Yapılır mı bu bana?

tam birinden hoşlanıcam diyorum aşk acısı çekiyor ay bari yas tuttuğuna değse dicem gel beraber ağlayalım gel omzumda ağla ama kız resmen gelişmemiş kezban yemin ederim saçı 1500 ile 2000 metre arask yuksekligi gostermek icin renklendirme yontemiyle cizilen fiziki harita gibi 😞 yüzü tabak gibi böyle kocaman yanlışlıkla tabak sanıp üzerinden yemek yenilir. Gonul bu laftan anlamaz ota da konar kezbana da ama benim sucum ne
Güncellemeler
+1 yıl
okudugunuzu algilamanizda sorun var sanirim cocugun birini sectigi yok ask acisi cekiyor diyorum seni secmemis onu secmis zirvalamissiniz :D ayrica yarasi olup kocunanlari goruyorum ne alakaysa sanki onlara demisim gibi hemen atlamislar bu kadar zavalli olmayin
Güncellemeler
+1 yıl
kiskancliktan kuduran nasil saldirsam diye yirtinan bir bayan erkek hesabi acip gozlerime lens diyor hahah fotograf atmama ragmen photoshopla baktim vs vs zirvalamis baya instagram adresimi verdigim ve al fotograflarima bak dedigim halde nasil bir kiskanclik ise nasil bir zavallilik ise bu yolla saldirmaya calismis kiyamam
http://i.hizliresim.com/gLNyN3.png

hala ego ve cocugun beni secmis olmamasiyla ilgili yorum yapiyosunuz beni secmeme diye bisey yok algilama probleminiz varsa anlayana kadar okuyun :)
Yapılır mı bu bana?