Kova erkekleri sadıklar mıdır? Benimle konuşmak görüşmek isteyen bir kova erkeği var ama bu konuda kova erkekleri için iyi duyumlar almadım. Sizce eğer olursa sevgilisine ya da eşine karşı nasıl olurlar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Burçlara göre insanları yargılamak ve sınıflamak saçmalığına inanmayın artık
Evet de çok etkilediği oluyor insanlara dikkat edince tam burcunun insanı diyorum o yüzden merak ediyorum misal böyle ise hiç girişmek istemem bir ilişkiye
Burç insanın ham halidir, medeni insan kendini geliştirir. Ben de kova burcuyum fakat bu kimlikte böyle, gerçeği Allah bilir
Evet doğru ama mesela ben başak Burcuyum veya benziyorum ama bazı değişiklikler olsa bile hemen hemen her dediği doğru benim karakterimle alakalı o yüzden bir fikir sahibi oluyorum. Sen de bir kovasın sence kovalar sadık değiller midir sen kendin hakkında ne dusunuyorsun ayrangonullu musundur digerlerinin dedigi gibi?
Ben yoğurt severim, mümkünse cacık yaparım tabi ahahaj
Gerçekten önemsediğim bir kaç kız var tabiki. Çoğu arkadaşım, sonsuza kadar arkadaş kalabilirim. Bunlar dışında sanırım sadece bu sitede 100 kız tanımışımdır.
Tamam ben de sana salatalık getiriyim afiyet olsun 😂 eğer kız arkadaşın veya eşin olursa başka bir kadınla ilgilenir misin? ya da çabuk sıkılır mısın?
Bana salatalık mı, o var yoğurt eksik shajaj
Çabuk sıkılmam fakat başka kızlarla konuşurum. Amacım seks değildir, iki karşıt cins daha kolay anlaşır ve daha kolay sohbet eder.
Başka kızlarla neden konuşursun? Flört mü edersin yani mesela sevgilin varken başkasıyla ne konuşursun ki? Normal bildiğin arkadaştan bahsetmiyorum bu arada sevgilin varken özellikle başka kızla tanışıp konuşmaktan bahsediyorum
Kova erkeği ile arkadaş olunur ilişki yaşanamz. Cabuk sıkılan tipler ve ayrangönüllüler
Neden öyleler hiç ilişkin oldu mu örnek verir misin acaba
Oldu biri sevgiliydi biri de florttu çok ayrangönüllüler başta romantik laflarla seni havaya uçurur sonra şak. diye yere düşersin yani ilişki yaşanmaz çoğu ile biraz da karakter meselesi
Anladım yani ikisi de kötü geçmiş senin burcun nedir? Benim bu kişiyle ailelerimiz de tanışıyor bu kişi de bana yanaşmaya başladı yani hiç romantik sözler yok bu arada ama sürekli bana benimle ilgili sorular soruyor tanımaya çalışıyor hemen hemen her gün mesaj atıyor ama bilemedim ayrangönüllü değildir umarım
Ben oğlak Burcuyum bende çok mantıkla ve sonra ki zamanlarids düşünen bir tipim benim eksimde bu
Ben de başak ve birazcık ben de öyleyim ama aşırı takıntılı değilim o konuya hayırlısı ise olsun kafasındayım yavaş gidiyorsa veya gitmiyorsa sebebi olmamasının daha iyi olmasıdır diye düşünürüm
Aşırı çapkın sürekli gözü dışarda
Ayy 🙁 senin hiç tecrüben oldu mu yoksa duyduğun mu bu şekilde
Tecrübe
Peki tavırları nasıldı dediğin şekilde sevgi durumu ya da
Benim için ölüp bitiyordu gerçekten çok çabalıyordu ama bir yandan da beni 2 kişiyle aldatıyormustu
Aaa terbiyesiz karaktersiz😯 çabalama süreci ne kadar sürdü peki ve neler yapmıştı o süreçte eğer özel değilse tabii ki
Ilk 1 ay tanısma evresinde istemiyordum çok uğraştı sevgili olduk sonrasındada çok ilgiliydi özledim desem hemen yanıma gelirdi sürekli hediyeler alırdı sinemalar yemeğe gitmeler hastalandığımda kapının önünde arabada beklemeler falan bir kaç kere başka kızları stalkladığını görürdüm ayrılırdım ayrıldığımızda yatağa düşer hastalanırdı ailesinden birçok kişi araya girerdi annesi abisi beni ikna ederdi barışırdık kırılma noktam birisiyle iliskiye girdigini öğrendigimde oldu ayrıldım sonra bir şekilde ikna oldum bu sefer bir kızla sevgili oldugunu ve onu gercekten cok sevdigini falan söylediginde yıkıldım ve tamamen sildim bu arada 1 yıllık bir iliskiydi son 1.5 ayında aldatıldigimi ögrendim tekrar barıştık 2 hafta sonra başkasını çok sevdigini söyledi
Ayy Allah kurtarmış seni iyi ki ayrılmışsın böyle yapana bir şans daha verilmemeli. Teşekkür ederim paylaştığın için. Çok değişik bir tipmiş hem çok çabalayıp hem öyle yapması acaba bir sorunu mu vardı psikolojik yani her şeye sahip olmak istermiş gibi bu hali sadece burç işi midir bilemedim. Yükseleni neydi biliyor muydun? Bu kişi de benimle birkaç Aydın konuşuyor hep arkadaş gibiyiz öyle peşimden koşma gibi bir durum değil ama karakterimi öğrenmeye yönelik sorular soruyor ailemle ilgili bazen ya da işimle ilgili bu arada ailelerimiz biraz tanışıyor gibi biz sonradan tanıştık ama eğer bütün kovalarda bu sorun varsa pek girişmek istemem ben de😕
Psikolojisi gayet iyiydi bence arkadaş çevresi falan baya genisti herkesle iyi anlaşırdı yükseleneni bilmiyorum ama bence onda sonradan görmelik bir durumda olabilir parasıyla herkesi istedigi zaman elde edecegini düşünüyordu burçla ilgisi ne kadar vardır bilemiyorum bende böyle bir iz bıraktı kova burcu genellikle yaklaşmıyorum ama burç yorumlarında falan okudugumda çapkın oldukları bir gerçek
aa anladım sonradan görme durumu ile ilgili olabilir o da psikolojik bir durum aslında oncesinde bir seylerin eksilkiginden kendini ispat edememisse sonradan her seye sahip olma istemi olmus olabilir. Genelde kovalar icin oyle herkesle anlasır humanist kisiler derler ortamda sevilirlermis. evet internette hep capkın yazıyorlar ama severse tam sever ve sadık olurlar demisler ama nerden anlıycaz ki onu da yani tam sevdigini :D yukselen de biraz etkiliyordur herhalde diye dusundum. peki senin burcun neydi
Yengeç
Yengeclerle iyi olurlardı kovalar aslında ama onun kişisel problemleri varmış. Ben de başak burcuyum ama bakalım
Hayırlısı olsun diyelim
iyiler
Nasıl iyiler ne konuda?
Ne biliyim la kova kovadir işte salla gitsin
Sen kova mısın
sensin kova
yok haşa
erkegini burca göre arama ablacim bak bi eli ayagi düzgünmü diksiyonu iyimi sana nasil davraniyor bunlari iyi analiz et sonra gidin takilin bea
öyle yapıyorum aslında ama her kime kova dersem bu sorumdaki gibi tepki veriyor. diğer taraftan da mesela ben burcuma neredeyse birebir uyuyorum baskaları da etrafımdaki kişiler de oyle o yuzden insanların tepkisi bir de okuduklarım biraz beni geri itti. konuşmasına gelecek olursak iyi gibi duruyor yani tabi kim kendini kötü gösterir o da var ama kendiyle ilgili bahsediyor görüşlerini söylüyor bazı konularla alakalı ben başka bir bakış açısıyla yaklaşınca kendi öyle düşünmese de anlayışla karşılıyor falan ama sordugum soru da cok onemli boyle olacaksa sonu baslamak istemem acıkcası o yuzden sordum
Sende kimseye kova deme o zaman kamilmisin kizim sen kova denirmi bi erkege :D
ya hahahah etrafımdaki kisilere kova erkegini sordugumda oyle tepki veriyorlar adama gidip kova demedim herhalde asghdjhg
sen zorunlu olmadikca burc işlerine girme canim
birkac sey var ama kafamda bilmek istiyorum. senin burcun ne?
Ayı :D
hangi ay ayının burcu
Temmuz
ayyyy yengeeec
Heyecan arar birine bagli kalması mümkün degil
Neden öyle? Biriyle sevgili olursa çabuk mu ayrılır yani
Aldatır bile, ayrilmak ne kelime
Sevmediği için mi yoksa sevse de aldatır mı karaktersizler mi?
Tek kisiye bagli kalmazlar bunu kendileri de diyor zatn
Evli kovalar peki?
ya da evlenmezler mi
Benim amcam kova o hiç capkın değil hatta tam zıttı mesela öyle biri görünce küfür ediyor yani yükselenle de mi alakalı acaba?
Olabilir de
Cogu gizler zaten
Gizler derken nasıl? Sen kova mısın