İnanıyor muyuz bu laflara? Bu hikayede yanan Jennifer oldu.

İnanıyor muyuz bu laflara? Bu hikayede yanan Jennifer oldu.

Sadece kağıt üzerinde olan bir ilişki yaşamam ya da evlilik yapmayı tercih etmem mesela sadece kağıt üzerinde evli olsan evlendiğim insanla birlikte uyumadıktan sonra ilişki yaşamadıktan sonra ondan bir çocuk sahibi dünyaya getirmedikten sonra o çocuğa bir şeyler öğretip hayatında bir şeyler veremedikten sonra evlilik yapmanın ne anlamı kaldı ki yani sadece para için ilerleyen dönemlerde miras için evlilik diyorsanız bunların hiçbir anlamı yok evet para önemli evet maddiyat olmazsa kimse yüzümüze bakmaz ama sadece maddiyat için de çocuk olmadan evlilik ve aile bağı olmadan en kötüsü de olsa en az da olsa birazcık sevgi olmadan hiçbir şekilde evliliği tercih etmezdim.
Hayır yaşamam tabi ki de yani benim için gerçek aşk önemli ve sevdiğim kadın da sadece bana ait olmalı.. Sadece kağıt üzerinde evli olduğunu söyleyen biriyle ilişki yaşamak, hem etik hem de hukuki açıdan sorunlu bir durumdur. Evlilik, iki kişinin karşılıklı anlaşma ve rızasıyla kurulan bir kurumdur. Evli bir kişi, evlilik akdini ihlal ederek başka biriyle ilişkiye girerse, bu hem eşine hem de karşı tarafa karşı bir haksızlıktır. Kağıt üzerinde evli olduğunu söyleyen biriyle ilişki yaşamak, aldatma olarak kabul edilebilir. Aldatılan eş, eşinin evlilik dışı ilişkisinden maddi ve manevi zarar görebilir. Bu nedenle, sadece kağıt üzerinde evli olduğunu söyleyen biriyle ilişki yaşamak, her iki taraf için de riskli bir durumdur. Etik açıdan, evli bir kişiyle ilişkiye girmek doğru değil.
Hukuki açıdan, sadece kağıt üzerinde evli olsa bile, evli bir kişiyle ilişki yaşamak bir suç olabilir.
Duygusal açıdan, sadece kağıt üzerinde evli olduğunu söyleyen biriyle ilişki yaşamak, aldatma riskini artırır.
Sonuç olarak, sadece kağıt üzerinde evli olduğunu söyleyen biriyle ilişki yaşamam. Bu, hem etik hem de hukuki açıdan sorunlu bir durumdur.
Daha önce evli bir kadınla birlikte oldum bu yüzden bu konularda çok eleştirisel yaklaşamıyorum başıma gelmeden önce asla böyle birşeyin kabul edilebilir bir yanı olduğuna inanmazdım fakat , kabule edilebilir bir yanı olduğunu onu hissedince anlıyorsun ve o arzu herhangi birşeyle yok edilemiyor
Öncelikle sebeplerini öğrenirim eğer gercekten kağıt üzerindeki sebeplerde mantikliysa neden olmasın birde kağıt üzerindeki iliskisi olan adamla da görüşürüm bu konuyu ve ayrı evde yaşıyorlarsa olabilir.
Cevap
42Cevap
Yaşayamam, büyük konuşmak istemem..
Bunlara inanan halâ varsa yaşasınlar...
Görende Almanya'da kalmak için evlendi sanır gadası 🤣
ha aynen kağıt üzerinde evlidir eşleriyle de kağıt üstünde ilişki yaşıyorlar kağıt üstünde çocuk yapıyorlar zaten
Ayrı yataklarda uyuyorlar orayı atlamışsın 😅
doğru
Kağıt üzerinde olunca bekar mı sayılıyormuş yemezler tatlımm
Hayır yaşamam. Sonuçta resmi olarak evli bir insan. Bana doğru gelmiyor.
Şahsen kanada vatandaşlığımsan dolayı böyle teklifler aldım ama gülümseyip geçiyorum. Evlilik çocuk oyuncağı değil
şimdi bende evlenmeden önce böyle düşünürdüm hikaye gelirdi ama evlenınce çok farklı oluyır vaziyet ben mesela ayrı yatan aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz boşan demek insanlara kolay evli olmadan bence büyük konusmayın derim.
aşkım boşanacağız diyorum neden inanmıyorsun şeklinde devam eden muhabbetler hepsi yalan dolan asdfasfd
Bir çok evli erkeğin sığındığı arkasına saklandigi tavlama sanatı için kullandığı bir yalan
Kağıdın üstünü tamamen sil ondan sonra ne yaparsak yapalım derim
O kağıt hala duruyorsa dediği gibi olmadığı kesindir. Başka kapıya.. ;)
Canı istiyorsa neden olmasın hasretini gideririz
kendisine çok iyi baksın kağıt mağıt bilmem ben
Kaput üzerinde neden devam ediyormuş?
çok komik bahaneler
isteyen istediğini yapıyor ki aldatmanın adı olmuş Jennifer
Yaşadığın her şey eşiyle ortak gibi bir şey oluyor bizim gibi ülkelerde.
Avrupada durum biraz farklı. Orada normal olabilirdi
Kılıflar her ne olursa olsun evli olan biriyle değil ilişki arkadaşlık bile kurmam
Çok heyecan verici olur yasak aşk gibi bir şeyse okey ama diğer şekilde hayır
zaten hep kagıt üstünde olur ama buna inanan aptaalllarda var
Kağıt üzerinde evlilik nasıl oluyor😀
İmza atmış alakası yok tarzından anca kendilerini kandırıyorlar
Arada yaş farkı varsa, ortada miras veya para durumu varsa olabilir belki😀
kağıt parçasıyla evlilik olmaz evlilik ciddi bir müessesedir
Yaşamam ya güven olmaz sonra al başına belayı. Zaten kimin eli kimin cebinde belli değil artık
Kağıt üzerinde yaşarım...
Yaptık onu da pek iç açıcı olmuyor bir süre sonra
Evlenmemm evlenemeğğm
Küçük yalanlarla vakit kaybedemem ki
Palavra palavra palavra
sadece kagit uzerinde bosanmak 3 dk :)
Elbette hayır ayrılırım.
Kahkaha patlatalım.
Doğru da olsa işim olmaz.
:)) bu devirde onu yiyen kız var mı ya:)
Hoşuma giderse yaşarım
Yatakta iyiyse olabilir.
çıkarlarımız uyarsa yaşarım
Öyle ise neden o zaman evlilik devam ediyor ki
Hayır.
Yalan aq belli kalma kagit uzerinde seni tutan ne
Yaşarım
büyük yalan
Hayır
Hayır
İsim olmaz
Hayır.