olmaz ondan. ciddiyetin olmadığı yerde sevgi ne arasın
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 gibi buluşalım dedim oda 4 olsun. Kabul ettim. Tam hazırlanıyorum çıkacaktım. Biraz ağırdan al dedi. Bende başka zaman buluşalım dedim. 4 oradayım dedi. Kabul etmedim görüşmek istedim. Köpürdü her yerden engeledim.
2 de buluşalım dedim yetişemem dedi, 4 olsun dedim kabul etti. Tam evden çıkarken 4 buçuk olsun dedi. Dedim istersen başka zaman buluşalım dedim. 4 te orada olurum dedi. Bu sefer ben kabul etmedim. Görüşmek istemiyorum dedim köpürdü. Engeledim
Ooo aslan burcu kadını ilgi pohlohlanmayı seven :) Yani burcunu da hesaba katarsak burada sen haklısın aslan kadını özel günlere önem verir asla tahammülü olmaz gönlünü almak mümkün değildir.
Haklısın da yarım saat için bence kestirip atman da pek iyi olmamış tamam sana saygısızlık gibi geldi aslan affetmez böyle şeyleri ama biraz daha sakince mantıklı olarak düşün, kendim bir erkek olarak şöyle yorumlamak istiyorum onun yerinde ben olsaydım yolda otobüs bozulur kaza olur bişey olur zaten bunlara da sen kızmazsın olabilir ama kişisel neden olarak ilk buluşma da olsa diğer buluşmalar da olsa asla geç kalmazdım. Orasını o düşünecekti sen çıkıp vaktinde buluşmaya kendini hazırlamışsan oda hazırlacaktı.
2 gibi buluşalım dedim yetişemem 4 de karar kıldık. Tam çıkacaken 4 buçuk olsun deyince ağırdan al lafına bozuldum. Başka zaman olsun dedim. 4 de oradayım dedi. Sinirlendim acayip görüşmek istemiyorum dedim. Köpürdü engeledim direk.
Normal buluşmalarda da böyle olmalı. Sonuçta bir tarih saat belirlenmiş. Bunu ertelemenin bir anlamı yok. Olurda bir aksilik çıkarsa bir saat sonra olur buda buluşma ayarlanirken konuşulur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olmaz ondan. ciddiyetin olmadığı yerde sevgi ne arasın
2 gibi buluşalım dedim oda 4 olsun. Kabul ettim. Tam hazırlanıyorum çıkacaktım. Biraz ağırdan al dedi. Bende başka zaman buluşalım dedim. 4 oradayım dedi. Kabul etmedim görüşmek istedim. Köpürdü her yerden engeledim.
iyi yapmışsın
Teşekkür ederim
online mı tanıştınız
Evet
500 kmden belli 😄
Nettekiler ile çok buluşmam 😁
Online tanıştım demedin mi az önce 😄
Arada işte
ahahahah onun arası deresi mi olur hanımefendi 😂 ya online tanışmışındır ya değildir.
Online tanıştık beyfendi. Yılda 1 ya da 2 sosyal medya da tanışıyorum. İçiniz rahat etti mi beyfendi 😁
şu an bir miktar ferahlama geldi evet teşekkür ediyorum 😂
😁😁
keşke benle de tanışsanız da iki lafın belini kırsak güzel güzel, bir frekans oldu gibiydi sanki şimdi😄
😁😁 Sohbetiniz güzel ama bugün yoruldum.
e tamam yarını bekleriz ne yapalım, ama ilk buluşmamızda ekmeyin beni😂
tebrikler bağyan , aklınızı kullanıyor olmanız çok hoş
İltifat mı ediyorsunuz, yeriyor musunuz anlamadım 😇
yo iltifat bile değil. gerçek. çok iyi yapmışsın.
Çok önemli bir bahanesi yoksa ertelemesi ayıp olmuş. Engellediğin iyi oldu.
Sürekli erteliyorsa buluşmaya cesareti yoktur veya başka bir neden. boş ver unut gitsin.
2 de buluşalım dedim yetişemem dedi, 4 olsun dedim kabul etti. Tam evden çıkarken 4 buçuk olsun dedi. Dedim istersen başka zaman buluşalım dedim. 4 te orada olurum dedi. Bu sefer ben kabul etmedim. Görüşmek istemiyorum dedim köpürdü. Engeledim
Ama işi vardır belki de sende çabuk sinirlenmişsin koç burcu olabilir misin
Aslan
Ooo aslan burcu kadını ilgi pohlohlanmayı seven :) Yani burcunu da hesaba katarsak burada sen haklısın aslan kadını özel günlere önem verir asla tahammülü olmaz gönlünü almak mümkün değildir.
Dedim işi olabilir başka zaman buluşalım dedim sonra tekrar 4 olsun dedi. Kızdım tabii ki benimde programım var
Haklısın da yarım saat için bence kestirip atman da pek iyi olmamış tamam sana saygısızlık gibi geldi aslan affetmez böyle şeyleri ama biraz daha sakince mantıklı olarak düşün, kendim bir erkek olarak şöyle yorumlamak istiyorum onun yerinde ben olsaydım yolda otobüs bozulur kaza olur bişey olur zaten bunlara da sen kızmazsın olabilir ama kişisel neden olarak ilk buluşma da olsa diğer buluşmalar da olsa asla geç kalmazdım. Orasını o düşünecekti sen çıkıp vaktinde buluşmaya kendini hazırlamışsan oda hazırlacaktı.
Teşekkür ederim
İyi yapmışsın ver yolu gitsin
2 gibi buluşalım dedim yetişemem 4 de karar kıldık. Tam çıkacaken 4 buçuk olsun deyince ağırdan al lafına bozuldum. Başka zaman olsun dedim. 4 de oradayım dedi. Sinirlendim acayip görüşmek istemiyorum dedim. Köpürdü engeledim direk.
Sürekli böyle yapıyorsa engellemen normal
Yeni tanışmıştık ilk dakikadan öyle yapması hoş olmadı. Dedim başka zamanda buluşabiliriz, o da 4 de gelirim deyince kabul etmedim.
İlk buluşma önemli ona göre plan program yapıp saatinde orada olacaksın
Size katılıyorum
Normal buluşmalarda da böyle olmalı. Sonuçta bir tarih saat belirlenmiş. Bunu ertelemenin bir anlamı yok. Olurda bir aksilik çıkarsa bir saat sonra olur buda buluşma ayarlanirken konuşulur.
Aynen beyfendi
Beyefendi mi yok artık 😅
🛸😁
🙏🙏🙏🙏🙏
Hanfendi
Her zaman sorumsuz biri olacaktir emin ol buna
önemli bi işi vardır
İşi gücü vardır