Aşk İlişkileri Flört ettiğiniz kişileri nasıl unutabiliyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben daha konuşmadığımı unutamıyorken Güncellemeler+1 yıl Ben anlamıyorum sevmediğin biriyle konuşup zamanla sevmek mi flört Flört ettiğiniz kişileri nasıl unutabiliyorsunuz? Cevapla Flört Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Flört etmem ben, ciddiyet isimdir. sjsj 1 4 Yorumla gkhnthee +1 yıl selam evlen benimle Yorumla fesfs +1 yıl @gkhnthee beb suriyeliyim Yorumla fesfs +1 yıl Ben. Yorumla gkhnthee +1 yıl Olsun gel 🥹🥰🥰🥰💋❤️❤️🤍🤍 Yorumla
SiHo1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kimseyi unutmaya çalışmıyorum. Hayatıma girdiyse bir sebebi vardır diyorum 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Ayran gönüllü değiliz bir kişiyi zor unuturuz onda da ölüp bitiyoruz 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Flort adi üstünde tanişma asamasinda birine neden baglaniyimki 0 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum, bana unutmak kolay geliyor. Vefasızlık değil tabi ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kolay duygusal bağ kurmuyorum artık sadece seksting 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bi de iletişim yoksa daha kolay unutulur derler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kafanı fazla düşünüp yoruyosan ben nabıyım herkese takılıyosan shsh Yorumla Soran +1 yıl Yo herkes değil 1 kişi sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafanı değiştir knk samimi söylüyorum manyak olursun dhsh Yorumla Soran +1 yıl Olmadığımı kim söyledi dost Yorumla Soran +1 yıl Ben kendimi deli gibi bişey yaptım iyice boş ver sen Yorumla Kfmfmfm +1 yıl KANKA SEN sapık olmuşsun Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Tatlım flörtü unutamamak nasıl mümkün olur? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevdiğini nasıl unutursun bu mümkün mü Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Flört önemsiz olduğu için unuturdun haliyle 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. konuşmadığını nasıl unutamiyon knk 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Niye unutamayayım ki🤔 o kim ki🤔 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Unutursun ne var ki. 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu kadar ciddiye almayın hayatı 0 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin bir kalbin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Flört etmem ben, ciddiyet isimdir. sjsj
selam evlen benimle
@gkhnthee beb suriyeliyim
Ben.
Olsun gel 🥹🥰🥰🥰💋❤️❤️🤍🤍
Kimseyi unutmaya çalışmıyorum. Hayatıma girdiyse bir sebebi vardır diyorum
Ayran gönüllü değiliz bir kişiyi zor unuturuz onda da ölüp bitiyoruz
Flort adi üstünde tanişma asamasinda birine neden baglaniyimki
Bilmiyorum, bana unutmak kolay geliyor. Vefasızlık değil tabi ki.
Kolay duygusal bağ kurmuyorum artık sadece seksting
Bi de iletişim yoksa daha kolay unutulur derler
Sen kafanı fazla düşünüp yoruyosan ben nabıyım herkese takılıyosan shsh
Yo herkes değil 1 kişi sadece
Kafanı değiştir knk samimi söylüyorum manyak olursun dhsh
Olmadığımı kim söyledi dost
Ben kendimi deli gibi bişey yaptım iyice boş ver sen
KANKA SEN sapık olmuşsun
Tatlım flörtü unutamamak nasıl mümkün olur?
sevdiğini nasıl unutursun bu mümkün mü
Flört önemsiz olduğu için unuturdun haliyle
konuşmadığını nasıl unutamiyon knk
Niye unutamayayım ki🤔 o kim ki🤔
Unutursun ne var ki.
Zamanın öğrettiği bir şey
Flört etmiyorum. Ya olur ya olmaz
Su an unutmakmi istiyon birini
Bu kadar ciddiye almayın hayatı
Yenisi ile ya da farklı uğraşlar ile
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir
Senin bir kalbin var