Aşk İlişkileri 2 ay Hayatına şöyle girsem ne yapabilirsin ki? u erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Böyle ansızın riba daba dam diye. Ya senin ben soracağın soruyu skm Kimsenin hayatına kimse karışamaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatına şöyle girsem ne yapabilirsin ki? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 47 , eic 69% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kamera onunde bagdas kurmus kendinden gecmis sarki soyleyerek mi? 1 4 Yorumla erkeksihayvan 2 ay Hayır, hayatın o kadar zahmete değmez. Sadece dümdüz riba diba dam dam diyerek. Yorumla angelofthecity 2 ay Hayatim o kadar zahmete degmezse... Bence ceneni de yorma derim gunah... Yorumla erkeksihayvan 2 ay Mantıklı. Girmiyorum o zaman Yorumla angelofthecity 2 ay Tabii ki 👍 Yorumla
ceyloo9292 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 2 ay bişey yapmam hayatıma girebilirsin ama hayatımdan istesem ben seni geri çıkartırım 1 1 Yorumla erkeksihayvan Yeni 2 ay En doğal hakkın valla Yorumla
Kaunis Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Öyle giren öyle de çıkar, gerek yok. 1 2 Yorumla erkeksihayvan 2 ay Hiç girmiyim ben o zaman Yorumla Kaunis 2 ay Yer yok zaten, kapı baca da kapalı... sevmiyorum ben çat kapı misafir Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 90% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. giremezsin ki... :) 1 2 Yorumla erkeksihayvan 2 ay Valla inşallah giremem hacı :) Yorumla JoeGoIdberg 2 ay inşallah :D Yorumla
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Olur, yenir. 1 49 Yorumla erkeksihayvan 2 ay he he diyip beni mi geçiştiriyon yoksa net bir insan mısın anlayamamanın verdiği şüphelerle baş başa kaldım şu an Yorumla sdkdkfkf 2 ay İnsanları kendiyle baş başa bırakmaya bayılırım. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Aaa tanısan çok seversin o zaman beni. Hayata karşı gözüne ışık tutulmuş tavşan gibiyim. Issız ormanda bi başına alık alık bakıyom Yorumla sdkdkfkf 2 ay Tanıyorum. Ama çok eskiden. Sen bir başına alık alık bakmazsın. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Bayadır eski bir üyenin yeni nikiyle karşılaşmıyordum iyi oldu :) son cümleye bakılırsa kötü bişi dedin ama canın sağolsun Yorumla sdkdkfkf 2 ay Şaka yapıyorum. :)) Güzel bir insansın. Tekrar gördüğüme sevindim. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Allah allah tanıdığına emin misin ya :))) Yorumla sdkdkfkf 2 ay Böyle cevaplar vereceğini tahmin edecek kadar tanıyorum. Ama uzun yıllar oldu. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Hmm bütün numaralarımı biliyorsun demek. Kesin ip var diyenlerin ortasında bir garip sihirbaz gibi kaldım :) Yorumla sdkdkfkf 2 ay Tüm numaralarını göstermeyecek kadar akıllısın. :)) Yorumla erkeksihayvan 2 ay Numaram yok ki :/ Yorumla sdkdkfkf 2 ay Olamaz. Yaşlanıyorsun. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Kırıldım :/ yaşlılıktan sanırım çabuk kırılıyom Yorumla sdkdkfkf 2 ay Büyüdün kerata. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Kafamı hafifçe severek mi söyledin bunu? Yorumla sdkdkfkf 2 ay Hayır. :)) Yorumla erkeksihayvan 2 ay Uyumuşum uslu bi şirin olduğum için Yorumla sdkdkfkf 2 ay Günaydın tosun paşa Yorumla erkeksihayvan 2 ay Günaydın leyla hanımcığım Yorumla sdkdkfkf 2 ay Olur, yenir. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Bant kaydı mıydı bütün konuşma? Başa mı döndük? Yorumla sdkdkfkf 2 ay Kim tekrar etmek ister ki? Yorumla erkeksihayvan 2 ay Neden 3 yıl önce boşanmışız da yeniden evlilik düşünüyormuşuz gibi konuşuyon :) Yorumla sdkdkfkf 2 ay Yaşlılık cümlelerinden eksiltmemiş, katmış da katmış. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Sensin yaşlılık :/ çeneme vurdu yaşlandıkça Yorumla sdkdkfkf 2 ay Erkekleri en karizmatik yaş dilimindesin. Tadını çıkar. Yorumla sdkdkfkf 2 ay erkeklerin* Yorumla erkeksihayvan 2 ay Ben de tam onu dicektim ama laf olur söz olur diye demedim, tadımı çıkar Yorumla sdkdkfkf 2 ay Cılkını çıkarmak daha cazip geliyor. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Çıkartma ya çok üzülüyom ben Yorumla sdkdkfkf 2 ay Ben üzülüyorum. Ne olacak böyle? Yorumla erkeksihayvan 2 ay Ne kadar ortak noktamız var. İnşallah bizim iktidarımızda kimse üzülmeyecek Yorumla sdkdkfkf 2 ay Onların yerine de mi biz üzüleceğiz? Yorumla erkeksihayvan 2 ay Bizden başkasını düşünmicez bencil bir iktidar olucaz. Düşünsene sadece ikimize ait bi iktidar. Tayyiple bahçeli gibi takılırız. Vatandaştan bize ne Yorumla sdkdkfkf 2 ay Düşünmemeliyim. Yoksa sana inanırım. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Bu cümleyi sadece inananlar kurar. (Baya baya slogan atıyoz şu an karşılıklı) Yorumla sdkdkfkf 2 ay Öyleyse ben bi düşüneyim. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Böyle böyle ölürüm ben zaten. Yorumla sdkdkfkf 2 ay Dur daha erken. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Ben gitmeye meraklı değilim de azrail laf dinler mi Yorumla sdkdkfkf 2 ay Sen onu da etkin altına alırsın. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Baya baya dolandırıcı muamelesi görüyorum şu an Yorumla sdkdkfkf 2 ay Sana her şey yakışır. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Kötü şeyleri yakıştırıyon ama Yorumla sdkdkfkf 2 ay Sana yakışan iyi bir şey söyle. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Benim söylemem bana yakışmaz Yorumla sdkdkfkf 2 ay Alçakgönüllülük diye yazıyorum o zaman. Yorumla erkeksihayvan 2 ay Allah razı olsun hanımkızım Yorumla sdkdkfkf 2 ay Var ol üstadım. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 120,8b cevap paylaştı. Giremezler 1 5 Yorumla erkeksihayvan 2 ay Bir gece ansızın. Barış_LonelyForever 2 ay Bırakın gelsin erkeksihayvan 2 ay :))) Bunun videosunu atarak yorum yapsan efsane olurdu Barış_LonelyForever 2 ay https://www.youtube.com/watch?v=Rr5xjNgV7cw Bırakın gelsin sdfsd erkeksihayvan 2 ay :))))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kamera onunde bagdas kurmus kendinden gecmis sarki soyleyerek mi?
Hayır, hayatın o kadar zahmete değmez. Sadece dümdüz riba diba dam dam diyerek.
Hayatim o kadar zahmete degmezse... Bence ceneni de yorma derim gunah...
Mantıklı. Girmiyorum o zaman
Tabii ki 👍
bişey yapmam hayatıma girebilirsin ama hayatımdan istesem ben seni geri çıkartırım
En doğal hakkın valla
Öyle giren öyle de çıkar, gerek yok.
Hiç girmiyim ben o zaman
Yer yok zaten, kapı baca da kapalı... sevmiyorum ben çat kapı misafir
giremezsin ki... :)
Valla inşallah giremem hacı :)
inşallah :D
Olur, yenir.
he he diyip beni mi geçiştiriyon yoksa net bir insan mısın anlayamamanın verdiği şüphelerle baş başa kaldım şu an
İnsanları kendiyle baş başa bırakmaya bayılırım.
Aaa tanısan çok seversin o zaman beni. Hayata karşı gözüne ışık tutulmuş tavşan gibiyim. Issız ormanda bi başına alık alık bakıyom
Tanıyorum. Ama çok eskiden. Sen bir başına alık alık bakmazsın.
Bayadır eski bir üyenin yeni nikiyle karşılaşmıyordum iyi oldu :) son cümleye bakılırsa kötü bişi dedin ama canın sağolsun
Şaka yapıyorum. :)) Güzel bir insansın. Tekrar gördüğüme sevindim.
Allah allah tanıdığına emin misin ya :)))
Böyle cevaplar vereceğini tahmin edecek kadar tanıyorum. Ama uzun yıllar oldu.
Hmm bütün numaralarımı biliyorsun demek. Kesin ip var diyenlerin ortasında bir garip sihirbaz gibi kaldım :)
Tüm numaralarını göstermeyecek kadar akıllısın. :))
Numaram yok ki :/
Olamaz. Yaşlanıyorsun.
Kırıldım :/ yaşlılıktan sanırım çabuk kırılıyom
Büyüdün kerata.
Kafamı hafifçe severek mi söyledin bunu?
Hayır. :))
Uyumuşum uslu bi şirin olduğum için
Günaydın tosun paşa
Günaydın leyla hanımcığım
Olur, yenir.
Bant kaydı mıydı bütün konuşma? Başa mı döndük?
Kim tekrar etmek ister ki?
Neden 3 yıl önce boşanmışız da yeniden evlilik düşünüyormuşuz gibi konuşuyon :)
Yaşlılık cümlelerinden eksiltmemiş, katmış da katmış.
Sensin yaşlılık :/ çeneme vurdu yaşlandıkça
Erkekleri en karizmatik yaş dilimindesin. Tadını çıkar.
erkeklerin*
Ben de tam onu dicektim ama laf olur söz olur diye demedim, tadımı çıkar
Cılkını çıkarmak daha cazip geliyor.
Çıkartma ya çok üzülüyom ben
Ben üzülüyorum. Ne olacak böyle?
Ne kadar ortak noktamız var. İnşallah bizim iktidarımızda kimse üzülmeyecek
Onların yerine de mi biz üzüleceğiz?
Bizden başkasını düşünmicez bencil bir iktidar olucaz. Düşünsene sadece ikimize ait bi iktidar. Tayyiple bahçeli gibi takılırız. Vatandaştan bize ne
Düşünmemeliyim. Yoksa sana inanırım.
Bu cümleyi sadece inananlar kurar. (Baya baya slogan atıyoz şu an karşılıklı)
Öyleyse ben bi düşüneyim.
Böyle böyle ölürüm ben zaten.
Dur daha erken.
Ben gitmeye meraklı değilim de azrail laf dinler mi
Sen onu da etkin altına alırsın.
Baya baya dolandırıcı muamelesi görüyorum şu an
Sana her şey yakışır.
Kötü şeyleri yakıştırıyon ama
Sana yakışan iyi bir şey söyle.
Benim söylemem bana yakışmaz
Alçakgönüllülük diye yazıyorum o zaman.
Allah razı olsun hanımkızım