İlişki bittikten iki ay sonra yeni bir ciddi ilişkiye başlayan erkek hiç sevmemiş midir?

Birbirimizi seviyorduk. Yakında nişan yapılacaktı. Eşyalar yüzükler her şey hazırdı. Ben eskiden başkasından nişan atmıştım ve eski nişanlım beni rahatsız etmeye başlamıştı. Devamlı farklı numaralardan beni buluyordu. Numaramı değiştirdim yine bir şekilde beni buldu. İlla ben seni seviyorum barışalım diye mesajlar atıyordu asla iletişime geçmiyordum hiçbir şekilde. Ama bu takıntılı saplantılı hali yeni sevgilimi rahatsız etti. Sevgilimin annesi de oğlumu böyle bir şeye bulaştırmam dedi ve bizi ayırdı. Annesi korktu anlayacağız. İnanamadım bu kadar çabuk pes etmesine. Ve bu haftasonu nişanlandığını öğrendim. Meğer benden ayrıldıktan iki ay sonra sevgili olmuşlar bu demek oluyor ki hiç yas tutmadan üzülmeden hemen yeni insanlarla görüşmeye başlamış. Daha ayrılalı 6 ay oldu ve beni tam unutmadığına da eminim beni stalkliyordu ara ara. Sizce neden böyle yaptı? İnsan sevdiğini bu kadar kısa sürede unutur mu yoksa çivi çiviyi söker mantığı ile yeni birine mi yöneldi

İlişki bittikten iki ay sonra yeni bir ciddi ilişkiye başlayan erkek hiç sevmemiş midir?