Aşk İlişkileri 2 ay Eski sevgilimi artık kıskanmıyorum, başkasıyla da olması pek umrumda değil. Sevgim bitmiş mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Dengesiz biri olduğum için anlayamıyorum 😅 Güncellemeler2 ay Gizli üye öyle aklıma geldi sordum eski gibi önemsemiyorum ama senin ne zoruna gitti de yazar yazmaz engelledin. Sorun ya ağlayarak günlüğüne yaz 😂😂 Eski sevgilimi artık kıskanmıyorum, başkasıyla da olması pek umrumda değil. Sevgim bitmiş mi? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 72% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,8b cevap paylaştı. Karının gâvatı makbuldür zaten, sadece eski değil güncel sevgililerinin de başkalarıyla olmasını sorun etme yavrum 0 3 Yorumla Soran 2 ay Ne alaka prensesim sonucta eski sevgilim kiskanmama gerekir dimi doğrusu bu Yorumla Oluştur 2 ay Evet prensim, eski sevgilinin yanı sıra güncel sevgililerini de kıskanma diye küçük bi' not düştüm sadece Yorumla Soran 2 ay Elim de değil ki ama prensesim 😏 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. ben ancak içimde bir gram bişey kalmadığı zaman kıskanmam 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. Daha ne zorluyorsun bitmiş gitmiş işte 0 0 Yorumla
PembeÇita2555 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Bitmiş gitmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karının gâvatı makbuldür zaten, sadece eski değil güncel sevgililerinin de başkalarıyla olmasını sorun etme yavrum
Ne alaka prensesim sonucta eski sevgilim kiskanmama gerekir dimi doğrusu bu
Evet prensim, eski sevgilinin yanı sıra güncel sevgililerini de kıskanma diye küçük bi' not düştüm sadece
Elim de değil ki ama prensesim 😏
ben ancak içimde bir gram bişey kalmadığı zaman kıskanmam
Daha ne zorluyorsun bitmiş gitmiş işte
burada soru sorduğuna göre hâlâ umrunda
Bitmiş gitmiş
Doğruluk mu cesaret miii