Bir erkeği kendime nasıl bağlarım? Hırslı biriyim, bazı sebeplerden ileride anlaşamayacağımızı düşünüyor, o özellikler aslında tam da kendimi geliştirmek istediğim alanlardı.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir
Tabi ki o yönlerini geliştirmek onun için değil seninde faydana olur.
Öncelikle benim faydama zaten son günlerde özellikle hissetmeye başladım kendimde özgüvenim artmaya başladı, zaman istiyor elbet. Fakat aklımda bir soru o da acaba zamanla anlar mı?
Ama hangi yönden geliştirmek isiyorsun
Konu açabilmek sohbete dahil olmak
Buna benzer bir konu daha gördüm aynı kişi mi acaba :D Neyse Sorun buysa öncelikle kafanda çekinmene sebep olacak şeyler var mı Korku veya endişe tarzı bu tip konularda Ne bilim şunu dersem pot kırarım bunu dersem saçmalarım gibisinden
Yok ondan değil de aklıma gelmiyor, pat diye giremiyorum
Basit sorularla topu karşıya at orası kolay yani Şey gibi ronaldo mu messi mi gibi veya reno mu fiat mı Kız kızayken Kızların genel konuştuğu şeyler üzerine olabilir dizi vs gibi Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir Kıyas içeren soru cümleleri
Yapabilirsem o an gelmiyor işte
Gelmeyişinin sebebi farkında olmadığın bilinç altı korkular ve endişeler olabilir. Dediğim gibi sinsidir bunlar farkına varamayabilirsin. Bunun için rasgele sallamalar yapmaktan çekinmemelisin Endişe ve korkular yüzleştikce aşılır zira Ne alacağın tepki nede söylenecek şeyler umrunda olmamalı inadına bodoslama gitmelisin Yani düşmeden kalkmayı öğrenemezsin onun gibi düşün sen kendini zorladıkça artık konu açmak gibi basit şeyler umrunda bile olmayacak Otomatikleşecek Böyle sosyalleşilir.
Umarımm artık denemeye çalışıyorum
Güzel denemekten geri durma Deneye deneye daha ne olduğunu anlamadan akıcı şekilde sohbete dahil olup konuşmaya başlarsın Dediğim gibi hiçbir negatif düşünceye müsade etme bu bir Ders ve Sende öğreniyorsun Tecrüben artıyor Yaşanılan şeylerin hepsi tecrübe Git pot kır git saçmala git zırvala Sonra git gide hatalar azalmaya konuşma akıcılaşmaya başlar İnatlaş
Umarım bunun için birçok sosyla kursa kaydoldum
İstekli ve azimli olmak harika bir şey başlamak bitirmenin yarısıysa İstekde başlamanın yarısıdır. Ama en iyi bizzat deneyerek öğrenilir O yüzden misal İngilizce öğrenmenin en kolay yolu bizzat zorlaya zorlaya ingilizce konuşmatır birebir pratik yapmaktır. İnanılmaz hızlı şekilde öğrenirsin Fakat insanlar şimdi konuşamassam ma, l gibi kalcam diye bu yöntemi denemez bile Sende öyle düşün Cesur ol hatadan korkma bunlar bir tecrübe olarak gör Bir iki haftada hızla seviye atlarsın
Umarım şimdi bile özgüvenim yükselmeye başlado
👍
Birinimi istiyorsun
Beğendin ama cevap vermedin
Evet birisni seviyorum, o da benden kopamıyor ama benim kendimin dahi sevmediği özellikler var, o yüzden şüpheli
Birbirinize tahammül etmenşz gerek
Yani şöyle yanında sohbet açmayan uzun uzadıya gitmeyen konuşmalar olunca karşı taraf sıkılıyor bence artık
Kafalarınızdaki konular aynı değil demekkki
Ondan değil aslında normalde de böyleyim. Eğer ondan olsa zaten benim için de biterdi. Arkadaşlarımla olsun aile çevresinde olsun sohbette hep pasifim ve hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan, genelde de farkediyorum ki böyle olunca insanlar bir süre sonra seni çokta takmıyor
Hangi konulardan konuşmayı seviyorsun.
İşte bak konu tıkanıyor düşünüyorum hangi konular. Birisi açarsa ancak
Onda da tıkanıyorım
İyide şimdi Bi kızla makjaydır kilodur konuşamam ben mesala
Ben mesela bir kızla onu da konuşamam
Kız arkadaşlarımla da uzun uzadıya sohbetim olmaz, bakıyorum mesela dış çerçeveden hep onlar başlatıyor ve uzun konuştuğum tek konu hayatımdaki sıkıntılar
Ne Bi erkekler neler konuşursun mesela
Onlar ne konuşursa 😂😂 genelde iş kariyer
Sen sıkarsın insanları o zaman
Farkındayım
Bunu diyenler makesef olmuyor husran yasiyor
Neden
Hanhi huylar mesela?
Konuşkan değilim, biraz pasifim. Çekingenim
Bunlar kusur degil ama. Evet zamanla asabilirisn ama bundn dolayi seni istemeyen erkekten sana hayir gelmez inan
Kusur değil fakat uzun süre konuşamadığın eğlenemediğin insanla kim birlikte olmak ister?
Ben isterim. Senin cekingen olman icinin bos oldugu anlamina gelmiyor. Bunu bilemiyosa bosuna yasamis. Zamanla o acabilirdi mesela seni. Seni sevmeyen birinin bahanesi hunlar.
Boş değilim zaten fakat kim neden uğraşsın ailemle arkadaşlarımla da böyleyim
Deger veren ugrasir.
Seks ile