Eşim beni başka bir erkekle görmüş olmasına rağmen neden bir şey dememiş olabilir?

Bizim evliligimiz aslında bitti. Kendisi de baska kadinlarla olmus. Ki gelip bosanmak istedigini söyledi bana. Bende tamam dedim ama bir turlu baska sebeplerden boşanamadık. Yani bosanma meselesini konusmamizdan 1 ay geçti.

Dissal sebepler oldu yani bizlik degil. Vefat eden oldu, baska seyler oldu aileyle falan ilgili bu tarz seyler olunca araya girmek istemedik. Son iki haftadir da ben biriyle görüşüyorum. Esimden olan boşluk mu diyeyim ilgisi hosuma gitti ve gorusmeye devam ettik.

Bosanmadan boyle islere kalkismak istemedim bosanma da aleyhime olur diye ama tutamadim kendimi. Eşimle de en son artik bitirelim diye konusunca bitecek zaten diyerek devam ettim konuşmaya.

2 gun once biraz rahatsızlandım. Yatış yapıldı. Konustugum adam geldi başımda bekledi bir süre.(adamla cinsel bir seyler yasamadim, flort donemi gibiyiz şu an)

Sonra geldi yatagin kenarina oturdu biraz konustuk. Elimi tuttu, yanagimdan öptü. O sirada eşim gelmiş. Ihıh diye ses çıkardı. Bizi gordu elimi tutmasini, öpmesini falan. Eşim adama bizi biraz yalniz birakir misin dedi.

Bende bu adam kim, ne zamandir berabersin falan diye soracak sanıyorum. Hicbir sey demedi gördükleriyle ilgili. Koltuga oturdu iyi misin, ne oldu, agrın mi var dedi. Nerden ogrendin dedim. Kardesinden öğrendim dedi. Baktim gitmiyor burada mi kalacaksin dedim. Bir sakincasi mi var, refakatçi olarak kalacagim dedi.

Bende konustugum kisiye mesaj attim bekliyorsan bekleme evine git yanimda kalmak istiyormus dedim. Bir sey dedi mi bizi gorunce dedi. Yok suanlik demedi dedim.

Sonra eve getirdi beni konuyla ilgili tek kelime etmedi. Yani tamamen bitirdigi icin umrunda mi degil? Kendi hayati kiminle beraber oluyorsa olsun, bende birileriyle oldum hesap sormaya hakkim yok, zaten boşanacagiz diye mi düşünüyor? Yoksa firtina oncesi sessizlik mi, bunu mahkemede falan kullanir mi bilmiyorum. Ne düşünüyor bilmiyorum yani. Bir insan hic mi merak etmez bilemedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar eşim benimle konuştu. Hayatinda biri var mı, ne zaman tanıştınız ne zamandir berabersiniz falan dedi. Sordu cevapladım. Neden simdi soruyorsun dedim. Kafami toplamam lazımdı, gordugum sahne hoşuma gitmedi beklemiyordum, o anda da hastanedeyken sen rahatsızken olayin üstüne dusmek istemedim. Hem senin toparlanmali hemde kendimi toplamayı bekledim dedi. Bunları sorması kendini gordukleri karsisinda rahatsiz mi etmis sizce? Bu arada telefonunu falan aldım kayit falan yapar diye.
Eşim beni başka bir erkekle görmüş olmasına rağmen neden bir şey dememiş olabilir?