Arkadaşlar aslında çok acı bir yorum yaptı ama kafamda dank etti. Haklı.. kendimi onun için değil kendim için geliştirmek istiyorum, sonra onunla olur olmaz bilmiyorum ha ama bu yüzden de kaybetmek istemem.
Neler yapabilirim?
Arkadaşlar aslında çok acı bir yorum yaptı ama kafamda dank etti. Haklı.. kendimi onun için değil kendim için geliştirmek istiyorum, sonra onunla olur olmaz bilmiyorum ha ama bu yüzden de kaybetmek istemem.
Neler yapabilirim?
Beni de bu yüzden istemiyorlar. Kimse ısınamıyor bana başlamadan bitiyor hep. 35 yaşına geldim. Aşırı duygusalim. Bugüne kadar hep aynı şeyler oldu. Beğenip Beğenip vazgeçtiler
O zaman değişim gerek tabii sen de istiyorsan, ben birkaç gündür bunun üzerine çalışıyorum ve özgüvenim yükseldiğini hissetmeye başladım bile.
Youtube dan Haluk Tatarın videoları belki ilgini çeker bir bak derim
Bu bir problem olmamalı. Sizin kişiliğiniz bu. Herkesin istediği gibi olmak zorunda değilsiniz. Bu bir dezavantaj değil. Öyle görene de yol verin. Ben mesela daha çok böyle kızları severim
Kişiliğim bu değil ben de bu özelliğimden rahatsızım. Evet kabul ediyorum ben böyleyim böyle olmak istiyorum desem umrumda olmaz. Ama ben de bu halimden keyif almıyorum
İnsanların baskısı yüzünden.
Baskısı yüzünden değil ki en yakın arkadaşımla ve ailemle bile 2 cümle kurup konuşmanın sonuna geliyorum. Ot gibiyim
O açıdan evet geliştirebilirsin
Sorun burada zaten
Cevap
2Cevap
Olmak zorunda değilsin
Değilim derken? Onun için değil aslında. Normalde de hep pasif kalıyorum ve kendimi ayrı dünyada hissediyorum bu çok zor
O zaman değişmek için gidip saçma videolar izleyip ya da kitap falan okuyarak değişemezsin. Kalabalik yerlerde bulunman lazım çalışman lazım aşko
Kitap oku
İlerisini istedin mi
Aslında ben açmadım ilerisi konusunu. Bu farklı bi olay. Sorum farklı
Birlikte oldun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?