Arkadas grubumuzda herkesin dogum gunu kutlanirken benimki kutlanmadi sebep bulamiyorum kimseye de soramiyorum cok kirildim?

arkadaslar o kadar yalnizim ki buraya sormak ve sizden akil almaktan basla bir yol bulamadim gercekten.. calistigim yerdeki arkadas grumumuzda herkesin dogum gunu kutlanir ozel pastalar siparis verilir hediyeler alinir hem de oyle kucuk hediyelerden bahsetmiyorum altin kolyeler falan…iki gun once dogum gunumdu ve ogle molasinda normal bir pasta kestik ve tum ogle arasi bile degil once gidip yemeklerini yediler :) benden onceki herkesin dogum gunune bilmem neyine katildim hediyelerine dahil oldum ve hepsinin ay seni cok seviyoruz bilmem ne sozlerine kandim ama dogum gunumde karsilastigim sey bu oldu :) gercekten o uzuldum sebep de bulamiyorum ki gruptan yakin arkadasim da bana kac kere ay senin dogum gununu cok guzel ayarliycam falan demisti yani. neyse yani sizce nedeni ne olabilir kirildigimi belli etmek istiyorum ama ay hediye almadik kustu falana da muhabbet gelsin istemiyorum ne yapmaliyim sizce?

Arkadas grubumuzda herkesin dogum gunu kutlanirken benimki kutlanmadi sebep bulamiyorum kimseye de soramiyorum cok kirildim?