Arkadaşlar derdi para mi yoksa dertlesmek mi acil yardim?

parkta tanıştığım 40yaslarinda biri var yuruyus yaparken tanıştık her gun o köpeklerini gezdiriyo bende yuruyus yapiyorum dun yürüyüşe gitmedim sabah mesaj atmis nasilsin neden gelmedin diye bende hastalandigimi söyledim oda gecmis olsun dedi sen nasilsin dedim basima dun kötü bir şey geldi dedi banka kartını yutmuş hic param yok dedi sali gunune kadar ne yapicam dedi savcılığa gittim dedi neyseki param sigortalı dedi cok uzuldum dedim yapabilecegim. bir sey vardi dedim salıya kadar nasil idare edicem bilmiyorum dedi borc al birinden dedim oda aradim bir kac kisiyi bakalım dedi sen cok dert etme dedi hallettin mi naptin dedim hallettim dedi cantama para koyduğum aklima geldi dedi bu bana 10gun yeterli dedo bana bu durumu anlatmasının sebebi altan alta borç mu istemekti yoksa gerçekten dert yanmak mi ama hic bana mesaj atmayan biri o yüzden boyle dusundum gitmeyince niye gitmedim diye soruyo ama ilk mesaj atışı ve dakika bir. sali gunune kadar napicam demesi kafami karıştırdı en sonra ilgin için tesekkurler toplantım var simdi dedi konusmayi bitirdi derdi cidden para. mi istemekti calismadigimi da biliyor

Arkadaşlar derdi para mi yoksa dertlesmek mi acil yardim?