Sevgilimin kendi hayatı hakkında bana bazı şeyleri yalan söylediğini düşünüyorum ne gibi şeyler olduğunu ben de bilmiyorum ama Sıradan şeyler konuşurken Bazen ne cevap vereceğini bilemiyor duraksıyor kekelemeye falan başladığı zamanlarda oluyor bunlar da Bende yalan söylüyor hissi uyandırıyor tabiki. Kısa bir süre öncesinde de küçük küçük yalanlarını yakalamışlığım var hani belli bir konu olsa o konu üzerinden ilerlerim ağzından laf almaya çalışırım Ama belli bir konu yok bütün hayatı içinde geçerli yalanlar söylüyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yalancılar uzak durun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zor
Doğruyu duymam konusumu evet zor maalesef hele de arada uzakk mesafe varsa
Aynen
Uzak mesafeden hayır gelmez
O kadar güzel ve o kadar kusursuz seviyor ki Yalanmış oymuş buymuş birden Manipüle oluveriyorsun yine bilmiyorum nasıl başarıyor bunu ama kavga da etmek suçlu O da olsa Yeri geliyor ondan sıkıldığımı bunaldığımı hissediyorum ama sonuç olarak yine beraberim ayrılsak yine barıştığımda buluyorum kendimi çünkü hiç bırakmıyor hemen gelip tekrar barışmak istiyor Öyle bir Manipüle etme özelliği var ki yani uzaklaşamıyorsun
O zaman aranıza mesafe koyunuz
Ya diyorsun ki Okey bir sürü sorun var ama o kadar güzel seviyor ki böyle güzel seven bir insana kıyamam diyorsun mesela ilişki ne kadar zarar görürse görsün bir daha onun gibisini bulamayacakmışım gibi geliyor Onun gibi kusursuz Seven her şeyi anlayışla yaklaşan bir insan bulamayacakmışım gibi geliyor yani nasıl bu kadar bağlandım Bilmiyorum aslında tam tersi o bana aşırı bağlı böyle olduğu için de beni de kendine bağladı
Ne gibi bir mesafe zaten arada 700 kilometre var ndjdjdjf
Nerede
Hataylı o
Sen neredesin
Konya
Sağlık olsun
, Ben de bir yorum yapacaksınız sandım öyle tek tek sorunca
Uzun mesafeli ilişki sürer mi Allah aşkına bir düşünün canım benim
Ilk zamanlarda sürerek de geliyordu çok güzeldi Çok mutluyduk bir de biz üniversitede tanıştık 2 ayımız beraber geçti sonra ara tatile girdik deprem oldu okullar kapandı sonra zaten biz mezun olduk Bir kere de mezuniyette görüştük mezuniyeti saymazsak Yani iki gün görüştüğümüzü saymazsak 9 aydır ayrıyız 2 ayda yüz yüzeydik zaten 11 aylık
Ayrıldığımız zaman uzaktan yürütemeyeceğimi söyledim Bana dedi ki en başından beri biliyorduk böyle bir Problem olacağını Biz de bu işçilere kalkıştık bu yola girdik dedi haklıydı ilişkinin en başından biliyorduk uzak mesafe olduğumuzu ama gönül ferman dinlemiyor işte gözüne gülüşüne sevişine Hayallere dalıp gidiyorsun Sanki her şey oluverecekmiş gibi geliyor işte uzaklaşınca gerçekleri görmeye başladım mesela onun mesleği olsa o Okul bitince nişan evlilik falan düşünmüştük ama ikimiz de sınıf arkadaşıydı aynı bölümden mezun olduk Dolayısıyla ikimizin de işi yok onun Askerliği de yok henüz Bizim hayaller siyah poşete koy yani
O zaman kalbinize söz geciremediniz
Bak yemin ediyorum beni bu kadar güzel sevip bu kadar önemseyip her şeyimi anlayışla karşılamasaydı çoktan bitmişti ama o kadar iyi bir insan ki ayrılarak ona bu hüznü yaşatmak istemiyorum kendimi affedemezmişim gibi geliyor Eğer onu bu kadar çabalarken yarı yolda bırakırsan vicdansızmışım gibi geliyor Ve bir ömür Sanki onun ahını çekecekmişim gibi geliyor Ben de seviyorum ama artık gerçekleri görmeye başladığımdan beri yavaş yavaş soğuduğumu fark ediyorum
O zaman sen, onun yanına git ve iki medeni insan gibi konuşunuz
O benim yanıma gelemez Çünkü ailem buna karşı gelir küçük bir ilçedeyim laf söz olur tarzında düşünceler çok fazla yaygın burada ben de buradan kalkıp da 700 kilometre öteye bir erkeğin yanına gidemem Nişanlım değil sözlüm değil Nişanlım olsa bile Ailem izin vermez tek başıma gitmeme baskıcı Bir ailem yok ama ben olsam ben de bu devirde çocuğumu 700 kilometre Öteye salmazdım sanırım ailem salsa bile ben gitmem devir o kadar kötü ki ben kimseye güvenip de bu kadar yol gidebileceğimi düşünmüyorum