Ayrılık sonrası düşüncesi nedir sizce?

Ciddi bir ilişkim vardı 3 yıldan fazla beraber cok zor dönemlerden geçtik benim için çok fedakarlık yaptı. Erken yaşta evlenmiş 3 cocuk babası ve eşinden boşanmıştı onu tanıdıgımda. çocuklarına ailesine cok düşkün onu hiç bir zaman suclamadım dünyanın en iyi babasıydı. Biz birbirimize çok iyi gelip birbirimizi cok seviyorduk ben onun için cok fazla fedakarlık yaptım oda benim için. Son bir kaç aydır birbirimizden ayrıydık ama görüşmeye birbirimizden kopmamaya devam ediyorduk biz birbirimizi çok seviyoruz en azından bana öyle söylüyor. 1 ay önce beni aradı birgün ya cok mutlu olacagız ya da efsane olacagız dedi birlikte bir yol yürümek istiyorsan benimle bunu bana söyle dedim. Ertesi gün buluştuk bana yurt dısına gideceğini ve artık orada yasayacagını söyledi herseyini hazırladıgını vize beklediğini söyledi. Ben çok fazla tepki verdim beddualar hakaretler imalarda bulundum madem gidecektin 6 aydır nie bana tekrar umut verdin dedim.
Megersem bana beni bekle ben gelip senide alacagım diyecekmiş ben o imaları bulununca tepki verince bundan vazgecmiş kırılmış... Şimdi benimle iki yabancı gibi konusmuyor aramıyor sormuyor.
İmalarda bulunuyor sürekli durum paylasıyor hala gitmemiş.
Vize bekliyor sanırım.
Bazen konusuyoruz ben alttan almaya sevgimi anlatmaya devam ediyorum ama bir adım bile bana gelmiyor. Konuşuyoruz derken bir bahane oluyor 2 defa yazmak zorunda kaldı.
Şimdide dogum günü yaklasıyor dogum gününü kutlamak icin ona yazdım bulusmak istiyorum sonkez dedim. Çok zamanım yok bakarım haber ederm dedi. Onunla yasadıgım günler bunca zaman verdiğim emek sevgi yasanılan her duygu koca bir hiç gibi davranıyor ama sözde hala seviyormuş. Sizce nasıl davranmalıyım.
Oraya gittiğinde bana bir daha dönmeyecek birisini mi bekliyorum. Artık hayat bitmiş gibi benim için büyük bir şirkette calısıyorum işime bile bakamıyorum sürekli aglıyorum.
Çok karısık hisler içindeyim fikirleriniz nedir.

Ayrılık sonrası düşüncesi nedir sizce?