Tabi ki de sevdiğim kişi ne isterse onu yaparım
Beni bu şekilde kabul etmesi gerekir, ayrılmayı bile göze alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beni olduğum gibi kabul etmeli.. yani bağımlılığım mutlaka beni mutlu ediyordur bu yüzden de beni ben olduğum için mutlu olduğum şeyi yapmama izin vermesini isterdim değiştirmesini istemezdim ki ben de zaten aşık olduğum kadını değiştirmek istemezdim hiç bir şekilde ama benim tek bağımlılığım eşim olurdu <3 :D
Hadi ya.. Sigara filan da mı değildir 😄 <3
Ben karakter olarak hiçbirşeye bağımlı olamıyorum ya şöyle bir düşündüm hiç öyle bir olayım yok eğer öyle bir şey olsaydıı istediği şeye göre değişirdi mesela sigara alkol gibi bana zarar veren birşeyse ve vazgeçmemi istiyorsa dediğini yaparım ama saçma sapan bir şey için olay çıkarıyorsa evlenmeyiz sorun değil derim.
Haklısın canım <3
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim canım <3
Şarta şurta pek gelemiyorum ben. Ayrıca gerçek ve koşulsuz sevgide de böyle ön koşullar olmaz. Sıkıyorsa her halimle sevip kabul etsin, edemiyorsa da mecbur yol veririz )
Çayı bırakamam şimdi o olmaz
Onu kimse istemez abi skdhfk
Cevap
5Cevap
Benim bir şeyd bağımlılığım yok çok şükür sigara alkol kullanmam oyun oynarım ama öyle bağımlı tür de değil mesela yemeğe çağrıldım mı direkt kalkarım başından veya dışarı çağırılırsam yani sevdiğim insanı üzecek en ufak bir şey yapmam
Bunları bırakırım. Sigara kullanmıyorum, alkol çok nadir, oyun bağımlısı hiç olmadım. Hatta ilgimi bile çekmez. Teknoloji bağımlılığından kasıt ne? Sosyal medyaya çok giren biriyim. Bunu da aşmaya çalışırım. Zaten iyi de olur. İkimiz de sosıal medya hesaplarını sileceksek olur. Yoksa dinlemem lafını falan.
Sosyal *
Bağımlılıklarım yok, tek bağımlılığım alkım olur✌🏻 onunla birlikte yaşarız istediğimiz bağımlılıkları😃
Alk nedir
🤦🏻 bağımlılığım aşkım olur ✅
Benim bağımlılığım sevdiğim erkek olur onu bırakmam 😎
<3 <3 Bağımlılığını sevsinler 😄
Romantikim n'apalım ❤️ ❤️ 🤭
ne kadar aşığım o önemli mesela aşkından deliriyor muyum vs
Deliriyorsun diyelim 😎
o zaman sigarayı bırakırım zaten tek bağımlı olduğum şey
Anladım canım çok güzel
Keyifci adamım. Gerektiği zaman bırakırım. Bana böyle bir şart koşuluyorsa gerek yok. Mesela sigarayı ne zaman bırakırım? Baba olunca
Ben en çok özgürlüğüme bağımlıyım ve onu da bırakamam, güle güle beyfendi derim
neyseki bağımlılığım yok da böyle dertlerim de yok
Ben yaptığım işe bağımlıyım, bırakmam o yüzden kabul eden insan her halinle kabul eder.
Bırakırdım galiba çünkü malam djdjdj
sdgdf
Aşık olduğum insanı seçerim tabii ki.
<3
❤️
Tüm alışkanlıklarımdan vazgeçerim
Partnerimi seçerim çünkü ona aşığım.
Şükür bağımlı olduğum bir şey yok
Şart sevmem gelemem öyle şeylere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?