Aşk İlişkileri Aslan erkeği nasıl dize getirilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Duayla 😅😅 Aslan erkeği nasıl dize getirilir? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aslan erkeğini dize getirilmez. Ancak diz çökülür :D 1 8 Yorumla busegmss +1 yıl Daha neler :d Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bir bildiğimiz var :D Yorumla busegmss +1 yıl Olaylar hep tersine işliyor gerçi sende, seni dansa kaldırmıştım mesela. O yüzden bir düşününce önünde birilerinin diz çökmesi pek imkansız gelmedi 😄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Böyle bir merakım yok ama boyun eğen bir tarafımda yok :D Yorumla busegmss +1 yıl O zaman bende aslanım 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Erkeğinin benzeri ama tamamı değil. Aslan, aslanla çok anlaşamaz. Arada sıkı bir mücadele olur 🙄 Yorumla busegmss +1 yıl Herşeyi de bil 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yaradılış :D Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Azcık eğilmesini rica et ya da telefonunu düşür kesin gelir dizine 0 0 Yorumla
Yıloooo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Slk oluyorlar böyle çok popüler felan olmalısın başarılı özelliklerin olmalı hani parlak görünmelisin. Bir de böyle hava atan fiyaskoculara ölüp biterler. Kendileri de boş balon atan burnu havada insanlardır. Boş kişiler. Boğa erkeği bul. 😃 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Bir aslanım asla dize getiremezsin 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Getirilmez 😂 1 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Mini etekle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil ama çok zor baya uğraştırıcak beni budahaneki +1 yıl Her erkek öyle biridir sadece belli etmiyodur
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onure ederek 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İmkansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslan erkeğini dize getirilmez. Ancak diz çökülür :D
Daha neler :d
Bir bildiğimiz var :D
Olaylar hep tersine işliyor gerçi sende, seni dansa kaldırmıştım mesela. O yüzden bir düşününce önünde birilerinin diz çökmesi pek imkansız gelmedi 😄
Böyle bir merakım yok ama boyun eğen bir tarafımda yok :D
O zaman bende aslanım 🙄
Erkeğinin benzeri ama tamamı değil. Aslan, aslanla çok anlaşamaz. Arada sıkı bir mücadele olur 🙄
Herşeyi de bil 🙄
Yaradılış :D
Azcık eğilmesini rica et ya da telefonunu düşür kesin gelir dizine
Slk oluyorlar böyle çok popüler felan olmalısın başarılı özelliklerin olmalı hani parlak görünmelisin. Bir de böyle hava atan fiyaskoculara ölüp biterler. Kendileri de boş balon atan burnu havada insanlardır. Boş kişiler. Boğa erkeği bul. 😃
Bir aslanım asla dize getiremezsin
Ona karşı dize gelerek
Getirilmez 😂
Mini etekle
Öyle biri değil ama çok zor baya uğraştırıcak beni
Her erkek öyle biridir sadece belli etmiyodur
Onure ederek
İmkansız