Beğenenlerin Süperliği
Gerçekten sevildiğinizde kıymetini bilebilecek misiniz?
Beğenenlerin Süperliği

Herkes gerçek aşkı sevgi soruyor da…
gerçekten sevilmeye hazır mısınız?
Yanlış kişiye denk gelmekten doğruyu fark edebilecek miyim? Onu bile bilmiyorum. 🤷♀️Doğru insan, benim güven sorunlarıma katlanabilecek mi? Bu da ayrı bir soru. Böyle deyince "Senin kendine güvenin var mı?" diyenler de oluyor. Bu hayatta gönül ilişkileri konusunda kendimden başkasına güven duymuyorum. Çünkü yapacağım ve yapmayacağım şeyleri biliyorum ama herkesten her şeyi bekliyorum. Bir arkadaşın Twitterında attığı Tweet gibi" Kendime hep şöyle derim. Ne bekliyordun ki? "🤷♀️
Benim hayatımda olan adam tarafından gerçekten sevildiyimi hissediyorum ve bu çok güzel bişey Değerini kıymetini bilmemek mümkün değil Önce Allahıma sonra da ona çok teşekkür ediyorum sadece Hayatımda değil hayatım olduğu için 🥰
Aynen öyle bunu da düşünmek kendine sormak gerekir. Eğer kaldiramayacaksan boş yere milleti oyalama...
Çok güzel söyledin…. Böyle düşünen ama az kişi….
Millet sevgili yapmak için yapıyor, bir anlamı kalmıyor gerçekten
Yesss
Cevap
6Cevap
Hayır bak, karşına hep yanlış insanlar çıktığında doğrusunu da harcıyorsun. Bu elimizde değil. Çok güzel seviyorum rolü yapanlar olduğu için ayırt edemiyorsun
Süper yorum
Ben gerçekten sevileceğimi sanmıyorum çünkü bu zaman da gerçekten seven birinin kaldığına inancım da kalmadı.. ama olursa her şeyimi veririm mutlu etmek için
Kalmadı net
Seven insan elbet birgün gerçekten sevilir gadası
Sevdiğim insan tarafından sevilirsem kıymetini bilebilirim. Gerçi sevilmeden önce de kıymet bilebilirim ve bence bu çok daha önemli ve asıl sevgi bu. Sadece karşılık aldığında kıymet bilmek bir çıkar ilişkisi gibi geliyor.
Ne kadar güzel söyledin…
Esasen menfaatsiz sevmek gerekiyor….
Ama karşılıklı ama karlılık beklemeden….
Prens prensesi karşılıksız sever…. Prenses de prensi karşılık beklemeden sever..
Ve gerçek karşılıklı bir aşk olur…. Menfaat göz etmeden….
Ama artık kalmadı
Bence var. Az ama öz insan. Çoğu insan çarpık ve ya çıkar ilişkisi yaşıyor. Fedakarlık yaptığında ve ya onun için bir şey yaptığında bunu sürekli ona söyleyip karşılığında bir şey bekliyor ki bu yanlış. Karşılık almak için bir şey yapılmamalı, verdiğin değerler sonucu bir şeyler yapılmalı. Değerin biliniyorsa şahane.
Evet kesinlikle ama öyle yapan da karşılık alamıyor anladığım kadarıyla …
Çünkü. İnsanlar gerçek güzellikleri sevmiyor … süründüren daha öne geçiyor
Acı çektiren insanlar hep sevdiğini cepte görür ve en sonunda sevdiği kişinin sevgisi acı çeke çeke biter. Kalp dayanmaz bir süre sonra ve duygusuzlaşır.
Ve bu duygusuzlaşmış kalbi sonra başka gerçekten seven birine denk gelince o da onu üzer ve bu döngü devam eder 😕
Kendi adıma söyleyebilirim ki ben de öyle olmuyor. Bence bu karakterle ilgili. Bu tarz karaktere sahip insanlar zayıf bence. Eskiden yaşadığı şeylerin hırsını sevgilisinden çıkarıyor. Bu gerçek sevgi değil. İntikam gütmek ve herkesten onun intikamını almak.
Ben çok duydum bir daha sevme sevmemek üzmek lazım diye …. İnsanlar birbirini zehirliyor gerçek sevgi masallarda kaldı
Böyle insanlar var maalesef. Bazen üzülmek iyidir ya. Bir şeylerin dersini alıyorsun. Bir şeylerin değerini anlıyorsun. Bir şeyler seni doğru yola götürüyor.
Gerçekten sevgi varsa o zarar vermez zaten….. öfkelendirmez… gerçekten seven iyi yürekten kimseye zarar gelmez
Bazen karşı taraf kızdırırsa olabilir böyle şeyler. Öfkelenmek çok doğal. Çok insani bir davranış.
Senin öfkelenmen kedinin cırmalası gibi olsun o kadar 😄
İçimden şeytan çıkmayacak kadar öfkeleneyim yeter.
İçimdeki şeytan? Merak ettimHaha
Hiç çıkmasın. Soğursun.
Hmmm ya soğumazsam 😄
Sevinirim.
Sadece bir kere tam anlamıyla sevildim zaten, onda da kıymetini bildiğimi ve karşılığını tam anlamıyla verdiğimi düşünüyorum.
Noldu peki
Bitti maalesef ki.
Why
Nankörlüğüm tutmaz inşallah elimizdekinin kıymetini bilmek lazım🙂
Ya tutarsa ksjs öyle bir ihtimal var gibi konuştun
İyilik edip zayıf yönümüzü bulan sonra yüzümüze vuranlar oldu sivriyimdir baya. Canım yanarsa birde benim hassas olduğum birşeyse değişir konuya göre öfkelenirsen nankörleşirim onun dışında iletişimi keser kendi kabuğuma çekilirim yüzüne bakmam. Ama ağır laf etmem şahsiyetine. Vurduğu yerden vururum sadece🙂
Peki senş canından çok seven … dağları delen …. Gerçekten sonsuza kadar seveceğini bildiğin… iyi yürekli… kalbiyle yüreğiyle herşeyden seni koruyacak … kişiye nankör olur musun?
Elini sımsıkı tutar mısın
Yo niye olayım ki.
Elbette, hiç sevilmemiş insanlar, o sevgiyi bulduklarında kana kana içer
Söz mü
Bana ait.
Onu anladım şair oldupunu biliyoruz 😄
Söz veriyor musun?
Yok şair değilim, hatta hiç alakam yoktur, bir kez şiir yazmaya kalkıştım da fiyakoydu 😅
Söz için de söz veriyorum :D
Valla beni seveni ben sevemiyom hacı ağzıma sicacaklar öyle zevk aliyom😁😃🤣
Sertlik önemli 😂💪🏼
Hahahha 🤣😃😃😃😁
Hazırım ve sevilmek istiyorum da kıymetini de bilirim ki daha önce de bildim ama verdiğim değer fazla görüldüğü için terk edildim. Sevecek adam olsa ben hazırım yani.
Gerçekten seven olursa kıymetini bileceğimden zerre kadar şüphem yok
Gerçekten sevildiğimi bilirsem iki katı severim onu
Sevilmeden kıymetini biliyoduk
Sevseydi ölürdük.
Elbet seni hakeden çıkacaktır. Gerçi gözlerini oyarsın ama 😂
Oyarım 🤨😂
Şüphem yok 😅
Merak ettim kim bu kişi
Mazide kalan birisi
Hmmm sende yaralısın sweet prenses….
Gerçi yaralı olmayan mı var
Yaralı hahah biten bişey yara kalmaz mazi kalır kalına gelince üzlmiyosan o gömülmüş tür
Anladım neden peki böyle oluyor
Baya zamn geçti unutulmayan bişe kalmaz insan ölenin arkasından bile yaşar unutur
Nedeni beni sevmeyen biri ni niye kalbimde yara gibi taşıyayım ki
O beni sevmeyip kıyıp gidip aldatıyosa benim onu unutmama gibi bisebebim olmaz ve üzerinden bir yıldan fazla geçti
Nefret bile kalmiyor
Ben burada ondan bas ediyom diye unu utmadım deyil yarılıym deyil😂benim bir sevgilim oldu oda odu
Böyle sorularda olunca yaşadım şeyleri yazabiliyom
Baya yazdım umarım duzgun yazdım
Peki sen seviyorsun ilk aşkım son aşkım tek aşkımdemeye hazırsın
Üzülüyorsun …..
İlk aşk tek aşk son aşk kalmamış…/ herkes illa üzülecek
Özlemiyorum.
İlk aşkımda son aşkımda babam dır😂
Ayrıca kalp atıkça aşık olabilir
Ayrıca kadın biti diyosa bitidir
Gömer hayat na bakar
İlaki yeniden sevcem aşık olcam ama bukez beni hak eden olsun
Hmmm anladım baban dövdğ mü onu hahah
Doğru tahmin etin dövdü babam onu evin öne gelmişti alçak babam da lan sen ne ariyon burada diye dövdü😂
Haha
Doğru insan olmayı becerdiğinde doğru insanın seni bulacağına emin olursun ve emin ol gerçekten doğruysan güzel sevebilirsin
Yok bilmem.
Bütün acıların hıncını ondan alırım.
Kesinlikle öyleyim. El üstünde tutuldukça karşımdakini fazla fazla el üstünde tutarım.
Zaman bilmem gerektiğini öğretti.
bilirim
Söz mü 😒
( artık bu emoji sevdirdin bana kullanacağım 😂)
emojimden soğutma beni 😂
O kadar zekisinki gerçek hedefimi buldun….
Düşünsene emojilerini bile gülümseten bir prens olacağım z
O emoji bırakacaksın 😏
bırakmıcam 😒 övdün mü gömdün mü belli olmadı 😂
Hep övdüm korkma 😂
😏😒
övme miydi bu 🙄
Evet övülecek birisin 😒
iltifat 😀
Evet 😒
sağol be 😀
Rica ederimmmm 😒
sende emojimi sahiplendin he 😒
Karşılık alacaksan kıymet verirsin
Karşılık bekleyince de o gerçek sevgi olmuyor….
Gerçekten sevip karşılığı olmayınca da bir anlamı olmuyor….
😕
Bu saatten sonra bilmem
Elbette ama seviyorsam
Sanmıyorum
Kesinlikle
Oda bir muamma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?