♾️ Sevgilinizle hangi zamanda yaşamak isterdiniz? hayalinizde ki yaşam nasıl

Gelecekte yaşamak
Geçmişte yaşamak
Hiç fark etmez/Sevgilim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Sevgilinizle hangi zamanda yaşamak isterdiniz? hayalinizde ki yaşam nasıl

Ah ben, ben geçmişte yaşamak isterdim kendisiyle. 70'li yıllarda, o zamanın aşkları bambaşkaydı, ah 70'li yıllarda erkekler daha bi yakışıklıydı sanki, o dönemin şarkıları bile bir başkaydı, o dönem aşklar daha temizdi.
Sual karşısında da Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi geldi aklıma. Esra 1919 yılına gidiyor, taa 2022 yılından o döneme gidiyor ve hayatının aşkını o dönem tanıyor, Halit'e aşık oluyor. Halit'den ayrılacağı vakit "ben bu döneme ait değilim''diyor akabinde Halit de ona;"insan kalbinin attığı yere ait değilse nereye aittir"diyor. Benim de kalbim 70'li yıllara ait, hayatımın aşkıyla aşkı o dönem de yaşamak isterdim.
https://www.youtube.com/embed/dtSwjFC5lIY
Keza 1919, o yıl da güzeldi, ah o dönemin elbiseleri, ben nostaljiye aşık bir insan olarak geçmiş zamanda doyasıya yaşamak istiyorum o aşkı.
sevgilim yok ama olsaydı gelecekte yaşamak isterdim geçmişte imkanlar zor bence gelecekte daha da iyi imkanlarda yaşayacağımızı düşünüyorum uçan arabalar olursa güzel olur mesela hahah
Sevgilim olsaydı, gelecekte yaşamak isterdim. Her şeyin robotlarla filan yapıldığı dönemler.. işlerimizi robotlar yapardı, bütün gün de bize kalırdı 💌
Teşekkür ederim.. bu ilkti sanırım 😄
Rica ederim.. evet ilk oldu :D
😇🙏
Ben gelecek hastası biriyim o da geçmiş 😅 biz ortak bir zaman diliminde ancak şimdi buluşmuş bulunuyoruz bence
Cevap
12Cevap
90'lı yıllarda yaşamak isterdim..
Mutlu olacagimiz bir zaman olsun da fark etmez
Sevgilim yok ama eğer ki olsaydı, onunla ya böyle 90 lı aşkları yaşamak isterdim, ya da güzel bir gelecekte. Ama 80 90 zamanlarının aşklarını daha çok seviyorum.
Gelecekte kesinlikle havada yarış yapmak çok keyifli olabilirdi :p
Sevgilim olsunda hangi zmnda yaşayacağımız farketmez
Savaşsız bir dönemde yaşamak, çünkü savaş hepimizin hayatını tepetaklak eder.
Geçmişte 90lar falan güzel olurdu. Ama eksik bir şey var😂 sevgili gibi😂
Tarihte yaşamak iyidir 👍 Bu zamanlardan pek memnun değilim.
Gelecek olabilir ya da dünyayı zombiler bassın sadece biz kalalım falan ahahahahahahaha diğer insanlar da olabilir az olsun ama sjdjdjsj o atmosferde olabilir
şu an ki zamanda yaşasak iyi olurdu
Ama sevgilim yokm
Geleceği birlikte keşfedip geleceğin imkânlarını ve ilginçliklerini birlikte yaşamak harika olur.
90'lar sonu 2000'ler başı.
Sevgilim yok ama gelecekte yaşamak isterdim
Bana inan bak her türlü olur😂
Aynı düşünüyoruz abla 😂
Hiç farketmez sevgilim Yok 😀
Aynıyız abla :D
Sevgilim yok ama olsaydı gelecekte yaşamak isterdim
Geçmişte 90 lı yıllar gelecekte 2300
Bize fark etmez sevgili yok istememde
Doksanlar
sevgilim olsa gelecekte yaşamak isterdim
Geçmişte