani planlar planlar... O konuyu ben de çözemedim. Dikkatli ol yine sen ancak doğru çizgiden de sapma.
Soran+1 yılO kadar sey yazdim cevaben yanlislikla geriye bastim hepsi gitti. Esim saglikci. Yanimda durmasi bir sey olursa ben mudahale ederim, yardimci olurum vs diye, olabilir, o adam kalacagina ben kalayim diye dusunmus olabilir. Bizi yalniz birakir misin deyince bir seyler söyleyecek, kizacak falan sandim ama yapmadı. Bana saygisindan dolayi da olabilir, hastane de kavga gürültü olmasin diye dusunmuste olabilir, o an hastane de olmasak ya da ben hasta olmasam baska bir tepki de verebilirdi. Bazi konularda tepkisini esirgemez çünkü. Yeri ve zamani degil diye dusunmus olabilir. Zeki adamdır ne dusundugunu pek bilemem. Gorustugum kisiyle bosanana kadar uzak duralim demem dogru. Bunu eşime demelimiyim, haberi olmali mi bilmiyorum. diger maadelerin icinde cevap yazmistim ama silindi yanlislikla. Yine ayni seyleri uzun uzun yazmaya gozum almadi
Cevap sahibi+1 yılSorun değil, bu işi güzellikle çözün de kimsenin canı yanmadan, onuru gururu zedelenmeden. Genellikle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak fayda sağlar. Konuşa konuşa her şey çözülür. Yani şüphelendiğin için ne olur ne olmaz diye koz verecek şekilde olmasa da mevcut durumunuzu ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinizi konuşun, anlaşın ve ona uyun derim. Zor durumlar, Allah kolaylık versin.
Soran+1 yılSağolun. Peki bana sende yaptın bende yaptım durumlar esit ben bosanmak istemiyorum seklinde gelirse ne yapacagim? Sanirim dusundugu sey bosanip bosanmamak. bunu tartıyor kafasında. Belki icine sindirip sindiremedigi şeyler var. Cunku bu olay olmadan once dedigim gibi daha kararli görüyordum. Belki de beni aldattigi icin bosanmak istiyordu. Vicdanen rahatsizlik duyuyordu ve cozumu de boyle buldu. Onunla yapamıyorum hemde aldattım daha fazla kotu konumda kalmasin bosanalim en iyisi gibi dusunmus olabilir ama simdi durumlar esit gibi. bizden bir daha olur mu bilmiyorum. Iyi adam, sevdim severek evlendim. Anlattigim gibi biraz sakindir, olaylara pata kute dalmaz, cok kavgaci biri de degildir ama tepki vermesi gereken yerlerde verir. Anlayışını, empati duygusunu sevmisimdir hep. Baska erkek olsa kendi yaptigini halinin altina süpürüp bana demedigini birakmayabilirdi, bazi erkekler kendilerine hak görür ama kadin yapinca çıldırırlar mesela. aileme bunu yansitabilirdi. Ne ben onun yaptıklarını yansittim, ne de o benim yaptıklarımı. Karakteri iyi aslında. Boyle sevdim zaten. Karakterinin guzelliginin yaninda ahlaki olarak keske nefsine de hakim olabilseydi de bu durumlara gelmeseydik. Biraz daha deneyelim, sans verelim derse nasil yaklasmaliyim bilmiyorum. Bir daha yapar mi ayni seyleri yasar miyiz yoksa bize ders olur ve guzelce ilerler miyiz bilmiyorum. O bana zeytin dali uzatirsa, sans verirse bende vermeli miyim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak, gördün mü? Şu son yazdıklarınla, ilk yazdıkların arasında üslup demiyorum bak, üslup hadi o anki hissiyatla sert olabilir yumuşak olabilir, ne kadar farklı bir bakış açısı ve pozitif, yapıcı bir değerlendirme var.
Konu çok uzadığından daha fazla uzun yazmak istemiyorum. Soruna şahsi kanaat olarak, öncelikle açık ve net konuşarak zamana bırakabilirsiniz, düzelme, iyi olma ihtimali var gibi görünüyor. Seni kıskanmış, dediğiniz gibi suçluluk duygusu ve kaybetme korkusu ile artık farklı düşünüyor olabilir. Bir süre devam edin bakın olmazsa yine boşanırsınız. Ancak bu süreçte, olmazsa da, kavga da olsa, o gidip seni aldatsa da bu örnekteki gibi karşılık verme, saygınlığını kaybetme. Belki bir daha asla yapmayacak, belki rol yapıyor sadece bunu karşılıklı, dikkatli bir şekilde sentezleyerek, konuşarak, zamana yayarak çözmeye çalışabilirsin. Kolaylıklar dilerim.
Soran+1 yılTesekkurler. Bu senden de kaynakli oldu biraz. Sende sert girince bende otomatikmen sert girdim ister istemez. Son yorumun daha yapıcı ve pozitifti. O kadar yazdigin seyden son yaptığın yorum daha etkili oldu diyebilirim. Atalar bosuna dememis tatli dil yilani deliginden çıkarır diye. Seninde biraz yumusak olman ve yapıcı konusman beni de buna yöneltti.
Diger kisilerin yorumuna yazmadigimi sana yazdim esime hala duygularım olduğunu. Bir kadin kullanici da yazmis senin aklin hala kocanda bence diye. Iyi yakalamis😅Bu yuzden de cok üzüldüm, yikildim. Insan sevince ve duygulari olunca cat diye kırılıyor, absorbe edemiyorsun gelen darbeyi. Esiminde yanimda olmasi, sakin kalması beni biraz rahatlatıyor umut veriyor yani beni tamamen bitirmemis diye. Hastanede olayi gördükten sonra hicbir sey demese, umrumda degil seklinde devam etseydi tamamen bittigini bende kabullenmis olurdum.
Soruyu da bu yuzden sormustum hicbir sey demedi neden ki, bu kadar vurdumduymaz olunur mu ki, insan hi mi kiskanmaz, merak etmez diye. Bakalim hayırlısı olsun. Bende uzatmayayim daha iyi akşamlar.
Size de tesekkur ederim. Saygınız icin. O kadar yazmama ragmen hic usenmeden okudunuz, tekrar cevap yazdınız. Baskasi olsa okumadan gecer, cevap yazmazdi. Yaptığınızı her kisi yapmaz. Klavyenize saglik. Zamaninizi aldim helal edin.
Cevap sahibi+1 yılİlk girişim o şekilde olmasaydı o son yazdıklarımı bu kadar, bu açıdan alamazdınız, alsanız da taraflı alırdınız. Bu konuşmaların olup şekillenip buraya gelmesi gerekiyordu, öyle oldu. Sonuçta iyi oldu, önemli olan bu.
Helal olsun ne demek, bir faydası olsun da. Siz de helal edin. Mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılBenden de helal olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılEski eşin gayet ince düşünmüş helal olsun çoğu kişi o an senin hastalığını falan umursamaz, oracıkta kavga ederdi. Soğukkanlılığını korumuş ve merak ettiklerini sakin bir kafayla sonrdan sormuş takdir ettim doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sakin biri. Oyle cok kavgamızda olmadı bizim. Yutdisinda doğmuş büyümüş, oranın kulturuyle harmanlanmis biri. Belki ondan kaynakli olabilir bu tavirlari. Yoksa burdan birisi olsa olay çıkarırdı belki. En sinirli ikinci ulke seçilmişiz baktigin zaman. Normalde de oyle cok kavgamiz oldugunu, birbirimize bagirdigimizi bilmem. Yani insana deger vermeyi öğrenmiş her ne durumda olursa olsun. Bu ulkenin icinde yetismis insanda bunlari bulmak zor oluyor agresif bir toplumuz çünkü.
- +1 yıl
Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimal senden bir çıkar peşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bende yaşadım. Gerci ben boşanmadan bişeyelre kalkışmadım öyle durumla munasebetsiz yakalanmalar yaşanmadı. Ama açık açık biran önce bitmesi gerektigini, kadın olarak ihtiyaclarim oldugunu uzatirsak hasta olacagimi söylüyordum o da temkinle dinliyordu asla ne kızma ne bozulma yoktu. Ve boşandık ha bu arada bizdede boşanmayı eski eşim teklif etti. Boşandık ama şu an arkadaşız. O bana hayatındaki kadını anlattı ben ona hoşlandığım beyden bahsettim ikimizde bozulmadık yine. Ama şöyle bişey oldu farkinda olmadan seksi giydigim bigun cildirdi ve ani birseyler yaşandı boşanmış olmamıza ragmen.. o gunden sonrada asla bunu bir birimize hatirlatmadık olmamış gibi tekrar arkadaşca konusuyoruz. Yani demek istedigim evet kıskanmıyor kafasında bitirmiş gibi görünüyor olabilir ama en ufak kivilcimda alev alacak adam. O yuzden yaninda fazla aşma kendini belli olmaz yarın mahkemede bunun acısını çıkarabilir senden.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin aklin halen kocanda o kadar belli ki. Bi daha konusup deneyin belki düzelir
Oda aynı şeyi yapıyor demek kiiii.. bu anlama geliyor
Yoksa insan böyle bir durumda neden hiç bir şey olmamış gibi davranır ki00 YorumlaCunku sana hala guveniyor. Ama keske once bosanmayi bekleseydin. Ne olursa olsun sen hala resmi olarak o adamin esisin. Nasil baska biriyle iliski kurabilir ki insan.
Ama sen bilirsin. Belki de esinin haberi vardir ve senin ustune gelmek istememistir. Ya da senin dedigin gibi, uzun zaman once biten bir iliski, o yuzden pek umursamiyordur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ben olsam ben de kafamda bitirdiğim kadın için kim le birlikte olduğunu merak etmezdim hastaneye de sırf geçmişe saygımdan insanlık içn gelirdim.
10 YorumlaEşinin tavrı net. Bitirmiş adam. Gelip sizi öyle görmesi de ne kadar doğru karar verdiğini hissettirecek ona.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bitiremediyse bile artık kafasında bitirmiş. İçten içe senden soğumasına katkıda bulunduğun için, işini kolaylaştırdığın için seviniyor
20 Yorumla ikinizde bence büyük hatalar içindesiniz. Boşanın ne yapıyorsanız yapın. Evet belli sevginiz bitmiş ancak durum hoş değil. Bunu kullanabilirde.
00 YorumlaKanka o yapmış. Sende yapınca dicek bişey bulamamıştır. İçin için kıskanmıştır. Bundan emin olabilirsin ama sana belli etmemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Muhtemelen onunda hayatında birisi var dert etmiyor artık.
10 YorumlaSeni düşünüyor daha içinden gelen ses boşanmak istemiyor aslında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendi de başka kadınla olmuş sana laf etmeye hakkı yok ama nafaka ve tazminat alma çocuk yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. fırtına öncesi sessizlik bu ve bitirmek istiyorsan suyuna giden kişi sen olacaksın şu durumda..
00 YorumlaAl karşına daha ne istiyorsun belki seni başkasıyla neyse kolay gelsin sana
00 Yorumla
+1 yılTazminat ödeyeceksin gibime geliyor al birini bir ötekine gerçi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Ne güzel kafasında bitirmiş kiskanmamistir muhtemelen yoksa belli ederdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de ilk defa seni kaybetme korkusu yaşadı birçok erkekte bu olur belki de geri dönecek sana
00 Yorumla
+1 yılsizi sallamasa yanınızda kalmaz..
uzak durun bence, tehlikeli olabilir..02 Yorumla
Soran+1 yılKimden uzak durayim? Eşimden mi
- +1 yıl
evet..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sessizlik hayır alamet değil sizi videoya da almış olabilir mahkeme de delil olarak kullanabilir. Veya sana kıyamadığı için bir şey demek istemiyor
Yalnız görüştüğün adam da eşin de baya geniş biriler kusura bakma04 Yorumla
Soran+1 yılBende düşündüm ses kayit ya da videoyu falan ama emin degilim. O anki şokla aklına gelmiş midir? Genişler derken? Eşim zaten kafasinda bitirdiyse takmaması normal. Digeri de bosanacagimi biliyor. Ne diyebilir ki? Sadece bir sey dedi mi, sana karsi yanlis bir harekette, sert hareketlerde bulundu mu tavri ne oldu seklinde sordu. Bazen erkekler kendilerinin basina gelince kaldiramayabiliyorlar boyle olayları. O açıdan aranizda bir sey oldu mu, gormesi iyi olmadi, sana rahatsizlik vermese bari, sana karsi psikolojik ya da fiziksel siddet vs olursa haberim olsun seklinde konustuk.
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle düşündüğü birşeyler olmalı dikkatli olmalısın
Dediğimin arkasındayım yine sonuçta aynı evde kalıyorsunuz galiba ikisininde böyle birşeyi kabul etmesi düşündürücü bana göre sevgilin diyeyim seni gerçekten sevmiyor seven biri başka biriyle paylaşamaz
Soran+1 yılSevgilimle de esimle de cinsel birlikteligim yok. Rahatsiz oluyor olabilir belki ama restlesmek istemiyor, beni zor durumda birakmak istemiyor olabilir belki
Cevap sahibi+1 yılHiç bir erkek sevdiğini paylaşamaz paylaşıyorsa sevmiyor demektir sevgilin için diyorum
Eşin birşeylerin peşinde belli ki o da değişik bir adam her şey cinsellik değil sevgi saygı hoşgörü ama bunların ki başka bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin evliliğiniz aslında bitmiş. Adam da bu durumu kabullenmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntikam soğuk yenen bir yemektir
Herşeye hazırlıklı ol00 Yorumla
+1 yılKarısını kıskanmayan erkek erkek değildir nokta 5 para etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de aynı ayrıyız şu an ama ikimizde de kimse yok ben zaten kabul etmem kimseyi istemem
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilik bağın dururken zaten başka adamın gelip yanağından öpmesi doğru değil zaten sonuçta eşinin soyadı duruyor değil mi bende aynı durumdayım kimseyi de istemiyorum
Soran+1 yılSadakat sadece kadinla olmuyor. Ben dururken esimin baska kadinlarla olmasi ne derece dogru? Sence yanaktan öpmek mi daha masum gidip baska kadinla yatmak mi? Iyi de oldu ne dusunurse düşünsün. Yasattigini yasamadan ölmezsin demisler. Ben olmasam baska kadindan elbet yasayacakti bunu. Ama benin yuregim sogumus oluyor. Esinin baska biriyle birlikte olma fikrini yaşasın. Ben evde dururken bunlari düşünmüyordu. Ha ona nispet olsun diye biriyle beraber degilim. Benimde duygularim var. Erkekler baska seyleri karsilanmayinca kendilerini hakli goruyorlar baskalariyla beraber olmayi. Bende duygularima karsilik buldum bu kadar. O evlilik bagi dururken gidip başkalarıyla beraber oluyor. Ben evlilik bagim var soyadini taşıyorum diye dogru olmuyor. Ikimizinki de dogru degil ama bosanalim diyene kadar ve baskalariyla birlikte oldugunu öğrenene kadar benim sadakatim tamdı. Beni de evliligi de bu hale getiren kendisi. Bosanma uzamasaydı da boyle olacakti belki de. Bazi seylere hayatta engel olamıyorsun. Sadakat, evliligin yurumesi sadece kadina bagli bir sey degil.
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen dikkat et saygı duyuyorum bende duygusal fenayım zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşin iyi birine benziyor. Neden boşanıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim bosanmak istedi.
+1 yılKarsilikli olan birsey ne desin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Kafalarda bitmiş bu konu artık düşünme boş yere
10 Yorumla
+1 yılO kafada bitirmiş herşeyi durum bu
00 Yorumlagüzel kardeşim biriymiş demek
00 YorumlaOnunda hayatında vardır biri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu an için sizinki açık ilişkiye dönmüş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sende merak etmesini benliypsum
00 Yorumla Diğeriyle ciddi mi düşünüyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafasında bitirmiş sizinle olan bağını.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasil hayatlar yaşanıyor bee,
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana olan saygısından şevkatinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel hayat ya iki tarafında rahatlığına bak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanmaktan vazmı geçecek yoksa
Kısasa kısas karışmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık seni sevmiyor. Sadece saygısı kalmış
10 Yorumla yaşa hayatını yat kalk takıl boş ver
00 Yorumla
+1 yılgurup yapma peşinde sana diyemiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılsaygıdan dolayı sana karşı sevgisi kalmamış..
00 YorumlaGuveniyordur lanet olsun dostum guveniyordur.
00 YorumlaSonra der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
00 YorumlaSaygı
00 Yorumla
+1 yılTavsiye versen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSacmasiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik yapmis
00 Yorumla
Detaylı bilgi