Bazı erkekler hesap ödeten kadını sevmezken, bazıları ise hesap ödetmeyen kadını sevmez. Siz nasıl biriyle birlikte olmak isterdiniz?
Kadınlar da hesap ödemeli
Hesabı erkek ödemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu bence çok sıkıştırılmış ve çerçeveleri olan bir konu , bence bir evlilikten bahsediyorsak ailenin kesesi bir olmalıdır ve o ailede para kontrolunu ve hesaplama işini en iyi yapan kişi hesabı ödemeli , hesap kitap işine o bakmalıdır. sevgililik durumda ise zaten sevgilinin para kazanma ve o anki ekonom, ik durumunu biliyorsan ona göre hareket edilmeli bu dinamik bir denge ve her iki taraf içinde sağlanabilmelidir. ben bunu bugüne kadar her flörtümde ve ilişkimde sağladım en ufak da sıkıntı çekmedik açıkcası
Konusunu bile saçma bulduğum durum genelde ödeme taraftarıyım ya da en azından ortak olmak ödeyeceğim diye ısrar ediyorsa karşımdaki erkek birlikte ödemeyi teklif ederim
Cevap
21Cevap
Hesabı erkek ödemeli, erkekte yoksa ya da illa gel diye kadın bir yere davet ettiyse kadın ödeyebilir
Ben hesap öderim her zaman
Konu olmamalı bence. Kadın da ödeyebilir. Gerekli mi bence değil. her şey ortakken erkeğin ödemesinde bir sorun olamamalı.
Alman hesabi mi olmali
Yoo erkek ödemeli. Kadın teklif etmediği sürece. Biraz alan tanımak lazım.
Anladim
Hesabi erkek odemeli. Lakin sunu yapalim bunu yapalim deyip koparici kiz gibi davrananlardan haz almam
Peki maddi gucunun yetecegi yerlere goturup de istiyorsa? Zora sokmayacak miktarlarda?
Bak simdi ben cimri biri degilim. Ve fazlasiyla. mwrt biriyim. Lakin dedigim. gibi surekli sunu yapalim sunu al bunu yiyelim gibi teklifleri olursa. burada kendimi enayi yerine konulmus gibi hissederim. Eger paran yoksa cebinde sen kalkipda sunu yapalim bunu yiyelim diyemezsin bu yuzsuzluge kacar. Parasi olan neyi oneriyorsa ona razi olmali ya da benzeri biseye cevirebilir. Atiyorum ben diyorum ki. Kalk marmarise gidelim 1 haftaligina. O kalkipda bodruma gidelim diyebilir. ya da ben kebab yiyelim diyosam. o lahmacun yiyelim diyebilir. Ama hic bir teklif sunulmamisken kalkipda hadi marmarise gidelim derse bu bana kendimi kullaniliyormus hissi katar. Bu soylediklerim evli oldugum. kadin icin gecerli degil. Sadece esim benden surekli isteklerde bulunabilir.
Peki sevgilinse ve ara sira pahali olmayan seyler istiyorsa? Mesela ayda 1 tane ruj ya da bluz gibi bir sey?
Yani bunlar bisey degil. Zaten istemesine kalmadan ben alirim kendim
Hesabı erkek ödemeli. Batıda bazı önemli restoranlarda kadına verilen yemek mönülerinde fiyat bile olmazmış.
Bir yerlerden hörgücüme atmıştım işte. )))
Hayat müşterek herkesler eşit deniyor madem öyle arada kızlarda ödeyebilir maddiyata bağlı durum
Erkek adama yakışır mı kadına hesap ödetmek. O nasıl bir iş ben daha anlayamadım
Bazi erkekler alman hesabi seviyor
Öyle şey mi olur ya? Erkek dediğin kadını her şekilde taşımalı
1 tane cay ismarladiginda “benimle param icin birlikte” diyen erkekleri anlamiyorum. İstemiyorsa her zaman odemez o ayri ama ilk bulusma da bile lafini yapanlari duyuyorum.
Aklı başında bir insan para için mi ya da değer verdiği için mi birlikte olduğunu anlar. Yaptığını yüze vuran kişiden zaten bir fayda gelmez. Erkek gerekirse çalıp cirpacak ama kadının elini cebine attirmayacak. Bundan başkası yalan 😃
Yok ben sevdigim adamin calip cirpmasina kiyamam ve o zor durumdayken ben de oderim sorun degil tabii ki. Ama varken 3 kurusun hesabini yapmasi beni sogutur.
Gerekirse çalıp cirpacak sözüm öylesine bir ornekti 😃 paranın lafını yapan kişiyle olmaz zaten. Bak buna emin ol.
2015 Türkiyesi olsaydı belki hesap öderdin ama şimdi 2023 öyle bir dünya yok artık elinin taşın altına koyacak.
Hesabı erkek ödemeli tabiki….
prensesliğin tadını çakarsın hanfendiler
Erkek ödemeli bu erkeğin ağırlığına yakışan bir durum
Hesabı erkek ödemeli tabii ki. Zaten erkek öder.
Her iki taraf da ödeyebilir ya da alman usulü olabilir
Boyundan öpme sence ne kadar duygusal olur? Öperken ki halleri de önemli bu konuda
Erkek adam kadına ödetmez
Herşeyi ben öderim her zaman
hesabı, yemeye kim davet ediyorsa o öder.
Yinede centinmek yapmali ber erkek
nasıl?
Yani kizdan on ce davran mali
orasını bileyemecem. ama ben davet etmişsem ben öderim. o davet ettiyse o ödemeli. ve ben hiçbir erkeği yemeye davet etmedim 😂
Yedede erkek oducek yani 😀😀
Akıllı kadın severim. Hesabı akıllı kadın yapar
Ne taktınız şu hesap işine
çok umursamıyorum böyle konuları
Bazen o bazen sen
Erkek odemeli
Erkek ödemeli
Alman usulü
Kadınlar eşitlik seviyor ödesin işte
saçma
Nesi sacma
Erkek ödemeli.