Size bir fırsat verilseydi geçmiş bir zamanda mı yaşamak isterdiniz, yoksa gelecek bir zamanda mı ?
Neden ?
Neden ?
En büyük sıkıntımızın olduğu konu. Geçmişi ve/veya geleceği yaşamak istediğimiz için farklı bir boyuta gidiyoruz ve şu an değerini yitiriyor. O boyutlarda oksijen de yok bu yüzden göğsü gittikçe sıkıştırarak uyarıyor şu ana olabildiğince çabuk dönülmesi adına. Şimdiden başka şansımız yok, olmayacak ta. O yüzden her zaman, ŞİMDİ.
Tabiki geçmişte, çünkü herşeyi bilen adam olarak ünlenirsin, bu işte trilyonlar kazanırsın felan filan. Gelecekte olsan ne olcak hiç bir pohtan anlamayan insan olursun. :D ama teknolojinin dibine vurursunda.
insanların dürüst olduğu arkandan işler çevirmediği aşkların ise masum tertemiz olduğu bir zamanda yaşamak isterdim öyle bir zamanda yok sanırım..
geçmiş çünkü :herşeyin daaha çok tadını alabileceğimi düşünüyorum sonra insanlar daha güvenilirdi v.b...
Cevap
3Cevap
şimdiki hayatımda aylık 6 bin tl kazanacağım sosyal olanaklı bir işim olsaydı yine yaşayabilirdim içimden geldiği gibi
Gecmiste cunku gecmiste teknoloji fazla ilerlemiyordu ve daha rahatti
gelecekde gecmişim bana cektırdıgı yeter ...
Bir kaç milyon yıl sonrasını görmek isterdim.
Taş devrinde.
gelecekte izlerdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar