Aşk İlişkileri Peki sizce olur muuuu? seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizceee ex’ten next olur mu?*bence olmaz denenmişi denemenin anlamı yok yaniiiii dmdmsmdmdms Peki sizce olur muuuu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz tabi ki de 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence olmaz. Bir kere ayrılık yaşandı mı devamı illa ki geliyor. 1 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Araya biri girmemişse olur, girmişse ihanettir. Olmaz 1 2 Yorumla seymadakim +1 yıl Yani üç kişinin kardeş kardeş yaşaması hoş olmaz dmsmdmd Yorumla RakıApexPredator +1 yıl Yani. 3. Kişiye meraklı olan da ne bileyim kfkkf Yorumla
Pastacıkediy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl olur olur bal gibi olur efsane olur süper olur denemek lazım 1 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sadece neden ayrıldığını hatırlarsan olmayacağı kanısına da varırsın yani. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ex nedir benim bildiğim tek ex next next star uydu kutusu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl olmaz olmaz. profil resminde gül gibi kızsın, çık sokağa düzgün insanlar bul ex'i ne yapacan daha ya 1 0 Yorumla
1BR4H1M Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olmazzz ve olmasında insan kıtlığı mı var 1 2 Yorumla seymadakim +1 yıl Doğru dedin 😄 Yorumla 1BR4H1M +1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla
yerevannnn Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl @seymadakim iyi geceler sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben atamadım xper yetmiyormuş 0 0 Yorumla
blazer32 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl exken performans konusunda sıkıntın yoksa bence olabilir 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Deneyip görmek lazım ama biraz zor olur sanki 😏 0 2 Yorumla seymadakim +1 yıl Bence olmaz denemeye gerek yok dmdmdms Yorumla isocan007 +1 yıl Denemekten ne zarar çıkar ki 😏 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ex ten next, next ten de exit olur 0 2 Yorumla seymadakim +1 yıl İlginçlerce bi bakış açısı mdmddm Yorumla BaseCamp +1 yıl ilginçlerce :))))))) Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senin öyle bir durumunmu var? 0 2 Yorumla seymadakim +1 yıl Hayır soru bulamıyorum soracak dmsmdmdms Yorumla Kerem0506 +1 yıl Sorucu cevapliyayim exten next olmaz çünkü eskide yaşanan kavgalar anlaşılmayan durumlar yıpranmişliklar ilişkiye sekte uğratmış bitirmiş o ilişkiyi aynı ilişki bir daha tekrarlanırsa toksik ilişki olur yine aynı şeyler tekrarlanir Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gerek yok insan mı kalmadı 0 2 Yorumla seymadakim +1 yıl Çok doğru bi tespit Yorumla umutymw +1 yıl Hem yeni heyecanlar her zaman daha güzeldir Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. denendi onaylandı olmadı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Bitmemişse gerçekten eğer olur 0 5 Yorumla seymadakim +1 yıl Denenmişi deneme üzülme arkadaşım boş ver dmdmdmdms Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Eskiler eskiden güzeldi Yorumla seymadakim +1 yıl Doğru dedin dmfmdmd Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bizde yanlış olmaz Yorumla seymadakim +1 yıl Oki thanksss Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. olmaz 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. olmaz mi olabilir 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bizce olmaz 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Denendi olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır olmaz tabi ki de
Bence olmaz. Bir kere ayrılık yaşandı mı devamı illa ki geliyor.
Araya biri girmemişse olur, girmişse ihanettir. Olmaz
Yani üç kişinin kardeş kardeş yaşaması hoş olmaz dmsmdmd
Yani. 3. Kişiye meraklı olan da ne bileyim kfkkf
olur olur bal gibi olur efsane olur süper olur denemek lazım
sadece neden ayrıldığını hatırlarsan olmayacağı kanısına da varırsın yani.
Ex nedir benim bildiğim tek ex next next star uydu kutusu
olmaz olmaz. profil resminde gül gibi kızsın, çık sokağa düzgün insanlar bul ex'i ne yapacan daha ya
Olmazzz ve olmasında insan kıtlığı mı var
Doğru dedin 😄
Teşekkürler 😅
@seymadakim iyi geceler sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben atamadım xper yetmiyormuş
Olmaz, olsaydı olurdu zaten..
olmaz asla denendi onaylandı
exken performans konusunda sıkıntın yoksa bence olabilir
Deneyip görmek lazım ama biraz zor olur sanki 😏
Bence olmaz denemeye gerek yok dmdmdms
Denemekten ne zarar çıkar ki 😏
ex ten next, next ten de exit olur
İlginçlerce bi bakış açısı mdmddm
ilginçlerce :)))))))
Senin öyle bir durumunmu var?
Hayır soru bulamıyorum soracak dmsmdmdms
Sorucu cevapliyayim exten next olmaz çünkü eskide yaşanan kavgalar anlaşılmayan durumlar yıpranmişliklar ilişkiye sekte uğratmış bitirmiş o ilişkiyi aynı ilişki bir daha tekrarlanırsa toksik ilişki olur yine aynı şeyler tekrarlanir
Gerek yok insan mı kalmadı
Çok doğru bi tespit
Hem yeni heyecanlar her zaman daha güzeldir
denendi onaylandı olmadı
Bitmemişse gerçekten eğer olur
Denenmişi deneme üzülme arkadaşım boş ver dmdmdmdms
Eskiler eskiden güzeldi
Doğru dedin dmfmdmd
Bizde yanlış olmaz
Oki thanksss
sevgi varsa olur ya
Bence olmaz