DAHA ÖNCE ilişkisi olmuş ve bundan pişmanlık duymayan biri ile evlenir misiniz?

Evet diyeceksiniz hangi çağdayız vs diye. Özellikle erkek arkadaşlara sesleniyorum evlenmeyeceğiniz yarı yolda bırakacağınız insanlarla kızlarla ileri seviye ilişki yaşamayın aynısı her iki taraf içinde geçerli. maalesef sevdiğim insandan ayrıldım bunu yüzüne vurmadım ama olmuyor vs başka şeylerden ayrıldım. Bu arada benim de geçmişimde hatalarım oldu ama bu hatalar resmen yüzüme tokat gibi çarptı. Sonuçta insanlar ne yaşarsa karşısına öylesi çıkmaz mı? Ama sevmiştim düzgün yaklaşmıştım gözlerine bakmaya bile kıyamıyordum daha önce yaşadığı şeyleri öğrendim ve bir anda o masumiyet gitti başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çünkü benimleyken bu konuları konuşmuyorduk bile utanıyordu hep böyle konular olunca ne diyeceğimi bilmiyordum diyordu bana. İşte beklediğim kız kadın bu. Bundan sonra hiç yanlış yapmayacağım asla yanlış vs fikrim de yoktu ciddi bakıyordum. Ama öncekinden bazı şeyleri öğrendim sonradan birliktelik harici (bir o kalmış belki de. Onu da korktuğum için yapmadım dedi) belki hersey yaşadı inkar etmedi. Benim hatalarım olmadı mı oldu ve çok pişmanım artık tövbe ettim bundan sonra hiçbir kıza yan gözle bakmayacağım acısını ağır yaşadım. Belki evleneceğim dediğim gözlerine bakmaya kıyamadığım insana bunu yakıştıramadım. Bu işin erkek kızı olmaz. Ancak onun ilki olsaydım eminim ayrılmazdım evliliğe kadar götürmek için herşeyi yapardım. Bu zamana kadar kendini korumuş hiçbir kıza yanlış bir şey yapmadım yarı yolda bırakmadım direkt ayrıldım günahına girmemek için. Ama bazı karakter yoksunu erkekler bunu yapmıyor bir insanın geleceğini düşünmeden sevgili olunca herşeyi yapma derdindeler. Sevgililik herşeyi sınırsızca yapmak demek değildir. Avrupalı olacağım çağdaş olacağım diye kaşarlanmanın anlamı yok. Uykularım kaçtı iştahım kaçtı kaç zamandır ağlıyorum kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim yazıklar olsun diyorum böyle hayata
DAHA ÖNCE ilişkisi olmuş ve bundan pişmanlık duymayan biri ile evlenir misiniz?