Sizce neden hanımefendi/beyfendi olan kişiler değil de saçma sapan insanlar seviliyor değer veriliyor?

Gizli Üye
Ya cidden anlamıyorum ortamcı birisi değilim alkol almam sigara içmem erkeklerle gereksiz samimiyet kurmam hicbir kötü özelliğim yoktur. Hatta kızlar mesajlara saatlerce geç cevap veriyor ben diyorum ki neden? Normal görünce yaz işte dimi? Mesala sevgililerine bağırıp trip atıp çocukça davranışlar yapıyorlar ki ben böyle şeyler de yapmam. Pahalı hediyeler istiyorlar sürekli diğer ilişkilerle kıyas var çok saçma bulurum. Ama bakıyorum sonuç olarak erkekler onları seçiyor onlar mutlu mesut bize gelince kimse yok.. cidden anlamıyorum sevmeyi sevilmeyi en çok bizim gibiler hak ediyor ya.. bir çocuk oldu işte flört ettik 2 hafta konuştuk sonra aynı bu şekilde olan bir kıza gitti. Merak ediyorum neden cidden neden? Sınıfta düzgün beyefendi bir çocuk vardı o da arkadaşıma yazdı kız istemedi gitti uğursuz nursuz birisini seçti fjfjfjfj
Sizce neden hanımefendi/beyfendi olan kişiler değil de saçma sapan insanlar seviliyor değer veriliyor?
21 Cevap