Aynı arkadaş ortamında takılan bi kızla oğlanı düşünün. Kızın ablasıyla oğlanın en yakın arkadaşı evlendi. Oğlanın doğum gününde kızın ablasıyla kocası bi de oğlanın ailesi vardı ama bu kız yoktu. Sonra kızın doğum gününde de 5 kişilerdi ve yanında başka bi erkek oturuyordu ama onunla sevgili değiller bu çocuk oturmamış yanına. Sonra ilk nişan oldu kızın ablasının o nişandan 2 gün sonra bu kızın 2 hesabı var. 2 hesabından da takipleşmeyi bırakmışlardı. Sonra ablasının nikahında bu çocuk vardı. Nikah şahidi vs çok yakınlar ablasıyla foto falan çekilip koydular storye. O zaman takipleşmemişlerdi. Şimdi bugün Instagram açılınca tekrar takipleşmişler. Ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Konu nedir evet
Ne geliyorsa insanın başına meraktan? Nedir sorun 🤣
Bu çerçevede sen kimsin. Kızın ablası mı?
Ben yokum
Bu kadar düşünme aşıksan oğlana git açıl. Yoksa diğer kızla iki güne sevgili olurlar
1 yılı geçik süredir var kız
Yani bu seni neden bu kadar ilgindiriyor
Şunu yapanları anlamıyorum yaz iste direkt
Yine bi aşk ilişkisi
Hiç bişey düşünmüyorum çünkü okumadım
Direk yazsanız olmuyor mu
Yahu ablacım yazmıştım zaten bunu
@KolikOyuncu ee kimse yorumlamadı
Abla çok karışık yani müge anlı olayı gibi sen direk olayı kısalt millet anlar çok karışık
Ne olduğuna bağlı
Olamam
Yaz bakalım
Söyle teyze
Hayırlı olsun teyze
Nedir
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen
La söylesene aynı soruyu atıp duruyon
Tekerleme gibi bu ne ya
Yazmadin
Neyle ilgili
Aynı arkadaş ortamında takılan bi kızla oğlanı düşünün. Kızın ablasıyla oğlanın en yakın arkadaşı evlendi. Oğlanın doğum gününde kızın ablasıyla kocası bi de oğlanın ailesi vardı ama bu kız yoktu. Sonra kızın doğum gününde de 5 kişilerdi ve yanında başka bi erkek oturuyordu ama onunla sevgili değiller bu çocuk oturmamış yanına. Sonra ilk nişan oldu kızın ablasının o nişandan 2 gün sonra bu kızın 2 hesabı var. 2 hesabından da takipleşmeyi bırakmışlardı. Sonra ablasının nikahında bu çocuk vardı. Nikah şahidi vs çok yakınlar ablasıyla foto falan çekilip koydular storye. O zaman takipleşmemişlerdi. Şimdi bugün Instagram açılınca tekrar takipleşmişler. Ne düşünüyorsunuz?
Ne konuda
Olamam
sor bakım
Olur