Erkek arkadaşıma fake hesaptan istek attım sonra sapıkça mesajlar yazdı bende ekran görüntüsü atıp ona gönderdim devamı yorumda?

Ondan ayrıldım yalvarıyor dünden beri. Hesabım çalındı diyor Instagram müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşını aramış hesabı geri almışlar bunu ben yapmadım Kur'an'a el bile basarım diyor ben inanmadım daha öncede de bir Instagrami çalınmisti onu bir türlü geri alamamış. Bunu nasıl geri aldı birde instagramda fotoğraf paylaşıyordu tam fake hesaptan isteğimi kabul edince fake hesapla ve benle hemen hemen aynı saatlerde konuştu tam ona o kanıtlı mesajlarin görüntüsü attığımda Instagramima giremiyorum bak giriş yapamıyorum diye ekran görüntüleri atmaya başladı. Bende inanmadım bu yüzden. İnsanlar o pis yüzlerini nasıl saklıyorlar anlamadım. İnstagrama dilekçe verdim cevabı senin Instagramina mesaj olarak gelecek kanıtlayacagim yapmadığımi dedi öyle bir şey var mı? Bana neden mesaj geliyor dedim çünkü senin Instagramini verdim dedi. Ayrilmakla doğru mu yapmışım?
Erkek arkadaşıma fake hesaptan istek attım sonra sapıkça mesajlar yazdı bende ekran görüntüsü atıp ona gönderdim devamı yorumda?