Aşk İlişkileri Kızlar Eşinizden Mehir Olarak Ne İsteyeceksiniz? OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlarKızlar heyecanla imam nikahı kıyıyor sunuz ve geldi mehir olayı ne isteyeceksiniz? Bilezik Ev Araba Hayvan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar Eşinizden Mehir Olarak Ne İsteyeceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ttatlıkız Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bilmiyorum onu zorlamak istemiyorum zaten bana , ailemize bakacak.. ama istemek önemli bu yüzden sanırım altın falan isterim çok zorlamayacak şekilde zaten istediği zaman verebiliyormuş 1 1 Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Aferin kız anlayışlı poncik Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Çok kararsıs kaldım bak😄 1 1 Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Neden kız 😃 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç bir şey 1 9 Yorumla OruçReisGeldi +1 yıl Olmaz ki ama öyle merakettimmişte +1 yıl niye istemeden olmuyo mu nikah 🙄 OruçReisGeldi +1 yıl Olmuyo annem öyle sen hiç görmedin mi imam nikahı yapılır iken merakettimmişte +1 yıl hayır hiç görmedim 😀 OruçReisGeldi +1 yıl Annem sen nerede yaşıyorsun 😃 merakettimmişte +1 yıl niye herkes görmüş mü oluyo 😀 valla ben görmedim hiç kimsenin imam nikahında bulunmadım daha önce OruçReisGeldi +1 yıl İlla insan yakın çevresinde görmüştür gayrimüslim değilsen tabi onlarda da değişik versiyonu var merakettimmişte +1 yıl müslümanım ve görmedim hiç OruçReisGeldi +1 yıl İnanmam kelime-i şehadet getir😂