Evet diz çökmeli
Hayır çökmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yani bu durum kişilerin kendi tercihine ve arasındaki olan sevgisine bağlı ama zaten benim engel durumum söz konusu olduğu için diz çökerek evlilik teklifi yapamazdım diye düşünüyorum, ya fakat zaten bana şu saçma geliyor yani ben zaten bir insanla evlenmek için görüşüyorsan ve insan da bunu biliyorsa bununla ilgili adımlar atıyorsam işte ev eşya çeyiz ve benzeri şeyler yapıyorsam yani onu hayatımı birleştirmek ve evlilik yapmak için hayatımı alıyorsun Bir de bunun üstüne evlilik teklifi gibi saçmalık yaparak üstüne de ne bileyim kaç bin lira yüzük almak yani bana mantıksız geliyor tamam güzel bir şey hoş bir şey yapılabilir ha ben de yapabilirim ama yani gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Ben çökerdim tabi ki de ama kişiye göre değişir Bu, kişisel bir tercih meselesidir. Diz çökmek, erkeğin kadına olan sevgisini ve bağlılığını ifade etmenin geleneksel bir yoludur. Ancak, bu davranışın zorunlu olmadığını da unutmamak gerekir. Diz çökmek, bazı insanlar için romantik ve duygusal bir jest olarak görülebilir. Ancak, bazı insanlar için bu davranış eski moda veya hatta komik gelebilir. Bu nedenle, diz çökmenin sizin ve partneriniz için doğru bir seçim olup olmadığını düşünmeniz önemlidir. Romantik ve duygusal bir jesttir. Kadın için özel ve unutulmaz bir deneyim olabilir. Erkeğin kadına olan sevgisini ve bağlılığını ifade eder Erkekler için fiziksel olarak zor olabilir. Bazı kadınlar için eski moda veya komik gelebilir. Erkeğin ve kadının kültürel geçmişlerine bağlı olarak uygun olmayabilir. Sonuç olarak, evlilik teklifinde diz çökmek mi yoksa çökmemek mi gerektiğine karar vermek, tamamen size ve partnerinize kalmış. Bu kararı verirken, sizin ve partnerinizin bireysel tercihlerini ve kültürel geçmişlerini göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Çöksün ne var sanki bazen kadın ayağını yıkar bazen erkek diz çöker eş olacaksınız bundan ötesi mi var
Thanksssss
Ricaa 😊
💁♀️
Popişine tekme yemek istemiyorsa çökmez
Cevap
4Cevap
Bu nerede olacağına göre değişir. Düşün şimdi. Kızı aldın ve romantik bir akşam yemeğine götürdün. İki de kemancı tuttun. Bence burada gerek yok. 😂Yani masada oturuyorsun zaten. Ne gerek var? "Aşkım, eline en çok ne yakışırdı?" gibisinden bir şey de ve uzatsın elini tak işte yüzüğü. 😂😂Aman! Ne romantik oldu. Puhahaha Benden çıksa çıksa böyle bir fikir çıkardı zaten.
El vurup diz çökeceğimiz yer sadece Kadir-i Mutlak huzurundadır. Yaradılmışların önünde çökülmez. Bugün kadına boynunu eğen yarın kimlere boynunu eğmez?
Bence zorunda değil. İster yapar ister yapmaz. Takılmam böyle şeylere. Önemli olan evlilik teklifi güzel bir anı bıraksın.
Daha yolun basindan bunun icin gurur yapiyorsa yurumez o adamla
Gereksiz buluyorum böyle aksiyonları pat diye ediverse daha iyi olur
Bilmem. Benimki , kolunda kocaman ayıcıkla geliyordu evlenme teklifi edicekdi. Birden babamı görünce panikledi. Nasıl teklif edeceğini unutdu 😂😂😂
Benimki çökmedi. Çökmesini de istemezdim doğrusu.
Erkek adam diz çökmez diz çöktürür skar ağzına bayıltır
Evlilikten vazgeçerim yine de diz çökmem
Evet diz çökmesi gerekir
Hayır.
Evet
çökebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?