26 yaşındayım yakışıklı değilim hiç sevgilim olmadı ilkokuldan arkadaşım olan fazla samimiyetimiz olmayan bir kız var instagramdan takipleşiyoruz fotolarımı beğeniyor ama hikayelerimi izlemiyor arada izliyor ben fotolarını beğeniyorum izliyorum hikayelerini hemen izliyorum bir ara hikayesine yanıt verdim gülücük emojisi attı ama bana sonradan muhabbet olmadı ne yapıyım bir daha yazmadım sevse konuşmaz mı 1 sene geçti üstünden bir daha muhabbet olmadı ne yapıyım bir daha yazmadım sevse konuşmaz mı bu kız beğenir mi aynı yaştayız sizce kız çok güzel bir kız ben yakışıklı değilim bir de yaşi kıza göre ileri bir de benim huyumu biliyo benim iyi biri olduğumu biliyor
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Kardeşim beni tanimiyorsun ama sana iyi bir kardeş tavsiyesi eğer gerçekten seviyorsan rahatla kendini düzelt aynanın karşısına geç ve ben bunu başara bilirim diyip kendini gaza getir özgüvenin yükselir ve kıza çıkma teklifi et internetden yanitlarina gülücük atmasına bırakırsan oho zaman sana güzel ozaman hiç şansın olmaz o yüzden harekete geçmeni öneririm bişey kaybetmezsin sadece yap.😉
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. O sana gerekli pası atmış ama sen kullanmamış gölü kaçırmışsın.. Yaz ona içinden geleni.
12 Yorumla
- +1 yıl
Emojileşmek sohbet etmek demek değil yalnız. Kıza bir şeyler yaz sohbet et. Eğer muhabbetiniz güzel giderse devamı gelecektir. Tipini bu kadar kafana takma. Özgüvenli ol. Duruşunu dikleştirip bakımlı olduktan sonra kendini de beğenirsin.
11 Yorumla
- +1 yıl
Ya senin bu evlilik merakın ne olacak ne dedim ben sana taşa konuşsam çatlardı be çocuk! Nasibinde biri varsa seni bulur seninki yokluğa dönüşüyo artık mesleğinde ilerlemeye bak yakışıklı değilim diye de aşağılık kompleksine girme
19 Yorumla- +1 yıl
Böyle kadın yokluğuna düşmüş gibi davranırsan işin zor senin. Onların var diye senin de olmak zorunda değil. Çok istiyosan söyle annene bulsun sana birini.
- +1 yıl
Tinder gibi siteler?
- +1 yıl
Benden bu kadar napıyosan yap sana sunabileceğim bütün imkanları sundum hepsine bir bahane buldun yapacak bişey yok
- +1 yıl
Çok düz bir insansın bişey diyemiyorum
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Ne kaybedersinki red edilirsen ne olcak sanki ölüm yokki ucunda başkası açılsa kapsa daha mı iyi olur dene şansını bence belki oda hoslaniyordur senden
27 Yorumla- +1 yıl
"Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar.” Sokrates
- +1 yıl
Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal etirmezmis - eğer gönlünden geçmişse demmeki kismetinde var biz kendi kaderimizi kendimiz belirleriz aslında
- +1 yıl
bunu çok bendim ama begenemiyorum :)) talihszlik
- +1 yıl
- +1 yıl
aslında begendigim sokratesin sözünü yazman ama bunu begenebiliyoruz herhalde ne saçma :)
- +1 yıl
@Onemortime 😂😂😂 aynen
Beklemekle eline birşey geçmez ne olmasını bekliyorsun mucize mi olmalı? Bir sene geçmiş hâlâ gülücük emojisini düşünüyorsun bence harekete geçmelisin yoksa başkası alır sen bakarsın
04 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmekten korkarım mesela.😂🤦♂️
Kızların en çok dikkat ettiği şey erkeklerdeki özgüven 👍
311 Yorumla- +1 yıl
IQ seviyem düştü bu nasıl muhabbet
- +1 yıl
Kardesm özgüvenli ol gir konuya konuş ne kaybedersin ayrıca kızlar özgüvenli erkek ister vede artık bu işler tipe bakmıyor paran varsa her kız düşer
15 Yorumla- +1 yıl
Paran varsa kralsın kardesm mesleğinde iyi kapılar açar bir de araba çek altına düşerler merak etme mekan mekan takıl
- +1 yıl
İyi bakalım hayırlısı
- +1 yıl
Ne kaybedersin? red edilssn ne olcak sanki.. başkası açılsa kapsa daha mı iyi dene şansını ne olcak ki.. çok kasma bence.. kadınlar da erkekler gibi
17 Yorumla- +1 yıl
Ama bunun yakışıklı y da güzel olmakla alakasi yok.. frekans meselesi.. benim beğendiğim çocuk vardı kimse onu bana yakistirmiyordu adam da beni bir nevi red etti.. ilk bulusmadan sonra ilgilenmedi pek. ben çok çirkinim diye mi? hayır elektrik alamadı frekans tutmadi.. özgüvensiz olma.. bence direkt acilmakyerine nabzını yokla sende.. hayatın da biri var mı ya da birni istiyor mu öğren
- +1 yıl
Belli olmaz bazen kadınlar bundan etkileniyor.. karakter de önemli çünkü.. ama kız çok havalı gözü hep çok yakışıklı olanlarda ise zaten o durum skinti
- +1 yıl
Bazı kızlar güzel olunca illa. yaksikli diyor hani belli olmuyor.. kimisi de sevsin adam olsun diyor.. şansına artik
- +1 yıl
Özgüvensiz, sünepe insanları sevmez kızlar. Biraz özgüvenin olsun. Kaybedeceğin birşey yok.
32 Yorumla- +1 yıl
@sgghhhh sende ozguven kazanmalisin spor yap kendine ceki duzen ver bakimli ol ve kendini gelisdir ayrica bunu baskasi icin diyil kendin icin yap ( unutma kendini ne kadar deyerli hiss edersen o kadar deyerlisin ne kadar guzel /yakisikli hiss edersen o kadar guzel ve yakisiklisin)
Tiple alakalı bir şey olmuyo genelde çekiniyo olabilir muhabbet başlat hayırlısıysa zaten olur :)
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen neden bu konuyu kafana çok taktın, yok mu çalıştığın hastanede düzgün bir kız?
11 Yorumlamoruk bu kadar takma be uçan kuşa yürüycen işte düşen olur kasma kendini
16 Yorumla- +1 yıl
Sanki daha önce böyle bir soruya davet alıp cevaplamıştım önerim açık olmalısın istiyorsan beğendiğini tanımak görüşmek istediğini net bir şekilde söyle flu ilişkileri kimse sevmez
10 Yorumla - +1 yıl
atadan zaman geçmiş güzel bir bahane ile sohbeti başlat
11 Yorumla - +1 yıl
Çekiniyor olabilir ilk adımı sen at sohbet başlat kötü birşey yok en azından aklın kalmaz
14 Yorumla- +1 yıl
İlgisini çekebilirsin eğer istersen
- +1 yıl
Neden zor belki bir gün geç olur.
- +1 yıl
buraya bu kadar açıklayacagına kıza açıklasan belki şu an bizle degil onla mesajlaşıyordun... bence hiç dşünme eyleme geç... yoksa içinde kalıcak yiyecen kendini:)
20 Yorumla Fazla pısırık olma cesaretli erkekleri sever kadınlar.
Bence topla kendini konuş.11 Yorumla- +1 yıl
Pek istemiyor gibi, muhabbeti uzatmamış hiç. Kısa kesmiş.
10 Yorumla - +1 yıl
Fazla umuda katılma olacak olsaydı dünden olurdu olmayacak olmayınca ne yaparsan yap ne edersen et olmayacak duaya amin deme bence umutlanlanma kısmet değilmiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takip ediyor diye aşık olma durumu olmaz sadece arkadaşsınız ama sonu aşk olsun diyorsan çıkın dışarı beraber birşeyler yapın felan filan
00 Yorumla- +1 yıl
@mausolee bu konu hakkında düşündüklerini nezih ve ilkeli bir biçimde anlatacaktır , başın dik alnın ak olsun...
Mikrafon sende dostum @mausolee 😂02 Yorumla- +1 yıl
@mausolee arkadaşımıza teşekkür ediyoruz shhsjska
Ben kötü değilim sizin sevgiliniz var 😂
1 yıl geçmiş muhabbet olmamış :/ sevse yazardı haralde?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olur bir gün gelir senin de sevgilin olur esin olur
00 Yorumla- +1 yıl
İkiniz de aynı şehirde iseniz onu birşeyler içmek için buluşmak istediğini söyle laflafı açınca tabiki
00 Yorumla - +1 yıl
Neden olmasın şansını dene
18 Yorumla- +1 yıl
Hislerini paylaş,
- +1 yıl
Neden yüzyüze görüşme imkanın yok
- +1 yıl
Ortak arkadaşlarınız yok mu? Tabi önce sohbet etmek gerekir, naber neler yapıyorsun tarzında birşeyler yaz , devamı geliyorsa görüşmeyi teklif edersin , soğuk davranıyorsa istemiyordur , belli aralıklarla birşeyler yaz, kızın modunu da iyi anlaman lazım ilgisini çekecek şeyler olması lazım, daha sonra soğuk davransa bile mesaj yoluyla açıl içinde ukte kalmasın
Sende ki tek eksiklik özgüven
12 Yorumla- +1 yıl
Sen duygularından emin olduğunu düşünüyorsan harekete geç
01 Yorumla - +1 yıl
Konuşmaya değer olmayanlarla konuşursan kelimeleri kaybedersin. Konuşmaya değer olanlara konuşmazsan sevdiklerini kaybedersin. Öyle bir insan ol ki ne kelimelerini ne de sevdiklerini kaybet.
00 Yorumla Direkt yaz seviyorum cevabını bekliyorum yaz
13 Yorumla- +1 yıl
Olur. Seviyorsan yaz bence kıza
13 Yorumla- +1 yıl
Bişi olmaz dene şansını sonra denemediğin için pişman olursun en fazla istemiyorum der sende yoluna bakarsın
Havadan sudan konuş konu açılır
110 Yorumla- +1 yıl
Sizin orda havalar nasil
- +1 yıl
Gecmis olsun
- +1 yıl
Nerde yasiyosun
- +1 yıl
Ankara 😢😢😢😢
- +1 yıl
Ne isin var viyanada gel ankaraya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sansli doganlardansin
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ilk adımı at belki bişeyler olur nerden biliyosun
13 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
tamamda oda senden bekliyodur belki
- +1 yıl
olabilir
33 Yorumla- +1 yıl
konuş o zaman ne kaybediceksin en fazla
- +1 yıl
Bilmem, seviyorsan yaz, bir şansını dene
10 Yorumla benimle oynamak istermisin? sartlarim var ama
00 Yorumla- +1 yıl
Bu işler nasip kısmet işi saygıdeğer vatandaşım
01 Yorumla - +1 yıl
Olur
11 Yorumla Zamana bırak dostum
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Konuşmaya çalış beklemekle olmaz
10 Yorumla bence konus onunla
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevmediği aşikar.
10 Yorumla- +1 yıl
Olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmak şart değil. Kendine özen göster ve ağzın iyi laf yapsın yeter bunlar zaten seni karizmatik gösterecektir..
- +1 yıl
Efendi ol olmasına da ağzın laf yapsın, düşüncelerini net bir şekilde ifade etmeyi dene bak gör neler oluyor.
boşver dayıı dünyada daha güzeli var
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar