İnstadan biriyle buluşcaktım ama çok yakın oturuyoruz zaten benim eski lisemin orda oturuyordu. Güvenilir biriydi gerçekten güvendim ama beğenmemiştim. Can sıkıntısından bi ians vereyim dedim o yazmıştı bi kaç defa aylar önce istemedim şimdi ben yazdım öylesine konuştuk. Yalvardı buluşalım diye çok reddettim sonra o kadar yalvardı ki kırrmadım tamam dedim. Sabah mesaj atmış ki babamla alışverişe gitcez yarın buluşsak olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten çok yalvardı istemedim ısrar etti. Saati erkene almaya falan çalıştı ertesş gün sabah yazmış ki babamla alışverişe gitcez ben de çok güldüm
İlk buluşmayı erteleyen erkek hakkında ne düşünürsünüz😅?
25 üstü meslek sahibi erkekler genelde işimiz var diye her kız onlara atlayacak sanıyorlar. Gerçi atlayanlar da var ama bizim kitlenin gözü açıldı artık yemiyoruz o numaraları. Av bulamıyorlar onlar da bence artık. Tiktokta millet twerk atıyor diye onun gazına mı geliyorlar bilmiyorum da onlar yalan bi gerçek dünyaya dönsünler 😄
Ben atamıyorum şahsen. Biri bana kahve ısmarlasa ben de ona ısmarlarım. Kendimi ezik hissederim öyle. Ayrıca para yiyen kızlar karşılığında başka şeyler de veriuor, bizzat tanıdığım insanlar var. Hatya bi arkadaşım çocuğun duygularıyla oynadı kendine tel vs aldırdı evine eşya bile aldırdı ayrıldı, sonra çocuk silahla işyerini bastı. Kaşınmayacaksın kaşırlar öyle işte. En iyisi sakin kafayla 3 kuruşun bile olsa kendi paranla oturmak...
O kızla iletişimi de kestim bu arada çevrenizde böyle insanlar varsa uzak durun. Sizi de yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. O kız kendisi rezil olduğu için beni de yoldan çıkarmaya çalıştı ama hiçbir şey başaramadı. Kimseye güven yok. Bu arada konu nerden nereye geldi neyse nasihat işte hahshshah
Bunlardan bahsetmiyorum ben, basit insanlarin basit davranışları bunlar, paranin verdiği güç farklı, o gücün farkinda olan insan her zaman onu seçer malesef
Ya ben her zaman çalışmaktan yanayım. Kendi imkanımla okumaya çalışıyorum. İlerde evlenince eşime de yardımcı olurum maddiyat konusunda kötü biri çıkmazsa. Birlik olup paranın gücünü görürüz o zaman. Ama kötü biri olursa 1 krş vermem
O kadar yazmış etmiş yalvarmış demiştir ki biraz da bu beklesin beni emin ol
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorun değil dedim. Sonra tüm gğn yazdıklarına seslerine cevap vermedim görüldü de yapmadım. Gece ses atmış mesajları gördün bilerek yazmıyorsun galiba diye evet dedim. Sonra söyledim işte yaptığın çok saçma değil mi falan diye o da haklısın ama son anda çıktı dedi. Nolur yarın buluşalım vs dedi yine yalvardı yok dedim. Yine yine yalvardı resmen olmaz istemiyorum dedim. Hayatımda ilk defa biri bana bu kadar yalvarmıştır canım yav
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç buluşma * .. koyma çocuğun hayallerini yıkma hahha
Neden
Şoplu fotom yokki
Çünkü bir çekim hissetmediğin belli sonra saldiginda çocuk üzülmesin
Son 2 yıldır kimseye karşı bir çekim hissedemiyorum neden bilmiyorum. Hissettiklerim de çok yanlış insanalr
güvendim ama beğenmemiştim. Can sıkıntısından bi ians vereyim dedim yazısını okuduktan sonra gerisini okumadım :D
İşi vardır adamın, olur öyle arada, kurbanlık neym mi bakacaktı yiğidim ne alışveriişi o?
Yok ya bildiğin alışveriş 😅😅
Gerçek erkeklerle konuşmalisin, babamla alışveriş ne mk
Hahshshahahha ben de çok güldüm ama 22 yaşındaydı
Gerçek erkekler de 25 den başlıyor. Abaza hepsi resmen yani çoğu. Sevgili bile olmak istemiyorlar bir şeyler yaşayalım bitsin kafasındalar
Sen de haklısın, kendimden biliyorum
25 üstü meslek sahibi erkekler genelde işimiz var diye her kız onlara atlayacak sanıyorlar. Gerçi atlayanlar da var ama bizim kitlenin gözü açıldı artık yemiyoruz o numaraları. Av bulamıyorlar onlar da bence artık. Tiktokta millet twerk atıyor diye onun gazına mı geliyorlar bilmiyorum da onlar yalan bi gerçek dünyaya dönsünler 😄
Paraya atlamayacak kız tanımıyorum, bir kız parayla ilgilenmiyorsa daha önce hiç para görmemiştir malesef bu hayatın düzeni bu
Ben atamıyorum şahsen. Biri bana kahve ısmarlasa ben de ona ısmarlarım. Kendimi ezik hissederim öyle. Ayrıca para yiyen kızlar karşılığında başka şeyler de veriuor, bizzat tanıdığım insanlar var. Hatya bi arkadaşım çocuğun duygularıyla oynadı kendine tel vs aldırdı evine eşya bile aldırdı ayrıldı, sonra çocuk silahla işyerini bastı. Kaşınmayacaksın kaşırlar öyle işte. En iyisi sakin kafayla 3 kuruşun bile olsa kendi paranla oturmak...
O kızla iletişimi de kestim bu arada çevrenizde böyle insanlar varsa uzak durun. Sizi de yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. O kız kendisi rezil olduğu için beni de yoldan çıkarmaya çalıştı ama hiçbir şey başaramadı. Kimseye güven yok. Bu arada konu nerden nereye geldi neyse nasihat işte hahshshah
Bunlardan bahsetmiyorum ben, basit insanlarin basit davranışları bunlar, paranin verdiği güç farklı, o gücün farkinda olan insan her zaman onu seçer malesef
Hakikaten konu neydi😃
Ya ben her zaman çalışmaktan yanayım. Kendi imkanımla okumaya çalışıyorum. İlerde evlenince eşime de yardımcı olurum maddiyat konusunda kötü biri çıkmazsa. Birlik olup paranın gücünü görürüz o zaman. Ama kötü biri olursa 1 krş vermem
Öyle milletin parasını yemekle bir yere gelinmez ki helal de değil bence. Ha yersen de karşılığında büyük şeyler isterler
Kötü biriyle evlenme zaten önce uzun zaman tanimaya çalış 🙂en iyisi kendi ayakların üzerinde durabilmek tabiki
Kimsenin gerçek yüzünü göremiyorsun aynı eve girmeden maalesef. Evlilik biraz da şans işi.
Evlilik baya saçma geliyor bana zaten, değişik bakiyorum hayata galiba
hahahaha, ben o kadar yalvarıştan sonra seni değil babamı ekerdim :D
Evet ben de olsam öyle yapardım sanki babası bi yere kaçıyor hahaa o zaman bana niye söz veriyosun
yani bu şeyi gösteriyor onun gözünde ne ifade ettiğini sonuç 0 yani
O kadar yazmış etmiş yalvarmış demiştir ki biraz da bu beklesin beni emin ol
Sorun değil dedim. Sonra tüm gğn yazdıklarına seslerine cevap vermedim görüldü de yapmadım. Gece ses atmış mesajları gördün bilerek yazmıyorsun galiba diye evet dedim. Sonra söyledim işte yaptığın çok saçma değil mi falan diye o da haklısın ama son anda çıktı dedi. Nolur yarın buluşalım vs dedi yine yalvardı yok dedim. Yine yine yalvardı resmen olmaz istemiyorum dedim. Hayatımda ilk defa biri bana bu kadar yalvarmıştır canım yav
Canım önce yalvarırlar sonra yalvartirlar. Valla okuyunca içime sinmedi karar senin yine de herşeye de inanma derim
Yok ya zaten bitirdim başlamamıştı da. İstemiyordum öylesine buluşcaktım
Boşver ne geliyorsa can sıkıntısından geliyor iyi yapmışsın
Aynen haklısın :)
Her şey köprüyü geçene kadar
Ne anlamadım
sevgilisiyle isi cikmistir takma kafana
Yok ya tipi yoktu gerçekten salk gibi bişeydi
tipi yoktu ama buluşacaktın mantiga bak sjisss
Gerçekten can sıkıntısından buluşcaktım zararsız biri diye. Tipi olanlarlada bulurum ama onlar çakal. Kullanmaya çalışıyorlar benden uzakkk
ne kadar tipsiz a*q. 10da kaç
5
5e de tipsiz demezsin. senin standartın baya yüksek ozaman :D baya baya yakışıklı erkek falan mı arıyon
Aradığım özellikler yoktu çok yakışıklı aramıyorum da sadece böyle güçlü kuvvetli biri olması lazım bi de esmer. Yüzü pek önemli değil 😄.
Milletin duygusuyla oynama. Buluşma
tamam anladik yalvartmissin cocugu
Hayatımda ilk defa biri bana bu kadar yalvardı. Aşırı yüzsüz biriydi. Neyse rahatsızsan çık napim
😂😂
çocuk daha demekı boşver
Aynen ama yaşı yakındı bana aramızda 3 yaş vardı. Ben hep kendimden büyüklerle konuşurdum kendime kızardım. Gerçekten haklıymışım...
erkekler geç olgunlaşır ben bunu 19 yaşında bır kıza sordum neden ben dıye yaşıtım bana ne verebılırkı dedı tabıkı ben genede sevgılı olmadım onla
Intikammi acaba
Ekmiş resmen mk
Kaç yaşında bu