"Sadece kağıt üzerinde evliyim, eşimi aslında hiç sevmiyorum."
gibi gibi sorulara da burada çok denk geliyoruz.
Peki siz evliliği resmi olarak henüz bitmemiş ama eşinden ayrı biriyle sevgili olur musunuz?

Kağıt üzerinde evli olması evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aynı evi, yatağı paylaşmasalar da evli bir adam sonuçta. Böyle biriyle bir ilişki yaşamam. Boşanıp gelse bile zor. Evli olmasına rağmen biriyle bir birliktelik yaşamak istemesi bile yanlış. Boşan, sonra ne halt yiyorsan ye. Bunu boşanmadan yapıyorsan kusura bakma ama karaktersizsindir. Resmen ihanet bunun adı.
Hayır olmam. Ama evli erkeklerin bu söylemleri yalan değil, doğru. Gerçekten de eşlerini sevmiyorlar, yüzüne bile bakmıyorlar tamam evet ama bu tatmin ediyor mu diğer kadını? Kağıt üstünde neden devam ediyor, etmesin. Çocuk için vs gibi bahanelerle saçma sapan bir hayat yaşayan erkeği de asla istemem zaten. Ayrılmasını bilmeyen erkek mutlu edemez ki diğer kadını da
Fazlaca rahatsız edici bir durum. Daha ilk tanışmada haberim olduysa konusmayi keserim fakat fazla yogun hoşlantı, begeni, ilgim varsa o zaman eşiyle konuşurum. Genelde meslek icin yapıyorlar o tarz bir seyse olabilir. Dedigim gibi esiyle konusmam, doğruluğuna inanmam lazim. Ki zaten eside olmuyor. Ayrica aynı evde yasama durumlari falan tabiki olmayacak.
Kağıt üzerinde evlilik diye bişey olmaz. Ya evlidir ya değildir. Sadece çocuk uzun süren çekişmeli boşanma davaları söz konusu olabiliyor. Zaten o da mahkeme kararları ile ispat edilebilir. İddia etmeye gerek yok. Mahkemesi bile olmayan bir evlilik kağıt üzerinde olmaz.
Cevap
45Cevap
Sadece bi kağıt üzerine imza atıp boşansın o vakit, öyle gelsin
Ne farkediyor kağıt üstünde kağıt altinda hatta evliliği geç normal sevgiliylen bile insanları aldatmayin kardeşim aldatmayin sevmiyorsanız gidin kimsenin hayalleri ile oynamayın onursuz gurursuz namussuz olmayın dünyadaki en büyük pislik aldatmak ve ihanettir ama. sunu hep söylerim yanına kalır yarına kalmaz Allah emin yassattigini yasattirmadan öldürmez kimseyi...
İki tarafın rızası ile atılan bir imza yine iki tarafın rızası ile yok edilir. Resmiyette evli olan biri "gercek" olmasa dahi bosanmadan başka biriyle görüşmemeli ilişki yasamamalidir. Bu hem kendisine saygıdan hem karşı tarafa saygıdan ötürü çirkin bir şeydir. Yani cevabım hayır.
Etik değil elbette ama zor soru. Evliliğe kişiye göre değişir bu. Bir erkek olarak evvela neden bir kadın bana bu taleple gelir onu anlamaya çalışırım. Eksikligi ne, içindeki ızdırap ne? Bir kadın için kolay adım değil çünkü bu. Kimse of evliligimden sıkıldım hadi gel benimle ol demez. Birşeyler kopmuştur, içten içe acı çekiyordur. Anlaşılmadığı, anlatamadığı, sesini duyuramadigi için zaten bu noktadadir. Yargılamadan anlamaya çalışırdim. Bu bile ona iyi hissettirecektir.
Yasamam ne kadar guvenebilirsin ki? Ya yalansa hem kagit uzerinde de olsa evli sonuctaa
Ayrı mı yaşıyosun? Üzücü bir durum ayrı dahi olsalar evliliklerini resmi olarak bitirmeleri gerekir. Sen ortalık şeysi hissediyosan kendini bir sakıncası yok ama resmi olarak bitirmeleri gerek
Niye soruyosun? Sen mi bir arkadaşın mı bu durumda? Soru sormak meraktan ileri gelir, merak kişiseldir
Hayır. Ne olursa olsun biri ile hayatını, evini paylasıyor. Evliliğinin durumunu tartmak benim için söz konusu olmaz, sebep ya da nedenler gerçeği ortadan kaldıramaz.
Kesinlikle yaşamam. Çünkü aşırı saçma, bu tür insanların amacı belli zaten. Belli bir süre ilişki yaşayıp yolları ayırmak. Sonu belli olan işe girmem.
Bu tip insanlar güven vermez.
Dolayısıyla ilişki yaşanmaz..
Çünkü ilişkinin temelinde saygı ve güven olmalıdır...
klasik bacım*pu erkeklerin kizlari kandirma sözleri
Yalana gerek yok neyse o olmalı insan önce. Yalancı biriyle yakınlaşamam itici gelir zaten. Evliysen evlisindir bunu kıvırmaya gerek yok önce dürüst olun derim.
Aldatmaya karşıyım ama bazen bazı kadınlar sınırlarımı zorluyor
'Yer mi lan bu insan evladı?' der reddimi yapıştırırım ₪
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık isirmalik kalcali ise hatun...
Her şey mümkün 😝
Milyonlarca bekar erkek varken mi? 😄 mantıksızlık olur. Hatta slkklık afedersiniz
Hayır nerden bileyim yalan söyleyip söylemediğini sonuçta evli
Birlikte yaşıyorlar ise yani aynı evde kesinlikle yalandır
Kağıt uzerinde ya da değil evli olan evlidir.. bunun ötesi berisi olmaz ki
Tam olarak o konumdayım. Ben sadece kağıt üzerinde evliyim. Sevdiğim kadın da bunu biliyor
Evli olan evlidir
Diğer eşin de onun üzerinde hakkı vardır.
Ve siz o hakka tecavüz ediyorsunuz net...
Böyle bir ilişki yaşamam
ay hiç bilemedim şimdi. sanırım hayır neyse ben nişanlıyım bb
O kağıdı yırt öyle gel derim.
Böyleleri çok aynı şekilde düşünen bir sürü kadın da var. Birbirlerini bulsalar iyi olur. Körler sağırlar birbirini ağırlar
Kesinlikle yaşanmaz kağıt üstü desede medeni hali EVLİ
Klasik yalanlar. Başka kadınlarda gözü olanların klasik yalanları böyle olur genelde
Tabiki yaşamam. bekarına hayır diyorum evli birinin hiç şansı yok
Asla! ya buna inanan var mı çok aptalca neyse yapan varsa kendileri bilir
Ben olmam. Olmamızda etik olmaz.
Inanmak asla. Net yalandir
Biraz içlerine girmem gerek görmeden bilemem
ya slk olmayın arkadaşlar
Hayır tabi ki. Kağıt mağıt herif evliyse olmaz.
Kesinlikle yaşamazdim
yaşamam karaktersiz biriyle
Hayır, yaşamam yine de
Her evlinin iddiası bu zaten mk..
hayır. yaşayana afiyet olsun.
Hayır, cesareti olan ayrılıp öyle gelsin...
KYK borcu için evlenen çok
Cinsellik olur ama aşk yaşamam
Olunmaz kağıt üzerinde de olsa sonuçta evli
Biliyorsam gerçekten yaşarım
Sadece kağıt üzerinde evliyiz diyen kadında çok
Öylesine mi evlenmiş :)
Nerden bilcem öyle olduğunu 🤓
İPTAL ettirsin o kağıdı o zaman
Hala buna inananlar var mı ki
Hayır evli biriyle hayatta olmaz
Buna inanan da ne bileyim
Hepsi yalancı inanmam
Niye evleneyimki öyle biriyle
Yaşamam
Hayır asla
Evli evlidir
çooookk ilişki yaşadım burada evlilerle.
Yaşamam.
Hayır, yaşamam
Hayir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?