Yani demek istediğim eski sevgili ile takiplesmek normal mi? Ufak bir sorundan bitirdik üstesinden geleim diye çabalamak yerine olmuyor yapamıyoruz dedi. Bana nasılsın diye sordu iyiym falan diye cevap verdim sonrada istek attı mal gibi takipleştik. O benim hayatımı darmaduman etti seviyordum üzülüyorum da. Sizce çıkarmalı miyim? Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Sevgilimle bir hafta önce ayrıldık. Bir erkek neden eski sevgilisine mesaj atar, istek atar?
Demekki hala aklı eski sevgilisinde. Ayrılır ayrılmaz hemen eski sevgilisinemi yazmak aklına gelmiş. Demekki o adam seni gram sevmemiş. Eğer seni gerçekten seven bir adam olmuş olsaydı o gidipte hemen ayrılır ayrılmaz diğer sevgilisine mesaj falan atmazdı. Ben benimle barışmaya çalışsa bile asla onu affetmem. Buda bir nevi aldatma sayılıyor çünkü.
O zaman hala seni seviyor olabilir. Yani yeniden konuşmak için veya gönlünü tekrardan kazanmak için mesaj atmış istek atmış olabilir diye düşünüyorum ben.
Son söylediklerin dokunmuş gibi. ya da sana yeniden yazdığı için pişmanda olmuş gibi. Bir derdi falan olmadığına emin miydin? Tabii olmayada bilir yalan söylemişte ola bilir ama bir derdi var gibi sezdim.