2 gece önce Instagram'da takipçi konusu ile alakalı sevgilimle tartışma oldu.. ben biri fotolarını beğendi kim o dedim ; oda sürekli böyle sorman zıt sinir oluyorum falan dedi. bu 2.3 defa daha olmuştu daha önce
Ben ona " sana olan güvenle alakalı degil sormamin sebebi oyle anlama ama Soruncada sana bu soruyu hemen bu tepkilerin son dönemde artmaya başladı dedim"
Sonra hastalıklı gibi takıntı olmuş sende deyince bende " hosto tokonto' gibi tekrar ettim dedigini kızdım Dedigine çünkü oda kızıp bok ararsın beni falan kapat dedi kapadık.
2 dakka Sonra mesaj attım "Küfür etme demiştim sana 10 sefer diye"Görüldü attı Sabahta bişey yazmadı :Öğlen hikayet atti genel; Aksam oldu ben yazdım tekrar Ya konuşalım durumu aşkım diye: Şundan dolayı oyle oldu falan: Ben konuşmaya ihtiyaç duymuyorum falan dedi
Dedim ya aşkım bak. hep ters cevap veriyorsun ya da kısa cevap "iyi" tamam" falan diye Uzmasın normale dönelim , Dediki ben kızginken tartışırken , Beni taklit ettin delirttin falan dedi
Bende tamam biliyorum bende ortam yumuşasın diye yaptım yani yoksa mod düşük kapatırdık teli diyeYani normale dönelim artık dedim tekrar
Ben normalim falan yazdı. Aradım , anlattım durumu niye böyle soğuk davranıyorsun , evet kızdın biliyorum. ama inanılmaz büyük bir durum yok dedim. Uzatmayalım dedim tekrar
Ben darlanıyorum böyle umursamaz olunca okadar normale dönelim diye adım attım dedim; atmana gerek yoktu dedi , bende cizginin ucundayım senin gibimi yapayım niye zorluyorsun beni dedim
Oda yoo bişey yapmıyorum dedi tekrar
Biz neyiz ya nasıl konuşma böyle deyince" Hiçbirseyiz dedi sinirle.
Bende sinirlenip: arama yazma sorma bidaha ndeyip kapadım
Takipten çıktım
WhatsApp hikâye attim bakmış. ben bakmadım
6 aylik sevgiliyiz
Belki ben bu Instagramındaki kisiler konuşunda çok darladım vs
Ama okadar gun içinde seye rağmen yazdım normalleşelim uzak durmayı sevmiyorum dedim
Sonuç bu oldu
Yani neyapmam lazım Sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kıza bi kaç kez aynı soruyu sorunca daralmış olabilir doğal olarak. Ama ilk sorduğunda yani ilk kez bu kim diye sorduğun zaman büyük bi tepki gösterdiyse yine arada aldatma gibi bir şey olabilir. Kızlar trip atınca karşıdaki kişi onunla barışmaya çalışıp, daha sonra da senin yaptığın gibi yeter gibisinden bi tepkide bulununca kadınlar daha çok cıldırıyor maalesef. Bence bu kim diye sorduğun kişileri bi araştır. Eğer aldatma gibi bir şey söz konusu değil ise kızdan düzgünce özür dile. Aldattıgından şüphelenirsen yazma zaten. İlla aldatmak demiyorum ama belki o kişiler ilgisini çekmiştir. Bi araştır o adamları ona göre konuş derim
Ben biraz fazla soruyorum gunde 1 defe belkide takipçi artıyor bu kim soruyorum
Obana sormadıgı halde
Hatta instas sifresi karşılıklı verelim. demisti
Ama galiba şu var basit soruya bu tepkileri vermesinin sebebi
Çok sık sormam belkide hergun
Tabi sormamın sebebide hesaptaki gereksizleri sildik tekrar eklenince birileri soruyorum bende
O zaman sen iyice abartmışsın. Her gün takipçi sayısı arttı mı diye kızın hesabına mı bakıyorsun? Bune güvensizlik böyle. Kız tabi bunalır
Ya farkındayım osur diledim bunu düzeltmeye uğraşıyorum ama olmuyor kafasında
Mesajları okuduysan hepsini sence bitti muhabbeti oldu ama onu sevdiğimi direk yazsammı. ses mi atsam
Belki etki eder, istiyorum. cunku demeyi şu an
Direk hicde demedik
Evet askim, herşeyim falan dedik ama
Konuşmaları okudum.
Özür dilerim sana her gün sürekli aynı soruyu sormak saçmaydı. Fakat merak ettiğimden soruyordum. Abarttım bu konuyu. Seni çok seviyorum hatamı kabul ediyordum.
Tarzında bir yazı yaz. İçinden gelerek yaz. Hatanı kabul ettiğin özür dilediğin ve onu sevdiğini söylediğin bi yazı yaz ama içten yaz ki insansın
Konuştum aslında sabah hatamı kabulnettim dedim oda dedi kendincr haklinseyleri haklısın dedim.. asla olmayacak daha dedim güven nbana dedim
Oda olmuyor 2 gun once hoşlandığım sen şu an duygu birakmadın dedi
Ve bititmiş gibi kapadık
Bende dayanamadım mesaj attım
Düşün iyice tektar falan diye
Ama seni seviyorum seklindr hic demedim birebirdede desem
demekte. istiyorum. zatenn
Bu seferde düşün tekrar olalım diyip sürekli, bunaltma kızı. Seni seviyorum yazabilirsin. Çok üstüne gitme. Diceğini demişsin sürekli aynı şeyleri söylemene gerek yok
İste sogudum bitti olmuyor dedikten sonra sabah tekrar aramak yerine sadece sevvdgimi diyeyim
Diger herşeyi anlattım zaten 20 kere haklısın