Bana yardımcı olurmusunz?

Eşim bimde çalışıyor bir tane kızla arası çok iyi bir gün benim kızım esimin telefondan ona fotoğraf atmış kendi fotoğrafını aradan bir gün sonra ben BİM'e gittim kız diyor ki mert abi fotoğraf atmış baktım senin kız sonra diğer arkadaşım arkadaşı dedi ki belki seni özlemiştir Bir hafta boyunca aklımdan çıkmıyor niye öyle dedi diye onra eşim diyor ki ben bir o bimde çalışmayacağım başka BİM'e gireceğim çünkü çok anlaşırlardı neden oldu bilmiyorum tartışma ama anlamadım onlar olunca ben de eşime dedim ki aranızda bir şey mi var yemin ettiği yok diye sonra kızla konuştum böyle bir şey niye söyledi diye yanlış duydun falan filan dedi aradan 4 ay sonra bizim eve gelecekti beni aradı dedi ki ne zaman müsaitsin geleceğim ben de dedim ki cumartesi çalışmıyorum cumartesi bize gel o da tamam dedi sonra cumartesi gününe yemek yaptım her şeyi yaptım kızı çağırdım 2:00'de aradım o da dedi ki saat saat 3.30'da geleceğim sonra dedi ki eşim sesi gitti ona Mert abiye selam söyle dedi sonra dedi ki ne yapıyor dedim ki işe gidiyor eşim de dedi ki bekleme onu gelmeyecek ben dedim ki nereden biliyorsun gelecek kız bana söz verdi sonra saat üç buçuk oldu aramalarımı açmıyor herkesle konuşuyor benimle konuşmuyor mesajlarıma cevap vermiyor ben iki hafta boyunca kıza ulaşamadım aralarında bir şey mi var yoksa ben mi şeyim
Bana yardımcı olurmusunz?