Sizce nayapmam lazim?

2 gece önce Instagram'da takipçi konusu ile alakalı sevgilimle tartışma oldu.. ben biri fotolarını beğendi kim o dedim ; oda sürekli böyle sorman zıt sinir oluyorum falan dedi. bu 2.3 defa daha olmuştu daha önce

Ben ona " sana olan güvenle alakalı degil sormamin sebebi oyle anlama ama Soruncada sana bu soruyu hemen bu tepkilerin son dönemde artmaya başladı dedim"

Sonra hastalıklı gibi takıntı olmuş sende deyince bende " hosto tokonto' gibi tekrar ettim dedigini kızdım Dedigine çünkü oda kızıp bok ararsın beni falan kapat dedi kapadık.

2 dakka Sonra mesaj attım "Küfür etme demiştim sana 10 sefer diye"Görüldü attı Sabahta bişey yazmadı :Öğlen hikayet atti genel; Aksam oldu ben yazdım tekrar Ya konuşalım durumu aşkım diye: Şundan dolayı oyle oldu falan: Ben konuşmaya ihtiyaç duymuyorum falan dedi

Dedim ya aşkım bak. hep ters cevap veriyorsun ya da kısa cevap "iyi" tamam" falan diye Uzmasın normale dönelim , Dediki ben kızginken tartışırken , Beni taklit ettin delirttin falan dedi

Bende tamam biliyorum bende ortam yumuşasın diye yaptım yani yoksa mod düşük kapatırdık teli diyeYani normale dönelim artık dedim tekrar

Ben normalim falan yazdı. Aradım , anlattım durumu niye böyle soğuk davranıyorsun , evet kızdın biliyorum. ama inanılmaz büyük bir durum yok dedim. Uzatmayalım dedim tekrar

Ben darlanıyorum böyle umursamaz olunca okadar normale dönelim diye adım attım dedim; atmana gerek yoktu dedi , bende cizginin ucundayım senin gibimi yapayım niye zorluyorsun beni dedim

Oda yoo bişey yapmıyorum dedi tekrar

Biz neyiz ya nasıl konuşma böyle deyince" Hiçbirseyiz dedi sinirle.

Bende sinirlenip: arama yazma sorma bidaha ndeyip kapadım

Takipten çıktım

WhatsApp hikâye attim bakmış. ben bakmadım

6 aylik sevgiliyiz

Belki ben bu Instagramındaki kisiler konuşunda çok darladım vs

Ama okadar gun içinde seye rağmen yazdım normalleşelim uzak durmayı sevmiyorum dedim

Sonuç bu oldu

Yani neyapmam lazım Sizce

Sizce nayapmam lazim?