Aşk İlişkileri Kocam geçmişte tecavüze uğradım diye bana güçsüz diyor korkak diyor ne yapmalıyım 😭? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çok zoruma gidiyor zaten çok zor şeyler yaşadım beni böyle küçük görmesi ağrıma gidiyor herkesin gücü bana yetermiş güya😞 Güncellemeler+1 yıl Bazıları güçsüz sün yazmış dilerim başınıza gelir Kocam geçmişte tecavüze uğradım diye bana güçsüz diyor korkak diyor ne yapmalıyım 😭? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kocanın yaptığı saçmalık. Aksine sana destek olması gerekir geçmişi unutturmasi gerekir 1 0 Yorumla
ozgrt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu nasıl bir koca erkek karısına imada da bulunuyor pislik şeref... 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla ozgrt +1 yıl Kusura bakma kardeş ama öyle insan karısına böyle dermi İma edilen şey ne biliyor musunSanki karşı çıkmayıp sende istemiş gibi ima etmiş sana Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sende güclü ol ezdirme kendini hayat bu şekil düsünce siz insanlarla dolu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten güçlüyüm ezdirmiyorum Yorumla fidelity-araz +1 yıl Bazı insanlar empati den yoksundur çok fazla kafana takma Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Emin ol ki senden daha zayıf biri olduğu için öyle diyor. Keşke o da tecavüze uğrasa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😞😞😞 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Oyle biriyle neden evlendin ki? Dertlesmek istersen beklerim 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Destek olması gerekirken yaptığı ayıp 1 0 Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun. Kaç yasindaydin o kötü olayda? 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmez 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya beni cok kıran laflar ediyor ama neymıs ben takıntılıymışım Yorumla Serkan_87 +1 yıl Sıkıntılı bi tip belli ki Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Serkan_87 +1 yıl Ne çekiyorsun o zaman Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni mi öğrendi bu olayi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Kenank07 +1 yıl Danglk aklı başına şimdi mi gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Kendisi de geçmişte tacize uğramış erkekler tarafından ben ona Bı kez bile güçsüz sün demedim Yorumla Kenank07 +1 yıl Senin olayın evliyken mi oldu Yorumla Soran +1 yıl Hayır bekarken Yorumla Kenank07 +1 yıl Bunu konuşup evlenmediniz mi ne değişti Yorumla Soran +1 yıl Tecavüze uğramak güçsüzlükmüş ona göre Yorumla Kenank07 +1 yıl Evlilik Arefesinde konuşmasının mi Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. seninle nasıl evlendi 0 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Korkaksin xunku 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Neden anlattın bunu kocana Yorumla Soran +1 yıl Anlatmadım kabus görüyodum sayıkladım kendi öğrendi Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Sen ne istiyorsun Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Ve bakire değilsin hiç sorgulamadimi Yorumla
denizci3458 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Bence burada bu konuyu tartisma uzulursun... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ama kimsem yok maalesef Yorumla denizci3458 +1 yıl Etkilesime gecelim. ulu orta konusmayalim Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güçsüzsün 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yani bu durumun altından kalkamadigin için bence onun sözlerini sineye çekmemen lazım mahcup olsanda bu senin suçun değil Yorumla Soran +1 yıl Çekmiyorum zaten bosanmak davası açtım Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ciddi misin sen ne zaman yaptın bunu peki Yorumla Soran +1 yıl Dün Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hızlısın yeni miydiniz peki? Yorumla Soran +1 yıl 8 Ay olmstu evlenelı Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Anladım yaaa çok zor durum yaa seninki dinlemek isterdim ama yanlış anlarsın. :( Yorumla Soran +1 yıl Bana güçsüz derken için sızlamadı mı Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hayır çünkü bu konuda gucsuzsun bunlara katlandığını için ama sonra dan olsa tepki vermişsin güçlüsün aslında bu kararı almak güçsüz birinin yapacağı bir şey degil Yorumla Soran +1 yıl Sonradan deıl dun dedi dun bosanmak davası açtım Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Himmm anladım canım konuşmak ister misin peki biraz Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Nerdesin ki Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Anlattın mı bunu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendi öğrendi Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Naısl öğrendi Yorumla Soran +1 yıl Bazen travma yaşıyorum uykumda yapma yapma diyorum kabus görüyorum o da bu şekilde öğrendi zorla anlatmak zorunda kaldım Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Onla ilişkinde zorluk oluyor mu Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Nasıl öğrenmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kocanın yaptığı saçmalık. Aksine sana destek olması gerekir geçmişi unutturmasi gerekir
Bu nasıl bir koca erkek karısına imada da bulunuyor pislik şeref...
🥺
Kusura bakma kardeş ama öyle insan karısına böyle dermi
İma edilen şey ne biliyor musun
Sanki karşı çıkmayıp sende istemiş gibi ima etmiş sana
Sende güclü ol ezdirme kendini hayat bu şekil düsünce siz insanlarla dolu
Zaten güçlüyüm ezdirmiyorum
Bazı insanlar empati den yoksundur çok fazla kafana takma
Emin ol ki senden daha zayıf biri olduğu için öyle diyor. Keşke o da tecavüze uğrasa
😞😞😞
Oyle biriyle neden evlendin ki? Dertlesmek istersen beklerim
Destek olması gerekirken yaptığı ayıp
Çok geçmiş olsun. Kaç yasindaydin o kötü olayda?
Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmez
Ya beni cok kıran laflar ediyor ama neymıs ben takıntılıymışım
Sıkıntılı bi tip belli ki
Maalesef
Ne çekiyorsun o zaman
Yeni mi öğrendi bu olayi
Hayır
Danglk aklı başına şimdi mi gelmiş
Kendisi de geçmişte tacize uğramış erkekler tarafından ben ona Bı kez bile güçsüz sün demedim
Senin olayın evliyken mi oldu
Hayır bekarken
Bunu konuşup evlenmediniz mi ne değişti
Tecavüze uğramak güçsüzlükmüş ona göre
Evlilik Arefesinde konuşmasının mi
seninle nasıl evlendi
Neden geçmişte o duruma uğradığınızı söylediniz?
Korkaksin xunku
Niye
Neden anlattın bunu kocana
Anlatmadım kabus görüyodum sayıkladım kendi öğrendi
Sen ne istiyorsun
Ve bakire değilsin hiç sorgulamadimi
Bence burada bu konuyu tartisma uzulursun...
Bence de ama kimsem yok maalesef
Etkilesime gecelim. ulu orta konusmayalim
Güçsüzsün
Niye
Yani bu durumun altından kalkamadigin için bence onun sözlerini sineye çekmemen lazım mahcup olsanda bu senin suçun değil
Çekmiyorum zaten bosanmak davası açtım
Ciddi misin sen ne zaman yaptın bunu peki
Dün
Hızlısın yeni miydiniz peki?
8 Ay olmstu evlenelı
Anladım yaaa çok zor durum yaa seninki dinlemek isterdim ama yanlış anlarsın. :(
Bana güçsüz derken için sızlamadı mı
Hayır çünkü bu konuda gucsuzsun bunlara katlandığını için ama sonra dan olsa tepki vermişsin güçlüsün aslında bu kararı almak güçsüz birinin yapacağı bir şey degil
Sonradan deıl dun dedi dun bosanmak davası açtım
Himmm anladım canım konuşmak ister misin peki biraz
Nerdesin ki
Anlattın mı bunu
Kendi öğrendi
Naısl öğrendi
Bazen travma yaşıyorum uykumda yapma yapma diyorum kabus görüyorum o da bu şekilde öğrendi zorla anlatmak zorunda kaldım
Onla ilişkinde zorluk oluyor mu
Ayrıl
Ayrılma sebebi.
Nasıl öğrenmiş