3 aylık evliyim ailemin baskısıyla evlenmek zorunda kaldım. Bu şekilde evlilik olur mu? Günahı var mıdır?

Ailemden hergün şiddet görüyordum. Hiç sevilmedim. Kız çocuğu olduğum için hep hor görüldüm. Liseye kadar okudum sonra üniversiteye yollamadılar bu kadar yeter dediler işe girip çalışmama da izin vermiyorlardı. Onların baskısıyla istemediğim bir evlilik yaptım. Adam bana karşı iyi ama mutsuzum yaşıt değiliz sırf iyi biri diye kendimi ona karşı sevmek mecburiyetinde hissediyorum. Ona da söyledim seni sevmiyorum ailem istiyor mecburum dedim yine de kabul etti.3 aydır hiç beraber olmadık.
Korkuyorum günah mı diye!
Sonuçta benim nikahlı kocam sürekli onu tersliyorum keşke kabul etmeseydin evlenmeseydin sen çirkinsin seni sevmiyorum içim ısınmıyor diyorum aynı oda da 2 ayrı yatakta uyuyoruz.
Ona haksizlik ettiğimi düşünüyor kötü hissediyorum.
Şimdi kabul etsem gel desem hamile kalirim kendime yeni bir hayat kuramam okuyamam ayaklarim uzerinde duramam eve ve ona bağımlı kalırım diye dusunuyorum.
Ne yapıcam?
3 aylık evliyim ailemin baskısıyla evlenmek zorunda kaldım. Bu şekilde evlilik olur mu? Günahı var mıdır?