Ben kendi soyadımı kullanmak istiyorum
Kullansın devlet bu hakkı vermiş sonuçta
İstemiyorum, tartışma çıkar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kendi soyadımı kullanmak istiyorum
Bir kadın erkeğin soyismini almamayi kabul ediyorsa
O Erkeğin demesi gereken tek şey
Madem Sen benim hayatıma girmiyceksin benim cerveveme girmiyceksin
Babanın Dedenin soy ismiyle devam edeceksin
Firla 5 dakika daha vakit kaybedemem çantani al hemen uzaklaş
Bir kadın erkeğin soyismini almamasi demek
Ben seni adam olarak, koca olarak tanımıyorum
Senin soyismini kabul etmiyorum
Doğal olarak sana saygı duymuyorum demektir.
Kadın diyebilir
Özgürüm ben babamin soy ismiyle devam edicem öyle mi ozgur dünyanda sana mutluluklar dersin yoluna devam edersin o kadına rütbe vermez, ilişkiyi devam ettirmezsin.
Saygı Yoksa, İtaat yoksa, Soyismini almak yoksa İlişkide yok , Rutbeyi Yukseltmekte
Of ne alakası var, kurduğun cümleye bak sen kimsin de seninle evlenip soyadını alınca rütbe yükseltsin. Erkeklik sanıyorsunuz işte, güya erkeksiniz de soyadınızı vereceksiniz. Hadi oradan kız senin soyundan mı geliyor babasından geliyor bu gerçeği değişemezsin
Bir Kadın Erkeğin Soyismini almayip, Babasınin soyimisle devam edecekse bu seni takmıyorum babamı ve de ailemin düşüncesiyle hareket ediyorum demektir doğal olarak daha baştan saygisi yoktur saygi da duymayacaktir.
Siz kadınlar evlenirken bin tane kriter belirliyorsunuz erkeğin de elbette kriteri olucaktir.
Sinirlenmene gerek yok. Hipergaminizi kontrol altına alın. Önce zihniyetinizi degistirin. TV ve dizilerin pompalanan algılarıyla zihninizi kirletmeyin.
Siz kadınlar erkek zengin olsun, evi olsun arabası olsun, benden başkasını sevmesin, yakışıklı olsun, fiziği yerinde olsun vs vs bin tane kriter dile getirince normal , erkek kadin benim soyismimi kullansın dediğinde erkeklik sanıyorsunuz diyerek assagilamaya çalışacaksiniz hadi ordan zihniyetinizi değiştirin manipülasyon yapmayi , TV ve dizilerden ogrendiklerinizi ikili ilişkilerde uygulayıp hataya dusmeyin
Sen niye bu kadar sinirlendinki bir de cümlelerin çok saçma. Kadın birçok şey istiyor da erkek sanki sadece soyadımı al diyor gibi konuşman komik
İşinize gelmeyince nasilda durumu komik hale getirip kelime oyunu yapıyorsunuz.
Ben hiç sinirlenmedim. Sen sadece tartışma biciminden ve tartışma kulturunden uzaksin.
Saldırı diliyle konuşuyorsun
Tavrın erkekleri aşağılamaya yönelik bir tavır ve tutum.
TV ve Dizilerin etkisiyle konusuyorsun.
Kadın erkek ilişkilerinin dogasini anlayamamissin
Sana kızmıyorum. maalesef Medya bunu pompalıyor
Güçlü kadın özgür kadın
Erkegi maymuna cevirse de Aferim sen süpersin
Erkekler ise Kadına yalakalık yapmanin, Kadının istek ve çevrelerine boyun eğmenjn doğru olduğuna inandirilmis durumda.
Durum Vahim... kısacası küçük hanım senin ya da bir başka kadının bin tane kriteri varsa erkeğin de kadin benim soyadımi kullansin deme hakki vardır bu kadar net.
Komik ve saçma gibi kısa cevaplar verdim ve saldırgan ben oldum asıl sen saldırgansın, bin tane şey bekleyen sizsiniz asıl. Ayrıca eğer özgürlük kadın bilmem ne deseydim bir kadın olan annemin soyadını kullanırdım, ben ise erkek olan babamın soyadını kullanmak istiyorum. Ayırt edin demek istediğimi anlayın öyle konuşun.
Cevap
14Cevap
Ben tabi ki de sevinirim.. hatta ben eşimin soy ismini almak isterdim mümkün olsaydı
Bir tepki vermem, dedem ve babamda soyadımızı değiştirme planları kuruyorlar.
Bu konuları pek kafaya takan biri değilim.
yani dedesinin soyadını :D gereksiz geliyor böyle şeyler
Hangisi gereksiz, ya farketmez belki kız önemsiyor tepkin ne olur onu söyle
istemezdim modernitenin saçmalıklarından geliyor bana çocuk olunca ne olacak iki soyadını ortadan kesip birleştirecek miyiz
Yoo senin soy adımını alsın
niye kadının da çocuğu değil mi bir düşünsene annenin soyadı ile bebeğininkisi farklı tuhaf değil mi
Hayır
peki
Alacağın cevabı biliyorsun, yorumları okudum, senin fikrine katılanlar sigma, katılmayanlar geri kafalı, yoz.. senin kafan var mı acaba? Ne zannediyordun herkes "tabiki kendi soyadını kullanacak, kadın dediğin maskulen olur, masaya yumruğunu vurmalı, tabi tabi kadın yaa " diyecekti değil mi? İğrençsiniz, sen ve senin gibiler, kadın erkek ilişkilerinde, sürekli sorun çıkaran tip.
Evet aynen öyle siz gericisiniz ve erkekliğinizi soyismini alma gibi saçmalıklarla kanıtlamaya çalışıyorsunuz, diğerleri ise gerçekten erkek ve buna ihtiyaç duymayan alfalar betalar
Alfa betaymis çok komiksin, ilerici olduğunu zanneden bir amip daha. Erkeklik almak diye bir şey mi varmış, sen kadınlığını nasıl alıyorsun acaba? saçmalığa bak, bu yıllarca suregelmis milletimizin yapısı. Kendisini aydın ilerici olarak görüp, saçma sapan noktaları değiştirmeye çalışan bir garip tek hücreli canlı topluluğu.
Bende kendi soyismimi kullanmaktan yanayım
Of erkolar yanıltmıyor ama
Hahshhs kesinlikle 😂
Kullanabilir nasıl olsa çocuğun kimliğinde benim soyadım yazacak
Gereksiz bulduğumu söylerim ama karışmam kendi bilir çokta büyütmem.
onlar küçük detaylar bana eş olsun da gerisi kolay
Erkek ya alfa beta sigma
kendi soyadını kullanacak tabi. başkasının soyadını mı kullansın
E zaten kullanıyor hiç imza atmayalım devam etsin. 😂😂😂
Hayır evlendikten sonrasını soruyorum
O kafada biri benimle evlenmez zaten😂😂😂
Sen geri kafalısın diye mi abi
Yuvarlak dünyada geriye ileriye çok takılmamak lazım ama kendi soyadını isteyen biri öyle düşünmek istiyorsa saygı duyarım.
Benimkiyle beraber kullanabilir tek başına olmaz
Emredersin paşam
Kendi soyadımdan bıktım ben
Kendi soy ismini de kullansın benimkini de
Yok öyle yağma
O niye, senin soyundan mı geliyor da
Benim soyuma girecek işte evlatlarımda benim soyuma girecek
Neden girsin babası dururken sen kimsin, evladın taşısın soyunu yeter
Erkeklik sanıyorsunuz bunu aferin o da nişaneniz
O zaman babasının evinde otursun ne diye benimle evlenicek
Özgürlük eşitlik diye diye zaten kadınları üstün göstermeye başladılar toplumda bulursun bir tane kendine göre kılıbık olur biter
Eğer özgürlükten eşitlikten feministlikten olsaydı bir kadın olan annemin soyadını alırdım. Alakası bile yok onunla ben babamın soyadını istiyorum. Çünlü soyum ondan geliyor evleneceğim adamdan değil
Tamam işte öyle bir imkanın olsaydı alırdın en nihayetinde benim eşim, kadınım benim soy adımı taşır olay bu
Kadının kabul ediyorsa okey
Ayrıca öyle imkanım olsa da almam annemin soyadını da istemem ki babişiminki kalsın
Eder eder merak etme sen takma kafana bunları
😂Allah mesut etsin💝
Sağol eder o da olucak da ben evlenmek istemiyorum problem o
şikayet etmezdim ben
Çokda şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?