Bu güzel yaz akşamında bu şarkı on numara gidiyor, iyi dinlemeler...☕🚬✌
Kırgınlık insanı değişmek zorunda mı bırakır?
Bu güzel yaz akşamında bu şarkı on numara gidiyor, iyi dinlemeler...☕🚬✌

#Acid_Qeenn.🌺
Kesinlikle katılıyorum..
Evet, ağır konuşabilirim.. Ani patlamalarım olabiliyor.. Bazen susamıyorum da, katılıyorum.. Doğru da olmayabilir bunlar ama bir gözünden ayırt etmediğin insan, öteki gözünü de çıkarmaya çalıştıysa, bırakın da feryat edelim değil mi.. Canımızdan parça kopunca sessiz kalın diyorlar..
Mümkün mü..
Kırgınlık aslında insanı değişmek zorunda bırakmak, istemsiz olarak değiştirir. Kırgınlıklarımız bizim değerli hazinelerimiz, bilinmeyen kıymetimizin tapularıdır. Bu tapular yeri geldiğinde kontrol edilip nerede neyimiz var gösterir. Hangi açıdan kırıldıysak aynı açıdan uzak durmaya çalışırız. Bir süre sonra değişime açık buluruz kendimizi. Aynı parsele sürüklenmeden farklı limanlardan yol alırız hayatımıza. Fazla felsefe yapmayı bıraktırabilir kırgınlıklar.
Evet zamanla kırıla kırıla değişiyor insanlar. Kendisinde o aynı hoşgörüyü bulamıyor aynı iyimserlik kalmıyor kişiler bunları tüketiyor. İnsanlar nerede iyilik görürse onu sömürmeye başlıyor çünkü
Değişmek değiştirmek kuralla veya sözle yapılabilecek bir durum değil zamanla insanın alışması değiştiği yönde rahatlık bulması ve yavaş yavaş o yöne doğru yönelmesi ile beraber oluşur
Cevap
14Cevap
Kırgın olduğum konuya ve kişiye göre değişir.. Durduk yere kolay kolay takmam ben bir konuya.. Eğer gerçekten kırıldıysam da davranışlarıma yansır mutlaka.. Keyifli geceler..
Evet insanı yaşadıkları değiştirir
Kırgınlık, değişmek istemese de kişiyi değiştirir. Bir süre sonra istemese de kıran kişiden uzaklaşır.
Kimse gülüşünü solduran, kalbini yakan birinin yanında kalamaz, kalmamalı da bu eziyettir insanın kendisine.
evet. bir laf vardır kırılan insna sevmeyi değl sevgisini göstermeyi bırakır diye. öyle bir şey oluyor
Evet kırıla kırıla değişiyor insan yavaş yavaş duygusuz birine dönüşüyor
beni kimse kıramaz kırılırsam telafi edemez çünkü çoktan gitmiş olurum
Maalesef evet... Kırıldığında eski "sen" olmazsın çünkü...
bırakabilir. en azından seni kıran kişiye göre değişirsin.
Tabi ki, büyük kırgınlıklar beni değiştirir mesela
Bende diyorum neden sürekli ruh halim değişkenlik gösteriyor
Görsel her şeyi açıklamış, üstüne söylenecek söz kalmamış
Ay ben hiç melankolik sanrilara giremiyorum düşünemiyorum bunca detayı
Hayır biz aynı kalırız da karşımızdaki bizi değişti zanneder
kırgınlık tabiki üzer ama özür dilerse geri dönüş kapısı vardır
Hemde ne biçim. Kırılan mecazide olmaz. Bakışın süzüşün bile değişir çünkü perspektifin değişmiştir.
başka rota belırlerseın dogrusu bu
Kesinlikle değiştirir.
Değişimin diğer adıdır.. kırgınlık..
Ne kadar kırıldıma bağlı.
Bırakabilir
Evet zorunda bırakıyor
Basit sebeplerle kırıyorlar
Evet. Çok izi kalıyor kırgınlığın 🥺
Defalarca olunca evet değiştiriyor ister istemez.
Kesinlikle öyle oluyor. Çok doğru bir cümle
Bazen değiştirir insani
Değiştirir
maalesef öyle o kalp bir daha dikiş tutmaz
Maalesef evet insan degisyor duygulari degisiyor
Evet
Ben degisiyorum
Genel olarak evet
Ozur dilerim
Evet birakir
Bırakabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?