http://i.hizliresim.com/gLNyN3.png
hala ego ve cocugun beni secmis olmamasiyla ilgili yorum yapiyosunuz beni secmeme diye bisey yok algilama probleminiz varsa anlayana kadar okuyun :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan aşık olduğu kişiye kimseyi yakıştıramaz mecnuna demişlerki sana kızmı yok etme eyleme leyla dediğin kara kuru birşey neresini seviyorsun bilmiyoruz ki.. Mecnun dile gelmiş 3 satırla anlatmış leylasını siz leylayı baktıgınız gibi goruyosunuz o begenmediginiz leylayı birde benim gözümle gorseniz vallahi çollere duser aşkınızdan verem olursunuz.. Her mecnunun bir leylası vardır her leylayı seven bir mecnun cıkar sen rapunzel ol mutlaka biri duracaktır pencerenin altında saçlarına dokunup sana ulaşacak içine yerleşip omrunun sonuna kadar seni sevecek..
söylediğin kız hakkında yorum yapamıycam görmedim ama şu konuda yorum yapabilirim. aşk konusunda pes etme sakın emin ol doğru kişiyi bulursun ama insanlara şans vermen lazım. Ben pes ettim ve şundan emin ol pes edersen kaldıramazsın. ben nasıl dayanıyorum kendim bile inanamıyorum.
senin suçun kıza kezban demen olabilir mi? çocuk alçak gönüllü birini arıyorsa daha çok beklersin, niyetini güzelleştirerek yaklaşırsan kazanabilirsin.
Fasulyede kendini nimetten sanarmş.
senden fazla bir yönü varmş ki adam onu secmis..
ne zorlanıyonn..
Okudugunu algilama problemin mi var :D beni secmedi demiyorum ask acisi cekiyo diyorum kezbancim
Cevap
41Cevap
Anladığım kadarıyla senin ilgi duyduğun çocuk birine karşı aşk acısı çekiyor ve o kızı anlatıyorsun sen burada, böyle sanırım.
Aslına bakarsan tamamen Leyla İle Mecnun misali hani hep anlatılır ;
Padişah Leylayı çağırtır mecnuna sorar '' Bu mu senin uğruna çöllere düştüğün kız hiç güzel değil bunun için değer mi? ''
Mecnunda birde benim gözümden gör der. Tamamen bu misal.
ben napayim? 6 aydir kimse yok hayatimda aeramaya da kokuyorum oyle ot gibi kaldim:) sorsam prk cok arkadasim iyi biri oldugumu soyler. * yne deyapayalnizim.
o degil de nick enteresanmis.
yaziodigi gibi okusam ilgi yurter. ilgimizi mi yurutuyon insafsiz:-) ama bir de ılgı olabilir. ki bu tarz isimler anca izmirden cikar. oyle ise ben ufaktqan kacim:-)
Seninde o kezban dedigin kizdan farkin yok iki makyaj yapinca guzel olmuyorsun
sence cakma sarisin olunca guzel olmuyorsun canim
senin okudugunu algilamanda sorun var cocuk beni secmedi yazmiyor orada yavrucum saclarini actirdigin kimyasallarin beynine zarari olmus ki algilama problemi cekiyorsun kiyamammm
senin suçun insaları küçümsemek kendinide dünyanın güzeli sanmak
HEEE AYNEN
Senin de saçlar kahve kaşlar simsiyah çok uyumsuz görünüyor ten renginle saçın hiç uymamış zaten insanları neden dış görünüşüyle yargılıyorsun
birincisi kaslar her zaman daha koyudur ikincisi saclarim dogal adim soyadim belki instagramima girip bakabilirsin bebeklik fotograflarima kadar var canim opuyorum
Bu maldaki özgüvende kimsede yok, demek ki adam güzellik değil beyin arıyor ondan aklında sen yoksun :)
Tdk da mudurum su sozun varya
yemin ederim saçı 1500 ile 2000 metre arask yuksekligi gostermek icin renklendirme yontemiyle cizilen fiziki harita gibi
Mudurluk teklif ediyorm
ayy ciddi misin
saçı 1500 ile 2000 metre arask yuksekligi gostermek icin renklendirme yontemiyle cizilen fiziki harita gibi '' Fenasın Senle uğraşılmaz :D
Iltifat ediyosun
Senin aklın varya şeytan gibidir valla :D
birileri gelir gönül tahtını yıkıp gider sen gelirsin bahtını yaparsın taht kırık olmaz der... kimileri hak ettigiyle yaşar kimileride hak etmedigini yaşamaya devam etmek ister bazen acı çekmek iyi gelir insana degmeyecegini anlayana kadar...
Gel sende benim omzumda ağla gel beraber ağlayalım :)
Senin suçun fazla egoların ve birazcık sabırsızlık.
Ulan acaba bizim eski sevgililerimizi teselli etmeye çalışanlar da böyle diyor mudur?
ahahhaha
Gözlerin de ki lensten, dudağını bükmenden, saçlarını dağınık bir imajla şekillendirmenden çıkan sonuç sen bile bir halta benzemediğini biliyorsun ama bir halta benzemiyorsun diyenlere atar yapıyorsun. Nasıl bir cins ne tarz bir kezbansın çözemedim.
benim mi gozlerim lens ahhaha :D instagram/ilgiyurter buyur instagram adresim bakarsin gozlerime dikkatli dikkatli nasil bir yaran varsa nasil bir ucubeysen demek ki 😂
hahaha az önce photosopla gözlerinde ki hücrelere kadar indim inorganik maddeler var profilde ki resmine bir dikkatli bakarsan hareli yeşilmidir mavimidir ne b*ktur belli oluyor. Hem sıfatsız hem kör sen o renkli lensi çıkar kendine optik bir lens al hem kör hem tipsiz daha bir iğrençleşiyorsun :)
senin photoshop bozuk galiba erkek hesabi acip kuyruk acini baska hesaplarla mi kapatiyosun anlamadim ki renk korlugu de var sanirim sende?https://i.hizliresim.com/m8V5BV.jpg
kör bir karıya gözünde lens var görebliyormusun diyorum bende ya kendin gibi salaklığın bulaşıcımı ne. Sor bakalım bu lensmi diye bir soruda ne cevap alacaksın :D mala bak lens bu bildiğin gerizekalımısın kızım ne içiyorsun sen :D
nasil bir kiskanclik bu nasil bir yedirememezlik erkek hesabi acip kiz oldugun halde boyle bir savas icine girmen :D kor olan ben degilim sensin bir goz doktoruna gorunmende fayda var zavalli
Kızmış gerizekalı çıkararsam küçük dilini yutarsın. gözünde ki kocaman lensi bize yutturmaya kalkmıyor mu birde allahım yta böyle malları niye takip etmiyorsun hadi babası bir hatadır kaza kuruşunu attı. :D Profil resmini dğiştirmişsin hemen ne oldu zoruna mı gitti yazdıklarım :D Fark eden bir şey yok demin ki beyinsizin kahkülü yana atılmış hali.
neye icerledin sen bu kadar :D kiz oldugun belli cok yaran var kuyruk acin var ki gizli olmussun bir de zavallisin
Kız falan değili sen harbiden büyük gerizekalı çıktın ha :D Kızım kendine gel bir boka benzemiyorsun tipin sıfatında meymenet yok. Boışuna kendini güzel sanıp kızın biri seni kıskanıp yazıyormuş gibi şizofrenik bir hayale kapılma. Hem gerizekalı hem şizofren ya :D Salaklığına üzüldüm keşke aldırsalarmış seni üzülüyor insan naparsın üzüntümden yazıyorum böyle :D:d
bu nasil bir zavallilik ya :D kari gibi laf dalasina girmeler falan yazik
aa kafanın içinde bir beyin yok ama teller birbirine değiyormuş erkek olduğumu kabul etti sonunda hahaha :d ben ne zavallı olcam bir s*ke benzemeyip sağda solda öten sensin sen kendine yan :D:D zavallı ucube napalım işte zamanında baban dikkatli olsaymış olmayacaktın. Paranoyak şizofren tipe bak birde ego yapıyor ulan ego yapacak birşeyin olması lazım önce :D:D kafam kadar lens takmış profil resimin değiştiriyor birde he unuttuk zaten :D nasıl kıvrak birşeysin sen ya önce kız diyon sonra erkek olduğumu kabul edip karı gibi laf yapıyon diyon sonra profil resne lens yok diyon sonra değiştiriyon :D:D:D: nasıl bir tipsin sen embesil :D
hala konusuyor ya bu kadar zavallilik olmaz
aa bir foto daha değişmiş yine bir halta benzememişsin :D olmuyor kusura bakma oraya sen şöyle köpek pisliği fotosu koy o daha güzel en azından yararlı gübre netiecede senin birşeye yararın olmadığı ortada :d zavallı diyen zavallı aşağılık kompleksi işte zavallı olduğunu biliyor bana zavallı diyor yazdıklarıma pişman oluyorum acaba gerizekalılığın üzerinden yorum yapmam yanlışmı oldu netiecede gerizekalılarda insan :) vazgeçtim sen gerizekalı bile olamassın daha fazlasısın
nasil bir yaran varsa susmuyor aksine kendi kendien o minicik beyninle bir seyler zirvaliyorsun :D umrumda degilsin kendi kendine takil burada
Birde güncelleme yapmış hayretler içinde kalıyorum bu embesillikle :D yoruma koyduğun fotoyu koyaydın ya onda ki lensi göstereydin millete uyan uyan güzellik kafanda yarattıgın bir hayal sadece tipinle insanlar dalga geçiyor bak yorumlara :D:D:D
aynen
baş edemezisn şizofren beyinsiz :D hadi yaylan tipe bak hahaha :D:d Senin gibilerde kendine kız diyor ya allah saklasın uzak olsunlar :D
hala konusuyo ya :D
mal :D
hah bu resim güzel :D suratımı çok gördünde al bir embesil cevap daha beynin yok diyorum kızıyorsun birde :d
sıkma tatlı canını bu kısır döngü böyle işliyor malesef
Uzuluyorum 😞
üzülmeyecegın bırını bul sende
Ohaaa kızı kaçirmişlar la hesabini silmiş yuh artik! @ilgiyurter_ artık aramızda değil :S
Egosu olmayan insan boş belediye otobüsü gibidir gelen biner giden biner.
Devam et arkadaşım bırak seni seven de böyle sevsin.
kızı kafamda canlandırayım dedim avatar daha çekici geldi
İnsanları bu kadar küçümseme, kendini geliştir bu konuda biraz..
sanane
Çok çirkefsin biliyormusun midemi bulandırıyorsun önce insanları küçümsemeden önce bir kendine aynada bak olur mu don lastiği :)
Engel
sarı saçlarından sen suçlusun.. senin şu yorumunda biraz kezbanca
saclarim sari degil kullu kumral ayrica niye suclu oluyorum pardon?
Yuzu tabak gibi olan insanlardan hoslanan insandan hoslanman
hoslanilmicak gibi degil
yapılmaz be kaplan pençesi ama sizde hep yapıcak erkeklerı buluyosunuz
:) yani şunu düşündün mü hiç? sen o hoşlandığın elemana fazla gelmiş olabilirmisin?
Bizde bir laf vardır. . Sende öte sürmeye akıl yok :)) öte nedir dersen g yi başına koyarsin
Bu kizdaki tip kimsede yok maymundan gelme gibi allasen kadin demeye bin sahit lazim
Be esrafini duzdugumun yellozu
İlk once su suratina bakta milete yoorum yap
Seni insan avrat yerine koyan mandayida
Neyse
sen kendini gizleyecek kadar cirkinsin :D kendin olarak gel oyle konusuruz canim
Hadi hadi yuru kumda oyna kara fatma
kaybol :D
Sanami sorcam zamane yetimi
SSenin allah bin turlu belani versin milletin sikinin altindan kalkipta burada serefsizlik yapma
Yanlış kişi ve seçim :)
Diyosuun
Yanlıs sularda yüzüyorsun demekki
Belki okyanus seviyorum
Resimdeki sensen o kızdan bir farkın yok bence
hii aynen
O ego ağırlık yapmiyomu sana :D
Yooo
Hmm peki
Uzqklasmaya calis kotu yanlarini dusun
Türkücü Ceylan'a benziyon:D
senin tipini merak etmiyor degilim zavalli o kadar cirkinsin ki gizlenmissin kiyamam
Ben çirkinim cirkim boşver beni.. milletin göz zevkini bozamam.. keşke sende GİZLENSEN :D:D..
yazık oluyo gözlerimize
peki ismi Kezban olanların suçu ne sorarım sana:))
kuzum ismi kezban olanlara bisey demiyorum ben asla demem de kizi gorsen ve cocugu gorsen sen de dersin kiza gelismemis kezban diye
@Afroditt_ sence :DD:Dd
@ilgiyurter_ üzülme D:DD
cocugu gorsen otur intihar et dersin :d
@ilgiyurter_ yakısıklı yaneee :DDD
@Afroditt_ cocuk yakısıklıymıs bacım D:D:D
@Afroditt_ bişi yapmayak :DD ayyy catlıcam sıkıntdan :DDD
@Afroditt_ pöfff :DD
@Afroditt_ aynen yaaa hiç düzgün konusan biride yok kii baska :DD:D
@Afroditt_ kudurmustur napsın karı kocası var bızım yohhhh anlayamayıs oyuzden D:d:DD:D
@Afroditt_ olsun her gece her gece :DdD:d:DD:D
@Afroditt_ gel izmire bulusurus :Dd:DD:
@Afroditt_ olur bebiş aynı yatakta yatarıs kalırsın bende D:d:DD:D
@Afroditt_ ev sallanır D:d:D
@Afroditt_ hahahaha :DD:D:d:d
@Afroditt_ tepinmeden yaparıs D:dD:dD:d:Dd
@Afroditt_ kızın bırı bana seks yapmak zayıflatıyomu dedi :(((
@Afroditt_ bilmiyom ki bişi diyim engelleyip sildim D:dD:dD:D
@Afroditt_ peki aşkımmm :DD:D
@Afroditt_ aşkımmmmmmmm :D:DD:dDD:D::Ddd
@Afroditt_ bilmiyom ki meraktan catlıyom ama :DD:D
@Afroditt_ heyt beee millet neler yasıyo D:dD:D
@Afroditt_ temam D:D:dD:d
yapılmaz tabı okumadım uzundu
Hmm
demek ki kız da sende görmediği bir şeyi görmüş
Amaç? niye millete kezban diyon yahu
bu nasıl bir egodur :D
Sen kendine çok guveniyosun galiba tavanlarda
Şekilden şekile sokmuşsunda kendini bir haltada benzememissin kb
ucubeligin everestinde gizli kullanici olarak sen bana laf atsan ne olur kezbancim :D
Gerçekler acidir tatlim uzme kendini
gercekler acidir diyosun da ben kendimi biliyorum ama sen korkak zavalli bir ucubesin ki kendinle gelemiyosun gotun yemiyo :D
Vah zavallim zorunami gitti :)
senin soylediklerin niye zoruma girsin korkak bir ucubesin :D
Hı hı tamam canım egonla sana mutluluklar :)
Terbiyesizlik yapma alskdaslşd
Oo isyan alirim bir dal
Tiopine tukureyim
gizli olma senin de tipini gorelim kezbis
Sana pas vermeyen erkeğin aklına...
😱😱
Ne oldu? 😱😱
sen neyin kafasını yaşadın bunu yazarken panpa :D
Sen kendi sıfatına bak a. mk. b*k atsan yapışmaz
Sen kendi suratina baktin mi aynada 😂😂
Ne diyon?
Sana demiyom