Çekirdek kabuğu kadar önemsiz meseleler yüzünden sevdiklerinizle tartışır mısınız veya yollarınızı ayırma noktasına gelir misiniz?

Çekirdek kabuğu kadar önemsiz meseleler yüzünden sevdiklerinizle tartışır mısınız veya yollarınızı ayırma noktasına gelir misiniz?

Hayır büyütmem.. Her ne olursa olsun yapıcı olarak yaklaşmışımdır bütün sorunlara..
Problem ne olursa olsun yapıcı yaklaşmadığın sürece mercimek kadar da olsa dağ gibi olabilir.. Her iki taraf da elini taşın altına koyabilmeli..
Evet, sonuçta akrep ve başak etkisi çok yoğun bir haritam var benim. Olayı sonradan kine çeviririm, aradan yıllar geçse de unutmam..
Hangi çekirdek mesela kardeşim çekirdeğe fark var
Tuzlu olsun 😂
Aaa çekirdekten çekirdeğe dedim sansürlemişler 😄
Tuzsuz çekirdek olmaz olsun 😄
Ben de diyorum ne zaman kardeş olduk😂 demek ki çekirdek önemli bir kelime öğrenmiş olduk 😂
Tuz ile dudaklar yansın diyosun😂
Gönül kardeşliği baki 😂😂 tuzlu çekirdek iyidir çay içtirtir 😄
Teşekkür ederim 🌜
Rica ederim...
Cevap
3Cevap
Evet büyütürüm gerekirse.. sonuç olarak ortada mesela varsa zaten anında çözülmesini isterdim çözülmüyorsa da benim sorunum değildir.
Küçük meselelerin altında, daha önceden yuttuğum birçok büyük mesele vardır. Bazen meselenin küçüğüne büyüğüne bakamıyorsun patlamak için.
Çekirdek kabuğu kadar değilmiş o aradaki bağ ki bitiyor..
Meseleye bağlı bir durum... karşımdaki insana göre ufacık bir şey ama benim için çok büyükse evet büyütürüm...
hayır ama o büyüttüğüm ufak meseleye kadar bir çok büyük şeyi yutmuşumdur.
o yüzden abartırım canım isterse
Genelde büyütmem ama;
Geçmişten süre gelen birikmişliğin son damlası olabilir.
Yalnız görseli ben yaşadım he 😂
Evet büyütürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?